Lifestyle

Honor 7

13.1.2016 Teksti: Jenni Ukkonen

IMG_1930

Olen käyttänyt Huawein Honor 7-puhelinta* viime syksystä saakka ja olen aina jaksanut kehua ja hehkuttaa sitä, jos puhe missään porukassa on kääntynyt puhelimiin. Myös täällä blogissa olen luvannut kertoa siitä vähän tarkemmin kiinnostuneille, joten päätin vihdoin tarttua tuumasta toimeen!

I’ve been using my Huawei Honor 7* phone since last autumn and I’ve always made sure to mention how great it is when the discussion has turned to phones. I’ve also promised to tell you all about it in more detail so I decided to finally go ahead and do it!

IMG_1956Kollaasit25

Oma siirtymiseni Huaweihin tapahtui alkuun aika hiljakseltaan, sitten todellisella rysäyksellä. Ennen Honor 7:n käyttöönottoa olin testannut sitä edeltävää Honoria myös viimevuoden alkuvuodesta, mutta käyttänyt kuitenkin vielä silloin enemmän iPhonea. Syksyllä iPhoneni varastettiin Pariisissa ollessani, minkä jälkeen tämä Honor 7 jäi ainoaksi puhelimekseni. Nyt jälkeenpäin olen itseasiassa miettinyt, että se oli kyllä varsinainen onni onnettomuudessa! Muuten en välttämättä olisi samalla tavalla perehtynyt juuri tämän puhelimen omiaisuuksiin ja tajunnut, miten paljon parempi se omassa käytössäni on.

Honor 7:sta löytyy useampi itselleni loistavasti sopiva ominaisuus, ja voin ihan rehellisesti myöntää, etten ole enää siihen kunnolla tutustuttuani ikävöinyt iPhonea laisinkaan, enkä myöskään suunnittele tästä enää toiseen puhelimeen siirtyväni. Ensimmäisenä mainitsen aina loistavan kameran: se on äärimmäisen tarkka ja sillä saa otettua todella huippulaadukkaita kuvia. Pääkamera on peräti 20 megapikseliä ja jopa etukamera on tarkka ja sisäänrakennetulla LED-valolla varusteltu. Lisäksi kamerassa itsessään on hauskoja muokkausvaihtoja, joita yleensä löytäisi eri sovelluksista – esimerkiksi ”kauneustaso”, joka avulla voi vaikka kaventaa kasvoja, heh! Toinen itselleni korvaamaton ominaisuus on paikka kahdelle sim-kortille (tai vaihtoehtoisesti yhdelle sim-kortille ja muistikortille, jottei puhelimesta lopu tila koskaan). Siinä missä aiemmin jouduin pitämään kahta puhelinta ulkomaiselle ja suomalaiselle sim-kortille, mahtuvat suomen ja saksan sim-korttini nyt molemmat tähän yhteen puhelimeen. Soittaessani tai viestejä lähettäessäni yksinkertaisesti vain valitsen, kummalta kortilta haluan sen tehdä; kumpikin ovat sisällä koko ajan aktiivisina.

I moved into this phone quite slowly at first, then at full speed. Before Honor 7 I had already tested the previous Honor in the beginning of last year, but still used iPhone more. However, in the autumn my iPhone got stolen in Paris and that’s when this one became my only phone. I’ve actually thought afterwards that it was a blessing in disguise: otherwise I might have not gotten so familiar with this phone and realised how great it is for me.

There are more than just a few wonderful features to why Honor 7 is the perfect phone for me and I can honestly say that since starting to use it I haven’t longed back to iPhone once. Firstly the camera is superb: it’s incredibly sharp and you can take really high quality snaps with it. The main camera is 20 megapixels and even the front cam is sharp with a built in LED light. It also has some fun edit options, like the level of beauty, which helps you to slim your face etc haha. Another invaluable feature for myself is the fact that it has space for not one but two sim cards (or one sim and one memory card, meaning you will never run out of space). I used to always carry two phones with me, one for my Finnish sim card and one for my foreign sim, but now I have both my Finnish and German sim inside the phone. When I make a call or send a text I simply choose from which card does it go from; both are active all of the time for me.

