Jenni Ukkonen

Huhtikuu

Teksti: Jenni Ukkonen

Postaus sisältää kaupallisia linkkejä.

Olenkohan ainoa, jolle oma syntymäkuukausi on myös ehdoton lempikuukausi – siis muutenkin, kuin niiden synttärien vuoksi? Olen aina rakastanut ja fiilistellyt huhtikuuta. Nuorempana, Rovaniemellä vielä asuessani se oli aina se kuukausi kun lumet alkoivat pikkuhiljaa sulaa ja kadut kuivua, aurinko alkoi paistaa ja lämmittää enemmän, päivät pitenivät… Lontoossa huhtikuu merkkasi yleensä ensimmäisiä puistopiknikejä ja ballerinoja (paljaissa jaloissa, tietenkin!) ja Münchenissä asuinalueemme täyttyi kirsikankukkapuiden mitä kauneimmista, hempeistä kukinnoista kuun loppua kohden. Täällä Arabiemiraateissa huhtikuu tuo mukanaan kosteamman kuumuuden, mutta samalla myös tasaisemmat säätilat; enää ei tarvi miettiä, kehtaako käydä pesemässä autoa jos vaikka sadekuuro sittenkin yllättäisi, sillä sadetta ei todennäköisesti enää tässä vaiheessa nähdä taas hyvään toviin. Kaikenkaikkiaan, nyt aletaan siirtyä huomattavasti lähemmäs kesää ja sen pystyy myös aistimaan ihmisten mielialassa. Vai olenko ihan väärässä?

Toisaalta sitten taas, nyt ollaan tosiaankin siinä kuussa, mitä olen tänä vuonna vähän kaihoisana ja kammolla odottanut… juurikin niiden synttärieni vuoksi. Ei ole enää pitkä aika siihen, että mulla tulee kolmekymmentä ikävuotta täyteen, ja kieltämättä kun sitä ajattelen, niin mulle tulee todella outo fiilis. En osaa oikei edes kuvailla sitä. Olen toki sen jo aiemminkin sanonut, ettei se oikeasti mitään sinäänsä muuta, mutta tavallaan se tuntuu kuitenkin niin isolta jutulta. Onko muita, jotka ovat yllättäen alkaneet kammolla odotella tuota ikää ja siihen siirtymistä?

Yritän kuitenkin nähdä asian juuri sellaisena, mitä se onkin – eli todella hienona juttuna! Ja toki myös nauttia viimeisistä viikoistani alle kolmikymppisenä, sen sijaan että viettäisin aikaa peiton alla asiaa stressaten; sille kun ei nyt mitään vaan mahda! Eli hymyissä suin kohti huhtikuuta ja sen mukanaan tuomia ylläreitä!

Neulesetti ZARA – samantyylinen täällätäällä, täällä ja täältä

Aurinkolasit NELLYtäältä

Hiuspinnit ASOStäältä ja samantyyliset täältä
Laukku KAYUtäältä
Sandaalit MANGOtäältä ja samantyyliset täällä

 

FOLLOW ME

Bloglovin / Blogit.fi / Facebook / Instagram / Twitter / Youtube

Lue myös

X