Jenni Ukkonen

Joka-aamuinen viherjuomani ja kollageeni arjessa

Teksti: Jenni Ukkonen

Tuote saatu testiin. Postaus sisältää kaupallisia linkkejä, merkattu *-merkillä.

Kirjoitin maaliskuun alussa * Oslo Skin Labin testiin ottamastani The Solution-kollageenijauheesta, mitä aloin testata joulun aikoihin (postaus löytyy täältä mikäli missasit sen!). Nyt yhteistä taivaltamme on siis kulunut useampi kuukausi ja ihan muutamia tapauksia lukuunottamatta olen ollut todella säntillinen, että kollageeni tulee otettua joka ikinen päivä – näitä yksittäispakattuja pusseja on nimittäin todella helppo kuljettaa myös reissussa mukana, tai napata mukaan jos ei ehdi kotona sitä aamulla nauttia!

Tuossa linkkaamassani postauksessa jo kerroinkin mitä tämä kollageeni oikein on ja miksi sitä kannattaa varsinkin kolmenkympin iän tienoilla alkaa nauttia, mutta tässä vielä lyhyesti: kollageeni on kehossa luonnostaan esiintyvä proteiini, minkä pitoisuus alkaa laskea 30. ikävuoden paikkeilla. Kollageeni pitää ihon kimmoisana ja sileänä (=rypyttömänä). Valitettavasti kollageeni ei imeydy kehoon tavallisen ruoan kautta, vaan se on nautittava juuri tietyn mittaisiksi peptideiksi pilkottuna – siksi tällainen kollageenijauhe on siis luotu, tukemaan ihon hoitoa ja ihon nuorekkaana pitoa.

Vaikka on todella vaikea arvioida, onko tämä kollageenijauhe yksinään syy ihoni nykyiseen tilanteeseen, niin kieltämättä olen tämän kevään mittaan pitänyt ihoani todella hyväkuntoisena ja hyvän näköisenä; mulla on ollut minimaalisen vähän iho-ongelmia ja ihoni on tuntunut hehkuvalta ja miellyttävältä (ihoni on luonnostaan herkkä ja todella kuiva). Mutta toki asiaan on voinut vaikuttaa kollageenin lisäksi moni muukin asia; esimeriksi juomani veden määrä ja syömäni ravinto, käyttämäni ihonhoitotuotteet jne. Tämän kuluneen kuun ajanhan olen kokeillut täysin kasvipohjaista ruokavaliota, ja sekin on voinut boostata ihoni hyvinvointia. Otimme kuun alussa myös tavaksi aloittaa jokaikisen aamun viherjuomalla, mihin olen niinikään sekoittanut tämän täysin mauttoman kollageenijauheen. Juoman jälkeen syön kevyen aamupalan ja vasta hieman myöhemmin, noin tunnin päästä viherjuomasta, juon kahvin.

Oletteko te testannut kollageenijauhetta? Olisi mielenkiintoista kuulla, millaisia fiiliksiä teillä siitä on! Mulle tästä on tullut niin rutiininomainen osa arkea, etten näe itseäni lopettamassa kollageenin ottoa.

Mikäli haluat testata Oslo Skin Labin kollageenia, ovat ne tilattavissa * täältä! Alla vielä resepti tähän joka-aamuiseen viherjuomaani.

Viherjuoma (kahdelle)

  • Kourallinen lehtikaalia (me otetaan nämä pakasteesta, tekee juomasta virkistävän viileän)
  • Omena (voit myös korvata sellerillä mikäli et kaipaa omenan makeutta)
  • Tomaatti
  • 1/4 kurkkua
  • Ripaus sitruunan mehua
  • Ripaus chiliä
  • 2 tl viherjauhetta – esim. * tämä (ei pakollinen)
  • 750 ml vettä

Sekoita kaikki tasaiseksi tehosekoittimessa. Kaada kahteen korkeaan lasiin (tai puolita ainekset mikäli teet vain lasillisen). Sekoita halutessasi sekaan Oslo Skin Lab kollageenijauhe.

FOLLOW ME

Bloglovin / Blogit.fi / Facebook / Instagram / Twitter / Youtube

Lue myös

X