IMG_1892IMG_1929

Plussaa puhelin saa minulta myös takakannesta löytyvästi sormenjälkitunnistimesta, jonka avulla pääsen kirjautumaan sisään yhdellä sormenpainalluksella. Samalla se pitää kaikki ulkopuoliset poissa puhelimeni syövereistä. Kotona voin käyttää puhelintani esimerkiksi TV:n kaukosäätimenä ja voin jopa heittää puhelimeni kautta Netflixin suoraa TV:seen. Myös akusta on annettava kiitosta: se ei ainoastaan kestä huomattavasti aiempia puhelimiani kauemmin, mutta myös latautuu paljon nopeammin. Ei siis tarvi olla ihan joka hetkessä seinässä kiinni!

Omaan silmääni tämä Honor 7 on todella kaunis ja tuntuu hyvältä kädessä. Se on suurikokoinen olematta kuitenkaan tablet-kokoa. Mitä Android-järjestelmään tulee iPhoneen verrattuna, niin ainakaan itse en ole löytänyt yhden yhtäkään sovellusta, mitä en olisi saanut myös Androidiin. Ehkä sellaisiakin edelleen on, mutta harvassa ne kyllä ovat. Ja koska Android toimii todella saumattomasti Googlen kanssa, toimivat esimerkiksi sähköpostini ja kalenterini ihan mielettömän hyvin puhelimessa – se jopa havaitsee sähköpostistani, milloin esimerkiksi matkustan ja missä hotellissa yövyn, jos olen sopinut tapaamisia jne. En siis voi sanoa kokevani, että jäisin mistään paitsi siinä, etten käytä enää iPhonea.

Toivottavasti tästä oli iloa jokaiselle Huaweihin siirtymistä pohtineelle! Itselleni puhelin on melkeinpä tärkein tekninen laite enkä todellakaan kehuisi tätä, mikäli en seisoisi sen takana 100 prosenttisesti. Tähän puhelimeen on vaan helppo ihastua 🙂

 

I also give a thumbs up for the fingerprint feature at the back of the phone, which allows me to enter the phone by just tapping it with me finger. At the same time it’s keeping everyone else out of my precious files. At home I can use my phone as a TV remote and I can even transfer Netflix onto the TV directly from my phone. I need to also praise the battery, it lasts a lot longer than of my previous phones but also charges quicker. No need to be plugged to the wall at every point!

To me, Honor 7 is a gorgeous looking phone which feels great in use. It’s large yet not as big as a tablet. What comes to Android compared to iPhone, I haven’t found one single app that I couldn’t have uploaded into both. Perhaps there are still some that aren’t supported by Android but there definitely isn’t many. And because Android works seamlessly with Google, my email and calendar, for example, are working so well on the phone, too – it detects from my email if I’m traveling and in which hotel I’m staying or if I’m having an appointment somewhere. I honestly can’t say I feel like I’m missing out on anything by using Huawei instead of an iPhone.

I hope this was helpful to anyone who’s ben considering changing to Huawei! For me, my phone is pretty much the most important gadget I use so I wouldn’t appraise it if I didn’t stand 100 percent behind it. It’s just very easy to fall for this one 🙂

*Saatu / courtesy of Huawei Finland

Jenni Ukkonen

Arkisto

Instagram

  • Saturday vibes 💕 #butfirstcoffee #dubaicafe #mydubai #coffee

jenniukk

Kommentit (18)

Kiitos Marjo, tosi kiva että olet löytänyt blogin uudelleen 🙂 Vinkkejä Dubaihin littyen alkaa varmasti sadella viimeistään joulun jälkeen, kun on paremmin aikaa istahtaa alas kokoamaan ajatuksia!

Mulla on edelleen Honor 7 ja kuvailen sillä paljon tänne blogikiinkin. Uudempaa olen aina välillä harkinnut, mutta mikään pakottava tarve ei vielä ole ollut vaihtaa, koska tämä toimii tosiaan vielä ihan täydellisesti, mitä nyt välillä pitää jotain vanhoja juttuja poistaa tai siirtää muualle talteen. Mutta siis olen tykännyt enemmän kuin uskalsin koskaan toivoakaan enkä näe, että olisin heti siirtymässä toiseen merkkiin! Ja mulla on myös Macbook, mutta en ehkä sitten ole vaan käyttänyt aiempienkaan puhelimien kanssa niin paljon kun en ole oikeastaan edes miettinyt, miten synkkaavat yhteen. Androidiin mulla meni aikoinaan vajaa viikkoa tottua, sittemmin ei ole ollut mitään ongelmia. Mun työpuhelin on nyt iPhone ja koen melkein, etten pidä siitä enää yhtään niin paljon 😀 Eli taitaa olla tottumiskysymys vaan sekin 🙂

Moikka! Osaatko neuvoa miten netflixin saa honorista telkkariin? 🙂 Blondina en millään osaa ja suht uus puhelin niin en oo oikein oppinu vielä kaikkia kikkoja..

Multa ainakin onnistuu niin, että avaan Netflixin appin puhelimessa, ja hetken kuluttua (tv:n ollessa päällä – tosin veikkaan, että siihen voi tarvia myös melko uuden tv:n) appiin oikeaan ylälaitaan ilmestyy ruudun mallinen kuvia, jota painamalla voi valita television katselua varten 🙂 Toivottavasti onnistuu!

Voin yhtyä mielipiteisiisi, vaikka minulla tosin onkin Honor 6, eli kunniakutonen, kuten tykkään sitä kutsua. Olin aiemmin ihan täysin Apple-fani ja kaikki koneet ja tabletti yms on Applea, joten liputin puhelimessakin saman merkin puolesta. Kun iPhoneni hajosi kolmannen kerran, siirryin Lumiaan. Vihasin sitä oikeastaan koko ajan, etenkin sovelluksien saamattomuuden takia. Olinkin onnellinen, kun puhelin hajosi viime kesänä ja tuolloin siirryin Honoriin vähän kuin vanhingossa. Enkä ihan heti ainakaan ole siirtymässä Kunnia-leiristä minnekään.

Itsekään en ole ikinä tottunut Nokian älypuhelimeen, poikaystäväni puolestaan vannoo (jonkun) Lumian nimeen – se toimii hänellä, sillä hän tarvii exceliä ym myös puhelimessaan. Itse taas en ole tykännyt niistä 😀 Hienoa, että sullekin on ollut mieleen!

Voishan sitä selkeästi mainita että tämä postaus on Huawein sponssaama..

Tekstikin taisi tulla suoraan Huwawein copywritereilta.

Mielestäni oli tarpeeksi selkeää mainita, että puhelin on saatu. Sen enempää en olekaan ollut Huawein kanssa yhteyksissä, eli ihan omatoimisesti päätin kirjoittaa REHELLISESTI omista kokemuksista. Niin mulla on aina tapana ollut toimia. Mutta hauskaa, jos kuulosti copywriterin tekstiltä – niitäkin hommia on nimittäin tullut tehtyä (eri yritykselle kylläkin) eli ilmeisesti jotain on jäänyt mieleen 😀

Onko sulla toiminut hyvin tuo sormenjälkitunnistin? Hommasin samaisen puhelimen eilen, ja sormenjälkitunnistin on ainakin tähän asti toiminut aivan surkealla tavalla. Lähes aina joudun kuitenkin avaamaan näppäinlukon perintesesti numerokoodin avulla. Harmittaa tosi paljon jos se on oikeesti noin huono 🙁

Mulla kyllä toimii ihan moitteettomasti, ja ainoastaan silloin, jos suljen puhelin täysin (tai esim akku loppuu, ja se sulkeutuu siksi) joudun avauksen yhteydessä naputtamaan pin-koodien lisäksi pääsykoodin. Aina muulloin toimii sormenjälki 🙂 Jos se ei ala hahmottua, niin kannattaa käydä vaikka jossain liikkeessä näyttämässä, jos sieltä löytyisi ratkaisi ongelmaan! Onnea! 🙂

