Jenni Ukkonen

Yksin kotona

Teksti: Jenni Ukkonen
IMGi_5628i

Home alone, mutta onneksi vain pari yötä – yritin Snapchatissani (jenniukk) eilen kertoa, että mun poikaystävä lähti kahdeksi viikoksi Lontooseen, mutta eihän siitä mitään tullut, sillä jostain kumman syystä joko mun puhe katosi, se tuli viiveellä tai vain yksi videopätkä viidestä tuli ulos. Onkohan kellään muilla ollut ongelmia sen kanssa? Päätin sitten lopulta poistaa ne vähäisetkin videot mitä tästä aiheesta sain ulos, sillä ilman muita videoita ei yksittäisessä ollut mitään ideaa. Mutta tosiaan hän on nyt ensin viikon työjutuissa siellä ja sitten viikon perheensä ja ystäviensä kanssa ja kieltämättä on vähän erikoinen olo olla ihan yksin täällä kodissamme – itse kun en ole täällä vielä aiemmin yksin ollut! Mun äiti tulee kyllä tänne seurakseni huomenna ja siitä viikon päästä menen itsekin Helsinkiin, mutta pakko sanoa, että parikin yötä tuntuu jännän erikoiselta…

Tästä tulin sitten eilen mieleen, miten hassua, että olen koko elämäni ollut todella itsenäinen ja suorastaan nauttinut olla yksin, siis ei ole ollut mitään ongelmaa sen suhteen, ja nyt tuntuu, kuin raaja puuttuisi. Eikä mulla siis nytkään ole oikeasti mitään ”ongelmaa” olla vaivaiset pari yötä yksin, mutta en sitten tiedä johtuuko se siitä, että München tuntuu vielä jossain määrin niin uudelta kaupungilta itselle vai mistä, mutta aika haikea fiilis on. On jotenkin niin tottunut siihen, että toinen on aina lähellä. Mutta toisaalta juuri siksikin mun mielestä on oikeasti välillä tosi hyvä ja jopa tärkeää, että me vietetään aikaa myös erillään – että sitten sen ajan päätyttyä on ihana nähdä toinen ja arvostaa toisen läsnäoloa taas vähän erillä tapaa. Naurattaa vaan, miten ennen yhteenmuuttoa jopa vähän mietin, että kyllästytäänkö me toisiimme ja toisen läsnäoloon. Eipä ole ollut sitä ongelmaa!

Yritän siis ottaa tämän yhdenkin kokonaisen yön tervetulleena ”omana aikana” ja nauttia tästä. Seuraavaksi suuntaankin salille vähän treenaamaan ja sen jälkeen keskustaan oikein pitkän kaavan mukaan kauppoja kiertelemään ja omassa loistoseurassani kahvittelemaan. Eiköhän tämä tästä iloksi muutu!

 

Home alone, but fortunately just for two nights – I was trying to tell this on my Snapchat (jenniukk) last night but my boyfriend took off to London for two weeks yesterday but it just wasn’t working out – every time either the video went mute, the talk wasn’t matching the video or only one out of five videos was successfully uploaded. I wonder if I’m the only one having problems like this? Any who, I decided not to publish any of the videos then because they made no sense with some missing. But yeah like I said, he’s in London for work and to spend time with his friends and family and I must admit I feel like weird being here on my own – it’s the first time for me! Luckily my mum is coming to Munich tomorrow and after a week I’m heading to Helsinki, but even these two nights on my own feel so strange…

This reminded me yesterday of how I’ve always been so independent since a very young age and I’ve always really enjoyed being on my own, yet now it almost feels like a limb is missing. I mean, I don’t have a real problem with this, spending two measly nights alone, but perhaps it’s the fact that Munich still feels like a rather new place for me or something. I’ve just gotten so used to having the other person constantly near me. But then again for that exact reason I find it so good and so important that now and then we spend some time apart too – so that when we are together again we love seeing each other and appreciate one another in a different way. I just find it funny when I look back to when we were just about to move in together and I worried if we will get tired of each other and constantly being around each other. Clearly no problem there!

So yeah, I’ll try and make to most of this one full day of ”me time” and enjoy. Next up I’m heading to the gym, then planning on going shopping / window shopping for as long as I please and treating myself to a nice cup of coffee somewhere fun. I think it’ll be ok!

IMGi_5607iIMGi_5583i

Lue myös

X