Jenni Ukkonen

Huhtikuun suosikit

Teksti: Jenni Ukkonen

Huhtikuu oli ihana – ja meni vauhdilla! Kohta täällä aletaankin valmistautua Ramadaniin. Tässä kuitenkin vielä ennen kuun vaihtumista suosikkini huhtikuulta. Olisi huippua kuulla teidän suosikit kommenteissa!

TV-sarja

Street Food Netflixissä. Mielestäni todella kivasti toteutettu sarja, mielenkiintoisia kohteita, herkullisia ruokia (älä missään nimessä katso nälkäisenä!) ja ennen kaikkea todella mielenkiintoisia ihmistarinoita – joista useampi, ellei jokainen, sai minut sekä kyynelehtimään että hymyilemään!

Biisi

Hwasa- Twit. En siis edelleenkään osaa koreaa laisinkaan (enkä sitä myöskään varsinaisesti pyri osaamaan), mutta tämä biisi toimii loistavasti niin salilla kuin autoa ajaessa. Ja kyllä – laulan mukana, vaikken kieltä osaakaan, hah!

Kirja

Vinkki: jos olet käymässä Intiassa, niin osta ihmeessä sieltä pokkareita – yhtä edullisesti en ole tainnut ostaa kirjoja (siis uusia bestsellereitä) koskaan. Me ostettiin useampi kirja kotiin, ja jo paluulennon aikana ehdin lukea Paulo Coelhon The Spy (Vakooja). Kiinnostava tarina kiinnostavasta henkilöstä, mutta ottaen huomioon että luin kirjan n. 2,5 tunnissa, olisi se voinut toki olla pidempikin ja sukeltaa vielä syvemmin Mata Harin tarinaan.

Ruoka

Me syötiin todella hyviä ruokia Intiassa – ruoka siellä on yleisesti ottaen todella tulista (vähintäänkin upeasti maustettua), mutta ah niin maistuvaa. Mun suosikkiannoksissa oli paneeria eli paikalliseen tapaan valmistettua juustoa lihan sijaan.

Aktiviteetti

Sillä oletuksella, että Suomessakin alkaa olla nyt ulkoilu- ja ulkona oleskelu ilmat, suosittelen e r i t t ä i n lämpimästi sekä reippaita kävelyitä että joogamaton raahaamista takapihalle, laiturille tai mistä tahansa löytyy sopiva tasainen alusta. Jooga ulkona, luonnon ääniä kuunnellessa sai mut rakastaan sitä vielä entistäkin enemmän.

Hyvinvointi

Edellämainittujen lisäksi hoidin henkistä hyvinvointiani rauhoittumalla ja meditoimalla. Itseasiassa sinä päivänä kun saavuimme Intiaan, oli täysikuu, ja hotellimme järjesti täyden kuun meditoinnin mitä kauneimmassa paikassa veden äärellä. Pidän välillä todella vaikeana rauhoittua istumaan yhdessä paikassa ja olemaan ajattelematta varsinaisesti mitään, joten tällaiset harjoitukset tulivat tarpeeseen!

Kauneustuote

Aurinkorasva – kasvoille käytän nykyään aina (meikkipohjan sisältämän SPF:n lisäksi) kevyttä SPF50 ja pidän silkkana hulluutena olla auringossa ilman suojakertoimia. Tätäkö on olla kolmikymppinen?

Mulla oli reissussa mukana tässä postauksessa testaamani Glow Oil ja nyt kun käytin sitä huomattavasti runsaammin, niin voi että miten kauniin kimalluksen se jäättäkin iholle levityksen jälkeen! Itse sävy muodostuu tosiaan vasta myöhemmin, mutta iho näyttikin kyllä saman tien juuri siltä mitä nimi lupaa, eli hehkuvalta. Taisin aiemmin käyttää tätä hieman kitsaasti, enkä siksi saanut sitä kimaltavaa sävyä pysymään iholla levityksen jälkeen.

Instagram-tili

Miau! Onnistuin vihdoin aktivoitumaan kissamme Ghiblin Instan kanssa (parempi myöhään…) ja olen pyrkinyt päivittämään sitä suht tasaiseen tahtiin. Mikäli suloiset kissakuvat ja -mietteet kiinnostavat, tervetuloa seuraamaan @ghibli_thearabianmau.

Miete

Nothing changes if nothing changes.

Mikään ei muutu jos mikään ei muutu.

Vaate

Tässäkin postauksessa näkyvästä pallohihaisesta kukkamekosta tuli nopeaa oma suosikkini. Mekko on kylläkin turhan läpikuultava sellaisenaan pidettätäväksi, ja omaan makuuni myös mulle hieman liian pitkä, mutta alusmekon ja vyön kanssa täydellinen kesään!

FOLLOW ME

Bloglovin / Blogit.fi / Facebook / Instagram / Twitter / Youtube

Kuvat: Street Food, Hwasa, The Spy

Lue myös

X