Heippa! Mulla sama puhelin ja olen kyllä tykännyt tosi paljon. Ainoastaan hymiöiden puuttuminen on ärsyttävää, ootko ladannut siihen jotain erikoisemoji-näppäimistöä? 🙂

Kyllä mulla on emojit, mutta olen ne itse ladannut (ja ne tosiaan näyttää vähän eriltä kuin iPhonessa, käytännössä kuitenkin kaikki samat löytyy!). Muistaakseni ne tuli Swift Key-sovelluksen mukana, mutta saatan muistaa väärinkin! 🙂

Siis yhdyn niin tähän sun tekstiis !! Itellä on ollut tää sama Honor 7 (samassa värissäkin vielä :D) nyt kolmisen viikkoa käytössä, ja heti ekasta päivästä lähtien olin ihan myyty. Niin loistava luuri ♥

Hih, mahtavaa, etten ole ollut ainoa! Mutta kuten sanoinkin, vaikea olla tykkäämättä 🙂

Hei, ostin juuri samaisen puhelimen ja harmittaa, kun en saa facebookissa hymiöitä käyttöön. Osaatko neuvoa vai eikö niitä oikeasti saa?

Kyllä ne saa – joko Facebookin omat hymiöt tai lataamalla. Mulla tuli hymiöt muistaakseni swiftkey-näppiksen kanssa mutta voi olla että muistan myös väärin. Kannattaa kuitenkin tsekata se! 🙂

Moikka! Kiitos kivasta blogista! Täällä on/off seuraaja, ja nyt olen taas blogisi löytänyt kun muutit Dubaihin. Loistavaa! Ihanan kansainvälinen ura ja elämä sulla 🙂 Toivonv vinkkejä dubaihin, itsellä se paikka on bucketlistilla.

Tarkoitus oli tulla kyselemään puhelimesta. Onko sulla vielä tuo Honor? Oletko vaihtamassa uusimpaan malliin? Itse olen Apple tyttö… Mulla on myös macbook, jotka pelaavat hyvin yhteen (esimerkiksi muistiinpanot synkronoituvat) miten sulla toimii ton puhelimen ja läppärin kaa? Eikö sullakin ole macbook? Mä tykkään tästä kannettavasta aivan mielettömästi – mutta puhelin voisi jo mennä vaihtoon… En vain tiedä uskallanko vaihtaa. Onko android käyttöliittymä paljon erilainen?

Kiitos Marjo, tosi kiva että olet löytänyt blogin uudelleen 🙂 Vinkkejä Dubaihin littyen alkaa varmasti sadella viimeistään joulun jälkeen, kun on paremmin aikaa istahtaa alas kokoamaan ajatuksia!

Mulla on edelleen Honor 7 ja kuvailen sillä paljon tänne blogikiinkin. Uudempaa olen aina välillä harkinnut, mutta mikään pakottava tarve ei vielä ole ollut vaihtaa, koska tämä toimii tosiaan vielä ihan täydellisesti, mitä nyt välillä pitää jotain vanhoja juttuja poistaa tai siirtää muualle talteen. Mutta siis olen tykännyt enemmän kuin uskalsin koskaan toivoakaan enkä näe, että olisin heti siirtymässä toiseen merkkiin! Ja mulla on myös Macbook, mutta en ehkä sitten ole vaan käyttänyt aiempienkaan puhelimien kanssa niin paljon kun en ole oikeastaan edes miettinyt, miten synkkaavat yhteen. Androidiin mulla meni aikoinaan vajaa viikkoa tottua, sittemmin ei ole ollut mitään ongelmia. Mun työpuhelin on nyt iPhone ja koen melkein, etten pidä siitä enää yhtään niin paljon 😀 Eli taitaa olla tottumiskysymys vaan sekin 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *