Jenni Ukkonen

Instagramin tykätyimmät ja tarinat kuvien takaa 2018

Teksti: Jenni Ukkonen

Olen nyt vähän jälkijunassa tämän kanssa, mutta totta puhuakseni en ollut ensin ajatellut tehdä koostetta viime vuoden tykätyimmistä Instagram-kuvistani. Nyt olen kuitenkin nähnyt jo niin monta postausta aiheeseen liittyen (ja tykännyt jokaisesta) että päätin lopulta laittaa myös omat viime vuoden aikana tykätyimmät kuvani kasaan ja muistella samalla, mitä niiden taustalla sitten olikaan… kuka muistaa kaikki nämä kuvat Instastani?

1.

Tämä oli myöskin oma suosikkini koko viime vuodelta – tietenkin, sillä paljastin siinä menneeni naimisiin! Me mentiin naimisiin todella hissukseen ja etukäteen siitä tiesi vain kourallinen läheisiämme. Kenties jonain päivänä olisi kiva järjestää myös isot bileet sukulaisille ja ystäville, mutta vielä näin jälkeenpäinkin ajateltuna meidän hääpäivä oli juuri sellainen, kuin halusin (huoleton, ja päättyi lukuisten cocktailien jälkeen Wallikseen karaoken merkeissä).

2.

Sormuksemme. Kihlasormuksessani on Emerald-muotoon hiottu timantti ja vihkisormukseni on kapea timanttisormus. Tämä combo oli juuri eikä melkein mitä halusin, enkä ole katunut valintaa hetkenkään vertaa. Huomaan edelleen, lähes vuoden jälkeen ihailevani niitä sormessani aina silloin tällöin.

3.

Myös häämekkoni (ja kenkäni, #idoinchoo) olivat juuri sitä, mitä halusin ylleni hääpäivänäni. Niistä kirjoitin tässä postauksessa.

4.

Syntymäpäivälahjaksi saamani Diorin unelmalaukku. Laukusta tein unboxing-videon.

5.

Tämä kuva taisi olla juurikin siltä päivältä, kun saavuin Ras Al Khaimahiin ja pääsin ensimmäistä kertaa kotiimme. Siitäkin on nyt jo vuosi aikaa! Tähän näkymään en ole edelleenkään kyllästynyt.

6.

En olisi uskonut, että vielä joululomalta Instaani tuli kuva, mikä meni tykätyimpien kuvien kärkeen. Mieheni rakastaa eläimiä (varsinkin kissoja ja koiria) joten halusin yllättää hänet siberianhuskyajelulla Napapiirillä. Samalla tuo n. vartin pituinen matka reessä oli kyllä myös itselleni ihana kokemus lumisissa maisemissa.

7.

Tämä kuva on ensimmäiseltä päivältä New Yorkista, minne matkustin toukokuussa bestikseni kanssa neljättä kertaa. Päivä oli todellisuudessa aika harmaa ja kenties jo heti tuona päivänä ripsi vettä (meillä oli huono tuuri sään kanssa, mutta muuten reissu oli huikea) mutta pienellä värien säädöllä kuvasta tuli myös yksi omista suosikeistani.

8.

Suomen itsenäisyyspäivä Ras Al Khaimahssa. Mitä muuta tästä nyt sanoisi… pitää ehkä yrittää kuvata enemmän tuolla talomme vieressä olevalla rannalla?

9.

Muistan sanoneeni miehelleni nämä kuvat parvekkeella otettuamme, että tähän kuvaan tulee varmasti tykkäyksiä, sillä mun hiukset on kiinni. Pidän hiuksiani todella harvoin kuvissa kiinni, mutta jostain syystä aina kun niin on, saavat kuvani tavallista enemmän tykkäyksiä. En tiedä mikä siinä on, mutta ehkä tätäkin taktiikkaa pitäisi yrittää useammin, heh!

 

Itselleni tämä yhdeksikkö oli ihania muistoja täynnä ja ihmeen harmominen kokoelma, vaikka vuoden mittaan tuli stressattua kuvien muokkausten kanssa moneen otteeseen. Oletteko te testannut Best Nine-sivuston kautta, millaiset kuvat teillä keräsi eniten tykkäyksiä? Ja hei, seuraattehan myös tänä vuonna minua myös Instan puolella!

FOLLOW ME

Bloglovin / Blogit.fi / Facebook / Instagram / Twitter / Youtube

Lue myös

X