Jenni Ukkonen

Instagram #takeover ja ystäväkirja

Teksti: Jenni Ukkonen

Edellisen postauksen podcastin lisäksi (joko olette kuunnelleet sen?) seuraa lisää jänniä uutisia: tänään otan viikoksi haltuuni Anna-lehden Instagram-tilin (@anna_lehti), missä tarkoituksenani on raottaa arkeani ja jakaa päivittäin kuvia ja kuulumisia täältä Ras Al Khaimahin suunnalta. Tulettehan seuraamaan? Ensimmäinen postaukseni on jo ulkona!

Tämän myötä ajattelin, että voisi olla kiva jakaa pitkästä aikaa jotain itsestäni; sellaista, mitä en ehkä ole aiemmin jakanut tai mikä voi olla kivaa tietoa, jos joku teistä on liittynyt seuraan vasta hiljattain. Bongasin Annan bloginaapurini Elinan blogista hauskan ystäväkirjapostauksen, ja tämä olikin mielestäni huippu keino jakaa itsestä ”nippelitietoa”. Toivottavasti postaus on myös teille mieleen – ja kertokaa ihmeessä, mikäli tässä oli jotain, mikä yllätti!

Horoskooppi? Härkä
Paras juoma? Jääkahvi, vesi, punaviini
Lempiväri? Vanha roosa/blush, tummansininen
Lempiruoka? Yleisesti kaikki japanilainen
Lempinimi? Jen, J U – tylsää, mutta minua hyvin usein kutsutaan ihan vaan omalla nimellä! Nämä olivat kuitenkin viime vuonna toimistolla useimmiten kuulemani lyhennelmät
Suosikki vuodenaika? Syksy
Lempieläin? Koirat ja kissat – nyt kun meillä on ihastuttava kissanpentu, en voi oikein enää valita vain koiria 😉
Kirjasuositus? Min Jin Lee – Pachinko. Ihan huikea kirja, mitä en voinut laskea käsistäni vaan halusin lisää ja lisää.
Suosikki leffa? Hinnasta viis (Priceless) tulee aina ensimmäisenä mieleen, mutta totuus on, että tähän olisi liian vaikea vastata jos alkaisin miettiä sitä sen syvällisemmin. Toinen leffa, minkä voisin valita äkkiseltään, on Lahjakas herra Ripley (Talented Mr Ripley)
Lempimusiikki? Drake (mun mies aina vitsailee, että jos kysyn laitetaanko musiikkia soimaan, niin tarkoitan, että laitetaanko Drakea soimaan). Eniten kuuntelen varmasti juurikin tämän henkistä musiikkia.
Onnennumero? 7 tai 9 mutta en tiedä yhtään, miksi!
Hajuvesi? Mulla on useampi hajuvesi, mistä tykkään eri tilanteissa tai mistä tulee joku tietty hetki elämässä mieleen, mutta tällä hetkellä huomaan hapuilevani useimmiten joko Tom Fordin Black Orchid tai Chanelin Mademoiselle tuoksuja.
Laukku? Chanelin klassikko, tosin seuraavaksi haaveilen Diorin Dioramasta… se on pitkäaikainen haave ja toivottavasti sen vielä saan!
Auto? Ostimme hiljattain Mitsubishi Outlanderin, joten juuri nyt se!
Tapa viettää vapaailta? Lasi viiniä ja hyvä sarja Netflixistä, miehen ja kissan seurassa tietystikin.
Viimeksi itkin? Taisin itkeskellä huonoa vointia (mikä tuli kun söin ravintolisät tyhjään mahaan, hyh) pari päivää sitten
Viimeksi nauroin? Jotain hassua juttua, mistä mieheni kanssa vitsailimme
Viimeksi kehuin? Mieheni siskon rusketusta, minkä hän ehti täällä olleessaan hankkia
Uskotko yliluonnollisiis asioihin? Jonkun verran, kyllä
Paras paikka maailmassa? Koti, missä se ikinä sattuu milloikin olemaan. Rakastan matkustelua ja seikkailuja, mutta pohjimmiltani olen homebody
Seksikkäintä minussa? Ehkä teeskentelemättömyys? Sitä pidän myös muissa viehättävänä piirteenä
Lempijutut tällä hetkellä? The Good Wife Netflixissä ja Bookbeatin kautta suomennettujen kirjojen lukeminen! Luksusta päästä pitkästä aikaa lukemaan kirjoja omalla kielellä!
Jos uskaltaisin niin? Hmm, tämä on hyvä kysymys. Moni asia elämässäni ei enää tässä vaiheessa ole ehkä niinkään uskalluksesta kiinni, vaan esimeriksi halusta. Uida haiden seassa? Mutta kun en edes halua! Heh, tätä pitää miettiä; ehkä palaan tähän joskus myöhemmin, kun vastaus tulee selvänä mieleeni!
Maailmankatsomukseni? Apua – mitä tähän sitten vastataan? Voiko vastaus olla, että mielestäni tässä elämässä kaikki tapahtuu juuri niin, kuin on tarkoitettu?
Mottoni? You can do anything but not everything
Erityistaitoni? Olen todella hyvä tunnistamaan ihmisiä äänen perusteella (esim. kasvojen sijaan)
Mitä teen ensi vuonna? Nyt on hyvin pitkästä aikaa sellainen tilanne, etten ihan oikeasti tiedä! Toivon, että olemme edelleen Arabiemiraateissa, koska en vaan m i l l ä ä n jaksaisi taas miettiä uutta muuttoa – en ainakaan tällä hetkellä! Ja toivon, että voin edelleen blogata ja kenties matkustella vähän enemmän, kuin mihin viimeaikoina on ollut mahdollisuus…
Keräilen? Varmaankin simpukoita, koska tuon niitä sisälle joka kerta ulkona käveltyäni… En kylläkään edelleenkään tiedä, mitä niillä oikein tekisin!
Karmein paheeni? En vastaa saamiini viesteihin tarpeeksi nopeaa / saman päivän aikana. Hävettää joka kerta!
Ihanin ominaisuuteni? Toivottavasti se, etten ole ihmisten ulkonäköa arvioivaa tai arvostelevaa sorttia. Tai positiivisten puolten löytäminen asiaan kuin asiaan…
Tämä saa minut onnelliseksi? Vastavaihdetut lakanat ja tuoreet kukat. Ja päivän ensimmäinen kahvikuppi.
Kirja ja biisi, jotka olisin halunnut itse kirjoittaa? Taas vaikea kysymys. Tilasin hiljaittain (ja odotan juuri saapuvaksi) Candice Kumain uuden Kintsugi Wellness-kirjan, ja vaikken sitä vielä kannesta kanteen olekaan lukenut, niin voisin kuvitella sen olevan sen henkinen teos, millaisen toivoisin itsekin pystyväni luomaan (vaikkei minulla toki japanilaisia juuria olekaan!). Biisi? Frank Sinatran My Way.
Elämäni tähtihetki? Jos pitäisi valita vain yksi, niin naimisiinmeno elämäni rakkauden kanssa. Myös Rovaniemeltä Lontooseen muutto oli aika hieno hetki tämänastisessa elämässäni, siitä päätöksestä olen ikuisesti tyytyväinen.
Keksintö jota ilman en voi elää? Internet (ja tietty myös joku laite sen käyttöön). Mitä ilman nettiä enää tekisikään?
Tämä vie minulta jalat alta? Hyvältä tuoksuva komea mies

 

INSTAGRAM #TAKEOVER. Today I’m taking over the Anna magazine Instagram account (@anna_lehti) where I will share my everyday life in Ras Al Khaimah for a week. Will you join me there? I just did my first post, please go check it out!

FOLLOW ME

Bloglovin / Blogit.fi / Facebook / Instagram / Twitter / Youtube

Lue myös

X