Jenni Ukkonen

Ihana Helsinki

Teksti: Jenni Ukkonen

Voi, kun kaikkialla maailmassa olisi vähän enemmän sellaista, kuin Helsingissä kauniina kesäpäivänä. Siitä ei nimittäin ihan kauheasti fiilis parane! Helsingissä tulee aina käveltyä lähestulkoon joka paikkaan (hassu fakta, en ole koskaan ”oppinut” käyttämään Helsingissä julkisia ja jos en esimeriksi jaksa kävellä jonnekin, niin hyppään paljon todennäköisemmin taksiin bussin tai ratikan sijaan… mulla on siis edelleen vähän kynnys käyttää julkisia, mikä on – tiedän – niin hölmöä) ja mikäs sen parempaa auringon lämmittäessä olisikaan. Kaikkialla on NIIN kaunista ja ihmiset iloisia. On ihania putiikkeja ja viihtyisiä kahviloita – nämä ovat edelleen itselleni niitä asioita, mitä jaksan fiilistellä kerta toisensa jälkeen. Ja Löyly… siis niin upea paikka, täydellinen niin kahvitteluun kuin viinilasilliselle. Voisin kävellä sinne vaikka jokaikinen päivä ihastelemaan maisemia. Kyllä Helsinki on vaan niin mieletön kaupunki ja kieltämättä olo on vähän etuoikeutettu, että siellä tulee käytyä näinkin usein – vaikkakin joka kerta sieltä lähtiessäni mietin, että pitäisi kyllä käydä paljon useammin ja mieluusti myös useampia päiviä kerrallaan!

Nyt olen puolestaan Rovaniemellä, eikä täälläkään olossa ole valittamista. Sää on vähän viileämpi, mutta koska pääsen nykyään sen verran harvoin pukeutumaan neuleisiin, niin käytän niitäkin nyt oikein mielelläni, heh. Muistelen, että jo viimeksi minulta pyydettiin postausta Rovaniemen lemppareistani, joten tällä kertaa voisin yrittää laittaa sellaista kasaan. Vai onko teillä kenties muita toiveita mielessä?

HELSINKI LOVE. If only everywhere in the world was a little bit more like Helsinki on a summer day. It just won’t get much better than that! I usually walk everywhere when I’m in Helsinki (funny fact, I still find it kinda difficult to use the public transportation in Helsinki so if I’m not able to walk somewhere, I tend to opt for a taxi instead or the bus or the tram) and when the sun is out, it’s basically my favourite thing to do. It’s SO pretty everywhere you look and the people are happy and smiling. There are cute boutiques and cosy cafes to visit – yes this is still something that I could obsess over every minute of the day. And Löyly… it is such a fabulous place, perfect for both a cup of coffee or a glass of wine. I could visit every day just to get a glimpse of this view. Helsinki is such a stunning city and I feel a bit privileged to be able to visit as often as I do. Although I’m always wishing I’d travel there more often and for more days at a time!

At the moment I’m in Rovaniemi and I can’t exactly complain about being here either. It’s a tad cooler, but since I hardly ever get to wear knits nowadays, I’m kinda happy to be wearing them now hehe. I’ve been asked to list my favorite places in Rovaniemi so I think I’ll try and get that list done for you while I’m here. Or do you have any other requests for me?


FOLLOW ME

Bloglovin / Blogit.fi / Facebook / Instagram / Twitter / Youtube

Lue myös

X