Jenni Ukkonen

itsenäistymistä

26.3.2012 Teksti: Jenni Ukkonen

Noniiiin, kuinkas moni onkaan jo ehtinyt lukea tämän päivän the big news Indiedaysin etusivulta? Minä blogeineni muutan siis huhtikuun alussa pois Indiedaysista ja omilleni bloggaamaan!

Päätös lähtöön ei tapahtunut yhdessä yössä, vaan se kyti kauan aikaa kunnes uskalsin tämän askeleen vihdoin ottaa. Nämä kaksi vuotta Indiedaysissa ovat olleet todella hienoa aikaa ja olen todella iloinen että olen saanut kunnian olla mukana alusta saakka todistamassa aitiopaikalta miten uusi blogimedia raivasi tiensä suosioon. Nyt tuntuu kuitenkin että aikani on tullut kokeilla omia siipiäni bloggaajana ja businessnaisena (heh), joten muutto on väistämätön seuraava askel. Olen muutosta sekä innoissani että myös aavistuksen kauhussani – siis onhan mulla tietenkin kokemusta itsenäisestä bloggaamisesta jo ennestäänkin, mutta kahdessa vuodessa blogimaailma on muuttunut huuuurjan paljon, ja Indiedaysin tuesta on ollut todella paljon apua. Jatkossa solminkin sitten taas omin toimineni kaikki yhteistyödiilini, mainospaikat ja muut vastavaavat, pelkästään jo sekin jännittää! Toivottavasti jatkatte kuitenkin kanssani myös uudessa osoitteessa. Samat seikkailut täällä Lontoossa jatkuvat nimittäin tuttuun tapaan 😉

Ilmoittelen lähempänä vielä tarkemmin uudesta osoitteesta ja muusta mahdollisesta – tällä hetkellä en vielä itsekään osaa sanoa miten muutto tulee tapahtumaan tai mikä uudeksi osoitteeksi ylipäätään tulee 😀 Facebookissa kannattaa ainakin seurailla jos vain mahdollista, päivittelen sinne todennäköisesti ensimmäisenä kaikki uutiset muuttoo liittyen 🙂

From the beginning of April, me and my blog are moving out of Indiedays and into independency! The decision to leave was definitely not an easy one to make, but I feel my time has come to try this on my own. I feel honored to have been a part of Indiedays from day one, it’s been amazing two years! However, I’m excited about turning a new leaf, and just a bit scared too… so much has changed in two year with what comes to blogs 😀

I truly hope you will follow me to my new address, my adventures here in London are continuing as before! I’ll let you guys know about the new address and other stuff closer to the move, as right now even I don’t know what will happen and when 😀 If you haven’t liked my blog in Facebook yet, you might want to do that – I’ll most likely announce all the news there first 🙂

Jenni Ukkonen

Arkisto

Instagram

  • 🎈🎈🎈 #seoul #sculpture #travelgram

jenniukk

Kommentit (44)

Hahah 😀 No joo noita mainostaustakuvia tuskin ihan heti on tulossa, mutta mainospaikat kyllä pysyy – tosin ehkä ne saattaa vähän neutraalimmat olla 😛 Kiitos kaunis!

tsemppiä jenni ! <: mä ainakin jään innolla odottamaan uutta.

Tosi paljon onnea Jenni! 🙂 Sun blogi oli ensimmäisiä, joita aloin vakituisesti seurata aikoinaan ja pysyn lukijana varmasti jatkossakin.

huuii vautsi, onneaa 🙂 rohkee veto!

Hei Jenni! Olen monesti miettinyt sitä, että miten bloggaaja elättää itsensä itsenäistymisen myötä. Brändäätkö itsesi ja perustat oman yrityksen, johon kuuluu siis blogi, ja maksat itse itsellesi palkkaa? Ymmärrän, jos et halua vastata, mutta aihe kiinnostaa minua kovin. Onnea tulevaan muutokseen ja kaunista kevättä sinne Lontooseen! 🙂

tsemppiä muuttoon ja erityisesti bisneshommiin 😉

OH WAU!!! Kerro heti sit uusi osoite kun tiedät, haluan ehdottomasti pysyä lukijanasi tulevaisuudessakin! Vau, aika mieletön homma ja iso askel, onnea todella paljon! Tuo on jotain, mitä itse osaa haaveilla tapahtuvan ehkä vasta vuosien päästä 🙂 Vaatii paljon duunia ja omistautumista, joten onnea paljon :))

Hurjasti onnea ja menestystä tulevaa kohden!!:) innolla jään odottamaan uudistusta ja Of course myös samanlailla edelleen seuraamaan blogiasi:)

Kyllä se hyvin menee! 🙂

Jee kivaa! Pärjäät varmaan hyvin, ei huolta 🙂

Täällä ainaki yks lukija joka jatkaa vaikka itsenäistytki!:)Mun mielestä sillä ei oo mitään väliä missä bloggaat (Indiedays, blogger jne.), blogias on silti kiva lukea:)

Hih, toivotaan! :))

Tuntuu että blogimaailmassa kaikki blogit liikkuu koko ajan paikasta toiseen, hurjaa! Kyllä suurin osa lukijoista (minä ainakin!) jatkaa seuraamista vaikka muutatkin pois Indiedaysista! :))
– Hannaveehttp://likoorikahvi.blogspot.com

Voi kiitoksia, mukava kuulla :))

Kiitos , toivotaan 🙂

Juu kerron tietysti, sitten kun tosiaan tiedän minne blogini siirrän 😀 Kiitos ihana, onnea tarvitaan! 🙂

Thangjuu 😉

Onnittelut suuresta ja varmasti jännästä päätöksestä! <3 🙂 Ilmoittele kun lentelet tänne päin, niin treffataan! 🙂

Kiitos ihanainen, sunnuntaina nähdään miten käy 😀

Mukava kuulla jos jatkat mukana uusiin haasteisiin 🙂 Onhan tämä vähän tällaista seilaamista, hih 🙂

Kiitos ihana! Ehdottomasti!! 🙂

Vau, innolla jään odottamaan mitä on tulossa! 🙂 Jos muuten ikinä kaipaat teknistä tukea blogin siirron tms. kanssa niin laita mailia. Teen päivätyökseni nettisivujuttuja ja oon ollut paljon WordPressiin kanssa tekemisissä. 🙂

Don’t worry we will follow you! xx

Onnea paljon 🙂 Kiva nähdä kun tosi moni bloggaaja ottaa tällaisia askeleita ja vastikään tuntuu, että hirmu monella ollut isojakin uutisia. Varsinkin jos on pidempään seuraillut, niin hauska vain kuulla että menestyy ja ehdottomasti aion jatkaa seurailua vieläkin (ainakin niin kauan kuin asun Lontoossa, sitten Suomessa voisin olla turhan katkera… Ei vaan :’D)

Mä luulen, et alan entistä nenemmän seuraamaan sun blogia, nyt kun sä itsenäistyt. Se tuo mukanaan ehkä tietynlaista uutta vapautta sulle ja sun blogille, ja myös se, että saat itse sopia kaikki diilisi.
Paljon onnea tulevaisuuteen, sä pärjäät varmasti! Kiitos kun jaksat kirjoittaa blogiasi 🙂

Voi kiitos ihanainen ja mukava kuulla jos sielläkin seurataan jatkossakin :))

Aww thank you sweetie, glad to hear :))

Olen samaa mieltä muiden kanssa, alustalla ei väliä kunhan jutut ja kuvat ovat kiinnostavia! 🙂 Onnea siis uusiin tuuliin, mielestäni rohkea veto! Täällä kyllä seurataan juttujesi perässä, mihin sitten päädytkään! 🙂

Vau, tuli yllätyksenä! Oikein paljon onnea muuttoon 🙂

go jenni! oon super happy sun puolesta kun lähdet omille teillesi indiedaysiltä. oot selvästi sen verran itsenäinen bloggaaja ettet tarvi indiedaysin laista platformia enää laisinkaan 🙂 jatka samaan tyyliin niin tuut pärjäämään varmasti!

onnea uuteen blogiin! eihän sitäkään voi olla seuraamatta 🙂

Hih kiitoksia, ja kiva jos ei 😉

Oi hyvä uutinen!! 🙂

Kiitos, tosi kiva kuulla!! 🙂

Hih voi että, on kyllä kiva kuulla jos sielläkin jatketaan seuraamista 🙂

Hih, kiva jos oli 😀

Hei ihanaa. hyvä päätös jos näin voi sanoo =D =)

Toivotaan, vaikea sanoa vielä tässä vaiheessa 😀

Uudesta paikasta tulee varmasti yhtä hieno kun tästä!

Ihanaa että joku osaa ottaa elämässä riskiä! Se on tärkeää kehittymisen ja eteenpäin menemisen kannalta, ja erittäin olennainen taito jos haluaa päästä pitkälle elämässä. Niinhän se on, että mukavuusalueella ei kehity… Siis suuri hatunnosto sinulle tästä rohkeasta teosta, seuraan kyllä lukijana perässä ja toivon suuresti tsemppiä omien siipien kokeiluun!

Onnea itsenäistymisestä! 😀 Oon satavarma et on oikee päätös 🙂 go businesswoman-Jenni! 😉

Hih kiitoksia kiitoksia, toivotaan että on! 😀

Hih, no toivotaan ainakin 🙂 Voi vaan mennä vähän aikaa uutta blogia hioessa, ei tule ihan ongelmitta muutto varmasti sujumaan 😀

Seuraan varmasti vielä entistäkin aktiivisemmin, mikäli omilleen muutto merkitsee myös, että nämä pelottavat H&M:n mallit saadaan pois marginaaleista pelottelemasta. Neutraalimpien taustakuvien puolesta! 😉 Onnea rohkeasta päätöksestä ja tuplaonnea uusiin haasteisiin!

Hahah 😀 No joo noita mainostaustakuvia tuskin ihan heti on tulossa, mutta mainospaikat kyllä pysyy – tosin ehkä ne saattaa vähän neutraalimmat olla 😛 Kiitos kaunis!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *