Outfits

Helppo asu ja ajan kulusta

15.4.2018 Teksti: Jenni Ukkonen

Postaus sisältää kaupallisia linkkejä.

Miten voi olla jo huhtikuun puoliväli? Olin asettanut itselleni vuoden alussa useamman ”tehtävän”, minkä halusin ns. saada kuntoon ennen syntymäpäiviäni (25. päivä tätä kuuta) enkä tiedä, tohdinko edes alkaa vertaamaan, millä tolalla nuo asiat parhaillaan ovat. Tämä koko alkuvuosi on vaan kadonnut jonnekin ja tehtävät jääneet siinä samalla osittain jopa täydellisen tekemättä… Millähän sitä saisi käytettyä seuraavat 10 päivää mahdollisimman tarmokkaasti? Onko vinkkejä?

Toki mikään ei ole koskaan täysin mustavalkoista. Tänä keväänä olen sairastanut enemmän kuin koko viime vuonna yhteensä (ei muuten ollut mykoplasma minua riivannut vaiva, vaan lopulta totesimme lääkärini kanssa, että mulla on hyvin todennäköisesti niin D-vitamiinin kuin raudankin puutosta, ja näistä on johtunut mm. loputtomalta tuntunut väsymys ja vetämättömyys), meillä on käynyt kuukauden sisään ystäviä kylässä ja parhaillaankin mieheni sisko on täällä luonamme ja onhan tämä itse Ras Al Khaimahiin muttokin varmasti syönyt useamman viikon tai jopa kuukauden, minkä aikana ei juuri ole muuta ehtinyt miettiä. Että liian ankarakaan ei haluaisi itseäni kohtaan olla, varsinkin, kun mitään elintärkeää ei ole jäänyt tekemättä, vaan lähinnä asioita, mitä olisi ollut kiva saada tehtyä.

Yksi asia, mikä olisi kuitenkin oikeasti kiva hoitaa pian, on kampaajan tuoliin istahtaminen. Viimeksi olen siistinyt latvat viime vuoden puolella eli ihan liian kauan sitten. Lisäksi minusta on tullut tavattoman laiska tekemään hiuksilleni pesun jälkeen mitään, eikä se + ympäröivä kostea meri-ilma ole parhaat lähtökohdat kauniille hiuksille noin muutenkaan… Näiden kuvien ottohetkellä olin vieläpä ollut vain vähän aikaa sitten uimassa, joten hiukseni olivat kahta kauheampi pörröpesä! Halusin kuitenkin napata kuvat kun ylläni oli Olivia Palermon Banana Republicille viime vuoden puolella suunnittelen yhteistyömalliston mekko sekä suosikkisandaalini beigenä. Mekon ostin tulevaa Ramadania silmälläpitäen – helppo vaate, mikä yllä on kertaheitolla koko asu kasassa.

EASY OOTD AND ABOUT THE TIME. How can it be mid-April already? At the beginning of the year, I made myself a list of things I’d like to work on before my birthday (25th of April) and honestly I don’t even know if I want to take a peek of that list to see where am I at now. Somehow the start of this year has just disappeared somewhere and in the meanwhile, I have hardly touched those things on my to-do list… I wonder what would be the best strategy to be the most productive over the next ten days? Any suggestions?

Then again, nothing ever is that black and white. This year I’ve been more sick than I was during last year if I was to combine all my sickdays (by the way, it wasn’t mycoplasma that kept bugging me but instead, my doctor and I agreed that it could be defficiency in both Vitamin D and iron that has kept me tried and sluggish for months), we’ve had people over and even as we speak, my husband’s sister is here with us, and I’m sure the move to RAK alone took weeks, if not months, during which I was hardly able to think much else simultaneusly. So I don’t really feel like being too hard on myself, because it’s not like I’ve missed out on doing some truly important things; only those that I would have like to get done in an ideal world. 

One of the things I’d love to do very soon is sitting down at a hairdresser, though. The last time I got my hair trimmed was last year and on top of that, I’ve gotten incredibly lazy at doing anything to my hair after washing it, so that + the surrounding sea air is not exactly the best way to get gorgeous hair… Before taking these pictures I had actually been in the swimming pool too so my hair was twice as bad! However, I wanted to show you this dress from the Olivia Palermo x Banana Republic line, which I bought thinking it could be great for Ramadan. Looks so nice with my favorite slides too! I think this dress is so perfect as it’s the whole outfit in one.

Olivia Palermo x Banana Republic dress – similar here & here
Finlay & Co sunglasses
Kayu tote bag
Flattered slides

 

FOLLOW ME

Bloglovin / Blogit.fi / Facebook / Instagram / Twitter / Youtube

Jenni Ukkonen

Arkisto

Instagram

  • Saturday vibes 💕 #butfirstcoffee #dubaicafe #mydubai #coffee

jenniukk

Kommentit (10)

Jep, näitä ei virallisesti ollut testeissä tehty kun keskityttiin muuhun, mutta kun juttelimme esim. siitä, mitä normaalisti arjessa syön jne, niin tultiin tulokseen,että hyvinkin todennäköistä voisi olla tuo ferritiini. Mulla on nuorempanakin ollut anemia, joten sinäänsä ei uusi vaiva 🙁 Kumpaakin olen nyt ottanut tablettimuodossa ja olo on kieltämättä vähän parempi, mutta toisaalta tuntuu, että voi olla vielä liian aikaista sanoa, oliko kyseessä juuri nämä!

Always looking so beautiful and elegant! 🙂 I also can’t wait to visit my hairdresser before the end of this month, just in need of a little ”touch up” for the Spring! 🙂 Also, talking about the year flying by… I get anxious just thinking about it.

https://lartoffashion.com

Thank you so much lovely! I always find even the smallest update at the hairdresser makes such a difference – definitely trying to go this week or next week the very latest! 🙂

Hei, tuli mieleen tuosta sinun sairastelusta että eihän teillä ole sisäilmaongelmaa tässä uudessa asunnossa? Oireet saattavat juurikin olla tuollaiset. Tukkoisuutta, pientälämpöä, poskiontelotulehdusta ja väsymystä sekä sellaista ellovaa oloa.

Se ei todellakaan ole poissuljettu ajatus myöskään – varsinkin kun nyt googlasin paremmin ja suurin osa noista sen aiheuttamista oireista osui just nappiin… ja vaikka ihan uudessa talossa asutaankin, niin rakennusteknikka täällä päin maailmaa ei todellakaan vedä vertoja sille, mihin suomalaisittain on tottunut (vaikken toki Suomessa ole enää hetkeen asunutkaan). Tuntuu vaan niin hassulta, ettei esimerkiksi mieheni tunnu oireilevan yhtään samalla lailla, ja me kuitenkin ollaan jo pian kolme vuotta asuttu yhdessä eli ”altistuttu” kaikelle samalle. Pitää ehdottomasti miettiä, miten tätä voisi tutkia pidemmälle…

Hei, välttämättä miehesi ei reagoi mitenkään. Esim. työpaikoilla joissa on sisäilmaongelmia saattaa olla vain muutama ihminen joka reagoi. Eikä tarvitse olla hometta vaan esim. lattiamateriaali on liimattu materiaaliin joka ei ole ollut täysin kuiva. Ihan uuden asunnon kiintokalusteista ja materiaaleista saattaa myös irrota haitallisia aineita. Toivotaan kuitenkin että on vain pitkittynyttä flunssaa.

Okei, tämä on hyvä tietää, jos tuntuu, etteivät oireet vieläkään ala katoamaan. Hieman parempi olo on ollut nyt kun olen alkanut pitämään raudan ja D-vitamiinin saannista enemmän kirjaa, muttei nyt ihan sellainen 100% edelleenkään!

Mä just ehdin jo eka kuvasta ihailla sun hiuksia! Että ei kyllä välittynyt kuvien kautta sun ”hiusongelmat” 😅 Toivotaan, että sun olo alkais pikkuhiljaa normalisoitua!

Heh voi kiitos ihana<3 🙂

todennäköisesti, mitattiinko sulta d-vitamiini ja rauta? Ehdottomasti hemoglobiinin lisäksi tulisi mitata ferritiini, joka kertoo raudasta paljon enemmän kuin pelkkä hemoglobiini!

Jep, näitä ei virallisesti ollut testeissä tehty kun keskityttiin muuhun, mutta kun juttelimme esim. siitä, mitä normaalisti arjessa syön jne, niin tultiin tulokseen,että hyvinkin todennäköistä voisi olla tuo ferritiini. Mulla on nuorempanakin ollut anemia, joten sinäänsä ei uusi vaiva 🙁 Kumpaakin olen nyt ottanut tablettimuodossa ja olo on kieltämättä vähän parempi, mutta toisaalta tuntuu, että voi olla vielä liian aikaista sanoa, oliko kyseessä juuri nämä!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *