Outfits

Huhtikuu

2.4.2019 Teksti: Jenni Ukkonen

Postaus sisältää kaupallisia linkkejä.

Olenkohan ainoa, jolle oma syntymäkuukausi on myös ehdoton lempikuukausi – siis muutenkin, kuin niiden synttärien vuoksi? Olen aina rakastanut ja fiilistellyt huhtikuuta. Nuorempana, Rovaniemellä vielä asuessani se oli aina se kuukausi kun lumet alkoivat pikkuhiljaa sulaa ja kadut kuivua, aurinko alkoi paistaa ja lämmittää enemmän, päivät pitenivät… Lontoossa huhtikuu merkkasi yleensä ensimmäisiä puistopiknikejä ja ballerinoja (paljaissa jaloissa, tietenkin!) ja Münchenissä asuinalueemme täyttyi kirsikankukkapuiden mitä kauneimmista, hempeistä kukinnoista kuun loppua kohden. Täällä Arabiemiraateissa huhtikuu tuo mukanaan kosteamman kuumuuden, mutta samalla myös tasaisemmat säätilat; enää ei tarvi miettiä, kehtaako käydä pesemässä autoa jos vaikka sadekuuro sittenkin yllättäisi, sillä sadetta ei todennäköisesti enää tässä vaiheessa nähdä taas hyvään toviin. Kaikenkaikkiaan, nyt aletaan siirtyä huomattavasti lähemmäs kesää ja sen pystyy myös aistimaan ihmisten mielialassa. Vai olenko ihan väärässä?

Toisaalta sitten taas, nyt ollaan tosiaankin siinä kuussa, mitä olen tänä vuonna vähän kaihoisana ja kammolla odottanut… juurikin niiden synttärieni vuoksi. Ei ole enää pitkä aika siihen, että mulla tulee kolmekymmentä ikävuotta täyteen, ja kieltämättä kun sitä ajattelen, niin mulle tulee todella outo fiilis. En osaa oikei edes kuvailla sitä. Olen toki sen jo aiemminkin sanonut, ettei se oikeasti mitään sinäänsä muuta, mutta tavallaan se tuntuu kuitenkin niin isolta jutulta. Onko muita, jotka ovat yllättäen alkaneet kammolla odotella tuota ikää ja siihen siirtymistä?

Yritän kuitenkin nähdä asian juuri sellaisena, mitä se onkin – eli todella hienona juttuna! Ja toki myös nauttia viimeisistä viikoistani alle kolmikymppisenä, sen sijaan että viettäisin aikaa peiton alla asiaa stressaten; sille kun ei nyt mitään vaan mahda! Eli hymyissä suin kohti huhtikuuta ja sen mukanaan tuomia ylläreitä!

Neulesetti ZARA – samantyylinen täällätäällä, täällä ja täältä

Aurinkolasit NELLYtäältä

Hiuspinnit ASOStäältä ja samantyyliset täältä
Laukku KAYUtäältä
Sandaalit MANGOtäältä ja samantyyliset täällä

 

FOLLOW ME

Bloglovin / Blogit.fi / Facebook / Instagram / Twitter / Youtube

Jenni Ukkonen

Arkisto

Instagram

  • Still one of my favourite areas to wander in Dubai ✨ #alseef #dubai #mydubai #latergram

jenniukk

Kommentit

Valitsin tilasessa kirjaimen, eli niitä oli myynnissä jokaisella mahdollisella kirjaimella mutta ei ollut ns. kustomointi. Mitä meinaat koolla, laukkua vai kirjainta?

Kommentit

Hih, mun synttärikuu on helmikuu ja yleensä en muuta kuin odota, että se päättyisi! 😀 Miellän helmikuun viimeiseksi kunnon talvikuukaudeksi ja pakkasen vihaajana odotan maaliskuuta kuin kuuta nousevaa, koska haluan talven vihdoin päättyvän. Ei siis erityisen lämpimiä tunteita omaa synttärikuuta kohtaan :p

Mulla 30 tuli täyteen jo useampi vuosi sitten ja vielä silloin en oikein osannut ahdistua iästäni. Elämäni oli silloin aika vakiintumatonta ja muistutti ehkä monien mielestä enemmän villin kaksikymppisen elämää. Nyt 34-vuotiaana (jaiks!) ikään suhtautuu vähän eri tavalla. Elämä on löytänyt uomansa ja oon alkanut tajuta, että about tällä tavalla jatkossakin tallustan eteenpäin. Olo on siis alkanut tuntua vähän keski-ikäiseltä ja sen hyväksyminen tuntuu oudolta.

Heh, okei – oot ehkäpä eka jolta kuulen että oma synttärikuukausi on jopa noin ”epätoivottu”! 😀 Niinhän se on että kolmikymppinen on vielä itseasiassa aika nuori, eikä siinä vaiheessa tosiaan tarvikaan olla loppuelämä suunniteltuna – eikä tietty missään iässä, eikä se varmasti myöskään ole mahdollista! Uskon että munkin kohdalla tämä kumpuaa pitkälti vaan siitä, kun näkee muiden ikäistensä (tai jopa nuorempien) tekevän asioita X, Y, Z ja se iänikuinen vertaus… kun ei itse teekään samoja asioita samalla tahtia. Teen jatkuvasti töitä sen kanssa, että saisit loputkin vertailut loppumaan, sillä eihän siinä mitään järkeä ole – ei kaksi eri elämäntilanteissa olevaa ihmistä voisi mitenkään tehdä asioita samalla tapaa ja samalla tahtia; eikä varmasti myöskään pitäisikään!

Täältä löytyy kyllä toinen synttärikuukauden ja huhtikuun fiilistelijä 🙂 Huhtikuun ihanuutta ei aina edes muista talven pimeydessä ennen kuin se pikkuhiljaa sieltä tulee valoisine aamuineen ja pitkälle iltaa pysyvän auringon kanssa! Ja vaikka minunkin synttärit on vasta loppukuusta (itseasiassa täysin samana päivänä kuin sinulla!), niin niitäkin fiilistelen kyllä jo melkein kuun alusta lähtien 😀

Oi mahtavaa, mikä yhteensattuma! 🙂 <3

Hei,

Tuleeko tuohon koppaan joku kirjain halutessaan? Mitä kokoa se on?

Valitsin tilasessa kirjaimen, eli niitä oli myynnissä jokaisella mahdollisella kirjaimella mutta ei ollut ns. kustomointi. Mitä meinaat koolla, laukkua vai kirjainta?

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *