Jenni Ukkonen

hiustuotteita rantalomalle

Teksti: Jenni Ukkonen

Vihdoin postausta SKT-Groupilta saamistani ja Thaimaassa mukanani olleista hiustuotteista. Ilmeisesti tuotteet teki tehtävänsä hyvin, sillä loman jälkeen hiukseni on keränneet oikein ekstrapaljon kehuja 😉 Tästä voidaan siis päätellä ainakin ettei mun hiukset, niin omat kuin pidennyksetkään, menneet ihan pilalle auringossa… jee!
Mukanahan mulla oli TiginS-Factor -sarjan Health Factor -shampoo ja hoitoaine, Balance Boosters -tehohoitajat, Rockholicin palasaippuamuotoon puristettu shampoo sekä JoicoK-Pakin Protective hairspray. Lisäksi nappasin Kicksistä juuri ennen lähtöä mukaan UV -suojasuihkeen hiuksille, mutta sitä en lähde tässä arvioimaan.
…..
Tigin S-Factor -sarjan tuotteita en ollut aiemmin kokeillut ollenkaan. Sarjan tuotteet taistelee ilmankosteutta vastaan, mikä on tietysti plussaa kun ollaan lähdössä etelän kosteisiin ilmastoihin. Shampoo ja hoitsikka on tarkoitettu ihan päivittäiseen käyttöön, ja siihen ne myös joutui- Thaimaassa mun piti siis pestä hiukset joka päivä, tai ainakin kaikkina niinä päivinä, jolloin olin ollut rannalla (ja rannattomia päiviähän oli ehkä joku 2). Tavallisestihan mun tarvii pestä hiukseni suunnilleen kahdesti viikossa, joten siinäkin mielessä ne koki vähän ylimääräistä rasitusta tuon kahden viikon ajan…

thaihair1
Daily Doset on rakennepaikkaavia ja ne sisältää lämpö- ja värisuojan. Shampoo puhdisti hiukset hellästi suolaisesta merivedestä ja hiekasta, hoitsikka puolestaan selvitti päivän aikana syntyneet (super)takut tehokkaasti. Molemmat tuoksuu syötävän hyviltä ja tulee reiluissa 250 ml purkeissa (jäi runsaasti jäljelle vaikka olikin ahkerassa käytössä 2 viikon ajan). Shampoon suositushinta on 26 euroa ja hoitsikan 29 euroa.

thaihair2
Balance Boosters – tehohoitoja käytin Thaimaassa kahdesti viikossa, ja tällaisiin pitkiin ja paksuihin hiuksiin meni aikalailla yksi pikkupullo kerralla- lyhyempiin / ohuempiin riittäisi varmasti puolikas. Suomen oloissa mullakin menisi vain yksi viikossa, eli setti kestäisi käytössäni suunnilleen kuukauden 🙂 Mukana tulee tosiaan neljä 25 ml pikkupulloa ja suositushinta on 38 euroa. Health Factor -hoitoaineesta nämä eroaa olemalla huomattavasti tuhdimpaa tavaraa (vaikkei sekään mitään lirua ole), siis vielä kosteuttavampaa ja selvittävämpää. Tuoksu on raikas ja viilentävä- sellainen minttuinen/eukalyptysmainen.

thaihair3
Rockholicin shampoota ei tullut käytettyä ihan yhtä paljon kuin Health Factorin, sillä mulla on joku outo fiksaatio siitä että shampoo ja hoitsikka on samaa sarjaa :p Tätä käytin kuitenkin ennen noita tehohoitsikoita sekä Phi Phillä. Shampoo on antibakteerinen ja kosteuttava, tuoksu vahva mutta ainakin mulle hyvin mieleinen. Shampoo tuntui selvittävän takut ja muutenkin puhdistavan hiukset kunnolla- mutta vaati kyllä hyvin perusteellisen poispesun! 100 gramman pala riittänee pitkäksikin aikaa. Suositushinta 15,60 euroa.

thaihair4
Joicon tuotteita en myökään ollut kokeillut ikinä aiemmin, mutta esimerkiksi tätä K-Pak -sarjaa enemmän tutkittuani tulin siihen tulokseen, että nämäkin voisi toimia mun käytössä. Hiuslakkoja oon kyllä ollut aina aika huono käyttämään, mutta tuolla kuumassa ja kosteassa se tuli tarpeeseen- omat hiukseni kun sattuu olemaan lukuisista CHI -suoristuksista huolimatta melko kurittomat Suomen ulkopuolella, lähtemällä kihartumaan vähän turhan helposti. Tätä tuli siis suihkutettua runsaasti aina suoristuksen jälkeen jotta sain hiukseni pysymään edes suht järkevän näköisinä…
Pullo on riittoisa, 300ml, ja lakka antaa hyvän tuen. Mulle tosiaan kerrottiin että tämä toimii myös suoristuraudan alla, mutten ole ihan varma kuinka se sitten olisi tapahtunut- siispä tyydyin suihkuttamaan lakkaa viimeistelynä 🙂 Suositushinta tällä on 25,20 euroa.
…..
Kaikenkaikkiaan nämä tuotteet oli musta sopivia aurinkolomalle, mikä todistaa ettei sinne aina tarvita vain SPF ja Sun -merkittyjä tuotteita- joskus riittää että ne suojaa hiusta kuumuudelta, mitä noilla etelänlomilla yleensä piisaa. Näiden SKT-Groupilta saamieni tuotteiden lisäksi mulla oli mukana myös se alussa mainitsemani UV -suoja, ja sitä suihkin hiuksiin runsaasti pitkin päivää, oikeastaan missä tahansa olinkaan (enimmäkseen kuitenkin auringossa). Suihke riitti juuri sopivasti kahdeksi viikoksi ja jätti hiukset kosteutetuiksi: must -tuote sekin!
Hiukset säilyi siis hyvässä kunnossa, tai ainakin siinä samassa mitä ne oli aiemminkin. Kiitokset SKT-Groupille testausmahdollisuudesta 🙂 Kaikki yllämainitut tuotteet on saatavilla kampaamoliikkeissä, ja netissä mm. Salon Pepe Åhmanin nettikaupassa.
Kuvat SKT:n kuvapankista

Lue myös

X