Jenni Ukkonen

Kokovalkoisessa

Teksti: Jenni Ukkonen
Jenni Ukkonen poolo peli Dubai

Jenni Ukkonen poolo peli Dubai

Postaus sisältää affiliate-linkkejä

 

Iloista huhtikuuta! Kyseessä on kaikkien aikojen suosikkikuukauteni, joten olen kieltämättä melko innoissani. Huhtikuussa ei juhlita pelkästään synttäreitäni (mistä puheenollen, varasimme juuri sen jo perinteeksi muodostuneen synttarimatkan eilen!) mutta lisäksi se on aina se kuukausi, kun kevät todella alkaa. Enemmän aurinkoa ja lämpimiä päiviä, luonnossa alkaa näkyä vihreää ja kukatkin puhkeavat kukkaan… mistäpä siinä ei pitäisi? Miltä siellä näyttää parhaillaan?

Päätimme maaliskuun kiireisellä, mutta hauskalla viikonlopulla kera poolon (siinä urheilu, jota jaksaisin seurata loputtomiin!) ja piknikin St Regis Al Habtoor Polo Resort and Clubilla – todella kaunis hotelli muuten. Halusin pukeutua johonkin oikein kesäiseen ja tyttömäiseen, joten päädyin jälleen lempparimekkooni ja kesäistäkin kesäisempaan hattuun.

Poolon jälkeen tsekkasimme juuri avatun Robinsons-tavaratalon. Se on Singaporen suosituin tavaratalo ja voin kertoa, että tämä tila näytti todella kauniilta, mutta lisäksi merkkivalikoima oli mieleeni. Yritimme samalla reissulla piipahtaa myös naapurissa sijaitsevassa Ikeassa, mutta parkkipaikat olivat niin tukossa, ettei siitä tullut yhtikäs mitään. Sen sijaan kävimme katsomassa Kaunottaren ja Hirviön, mikä oli todella kauniisti toteutettu ja itseasiassa myös aika hauska. Emma Watson näytti alusta loppuun häikäisevältä ja oli muutenkin ihan nappivalinta rooliin! Lauantaina kävimme herkullisella lounaalla eräässä paikassa, minkä jaan ehdottomasti myös teidän kanssanne. Jos rakastatte puhdasta vegaaniruokaa ja raakaherkkuja äärimmäisen Instagrammattavissa paikoissa, niin se on kuin siihen luotu!

 

ALL WHITE EVERYTHING. Happy April! It’s my favorite month of all times so I’m quite exited of it. Not only is it my birthday month (speaking of which, we booked our traditional birthday getaway just last night!) but it’s also when the spring really kicks off. More sunshine, warmer days, peeks of green here and there and the flowers start to bloom… What’s not to love? How is it looking where you are at the moment?

We finished March with a fun filled weekend of Polo (a sport I love following!) and picnic at the St Regis Al Habtoor Polo Resort and Club – what a stunning property. I wanted to wear something summery and girly so I chose my favorite dress and this boater hat that to me, just screams of whimsical summer days.

After the polo match we took a peek at the recently opened Robinsons department store. I learned that it is Singapore’s no 1 department store and I can tell you it looked BEAUTIFUL. We also tried going to Ikea which is just next to it but no luck as the parking was packed. Instead we went to see The Beauty and the Beast, which was wonderful and also quite funny. Emma Watson was gorgeous and so talented throughout the film! On Saturday we had a super scrumptious lunch in a place I will absolutely share with you shortly. If you love pure vegan things and raw goodies in highly Instagrammable places, this is your spot!

 

Blazer MANGO – similar here and here
Dress MADEMOISELLE PHILIP MARC – similar here and here
Hat FROM TOKYO – similar here and here
Bag FURLA
Sunglasses CÉLINE
Sandals ASOSlove these, they are so comfy and cost under 15 euro!

Jenni Ukkonen poolo peli Dubai

 

Jenni Ukkonen poolo peli Dubai

Jenni Ukkonen poolo peli Dubai

Jenni Ukkonen poolo peli Dubai

Jenni Ukkonen poolo peli Dubai

FOLLOW ME

Bloglovin / Blogit.fi / Facebook / Instagram / Twitter / Snapchat: jenniukk

 

Lue myös

X