Jenni Ukkonen

hiukset, osa 1

Teksti: Jenni Ukkonen

Hiuksiin, niiden hoitamiseen ja niiden laittoon liittyviä juttuja on toivottu paljon, joten päätin tehdä aiheesta oikein minijuttusarjan ja aloittaa siitä kysytyimmäistä, eli kiharoiden tekemisestä.
Mulla tulee kiharrettua hiuksiani harvase päivä, sillä ensinäkin pidän ihan älyttömästi sellaisista isoista The Hills -kiharoista, mutta toisekseen myös siksi, että musta mun pidennykset sekoittuu omiin hiuksiini paljon nätimmin silloin, kun latvoja on kiharrettu.
Ja kiitos erään ihanan laitteen, kihartaminen ei voisi olla enää yhtään helpompaa! Mulla on tosiaan ollut Björn Axen Toolsin Curling Iron 38 käytössä ainakin vuoden päivät, mutta veikkaan että niitä löytää vieläkin markeiteista ja tavarataloista. Lukeutuu ehdottomasti parhaimpiin ja hyödyllisimpiin ostoksiini ikinä!

hair2
hair1
Tässä pari tuotetta, joita käytän kiharoiden teon yhteydessä: Tigin Curls Rock Hairspray Curls Need It ja tavallinen lakka pitää valmiit kiharat kiharoina, ghd:n lämpösuojan suihkin hiuksiin ennen käsittelyä.

hair3
Lähtötilanne: melko suorat hiukset.
hair4
Otetaan suunnilleen 5 sentin levyinen hiusosio ja vedetään kammalla läpi (vasemmalla kädellä kuvaaminen oli muuten kamalaa, joten pahoittelut tärähtäneistä kuvista!)

hair5
Sitten lädetään kieputtamaan hiusosiota raudan ympärille latvasta. Itse kiharran hiukset aina kasvoista ulospäin, mutta se on tietenkin makuasia haluaako ne kihartaa niin, vai esimerkiksi joka toisen eri suuntaan…

hair09
hair99
Valmista! Kihartamiseen menee max. 10 minuuttia ja vielä kivemman lopputuloksen saa mielestäni kun kampaa kiharat “auki”, jolloin lopputulos on pehmeämpi ja suoriksi jääneet latvat sekoittuu huomaamattomammiksi 🙂
En tiedä kuinka hyödyllinen tämä postaus oli, mutta tämän paremmin tuskin pystyn kiharoistani kertomaan- näin helppoa se tosiaan on :p

Lue myös

X