Jenni Ukkonen

Joulufiilistelyä aavikolla – näin se onnistuu missä vaan!

Teksti: Jenni Ukkonen

Postaus sisältää kaupallisia linkkejä.

Viinipulloteline / Vaalea muki / Tumma muki / Puinen leikkuulauta / Kynttelikkö / Kynttilälyhty / Pöytätähti / Kullanvärinen aterinsetti / Pellavainen pussilakanasetti / Marmorileikkuulauta / Joulukoristesetti (useita värejä)

Tämä tuleva joulu on jo meidän kolmas Arabiemiraateissa – tosin ensimmäistä kerta näiden vuosien aikana lennämme itseasiassa jouluksi Rovaniemelle viettämään pitkästä aikaan kunnon perhejoulua; myös veljeni saapuu paikalle Tsekeistä, ja siskoni Helsingistä. En voi sanoin kuvailla, miten paljon odotan tätä joulua! Lisäksi tämä on miehelleni ensimmäinen kerta Rovaniemellä talviaikaan, ja vaikka kaupunki on kaunis ja viihtyisä milloin vaan, niin kyllä se on ehdottomasti joulun aikaan parhaimmillaan… Tästä syystä emme kuitenkaan aio laittaa varsinaista joulua tänne aavikolle, vaan fiilistelemme tätä tunnelmallista aikaa pikemminkin pienin yksityiskohdin (mistä suurin osa toimii itseasiassa ihan vuoden ympäri); kauniilla, mutta samalla rento-otteisella kattauksella kera ripauksen juhlavaa henkeä, tunnelmallisilla valaistuksilla ja pehmeillä, luonnollisen sävyisillä materiaaleilla. Jos jotain toivonkin löytäväni kuusen alta, niin uuden pellavaisen parivuoteen pussilakanasetin sekä erilaisia puisia ja marmorisia leikkuulautoja – niitä ikään kuin keräilen, sillä ne ovat mielestäni sekä ihana sisustuselementti, että mitä parhain keino asetella tarjottavat esille kauniisti, mutta samalla rennon huolettomasti.

Aiotteko te laittaa joulua kotiin vai teettekö sen vähän samalla kaavaa, kuin me? Ja hei, onko liian aikaista olla jo nyt innoissaan joulusta? Kaikki kollaasin tuotteet on muuten parhaillaan -20% alessa, eli suosittelen tsekkaamaan pikimmiten, mikäli jokin kiinnostaa!

FOLLOW ME

Bloglovin / Blogit.fi / Facebook / Instagram / Twitter / Youtube

Lue myös

X