Jenni Ukkonen

Joulukuun alun ajatuksia

Teksti: Jenni Ukkonen

Postaus sisältää kaupallisia linkkejä, merkattu *-merkillä.

Toivottavasti joulukuu alkoi kaikilla mukavissa ja rauhallisissa merkeissä! Meillä on täällä tosiaan parhaillaankin pitkä viikonloppu menossa, sillä täällä juhlitaan peräkkäisinä päivinä muistopäivää ja kansallispäivää – tänään on siis paikallinen 48. kansallispäivä. Vietimme viikonloppuna yön ystäviemme luona Dubaissa ja sinä iltana me naiset lähdettiin (jo kolmatta viikkoa putkeen…) viihteelle, tällä kertaa tsekkaamaan Usherin esiintyminen eräässä yökerhossa, kun taas miehet jäivät kotiin pelamaan videopelejä – joskus näinkin päin, heh! En tiedä miksi mutta viime kuukausina olen taas innostunut todella pitkästä aikaa klubeista ja voisin lähteä ulos oikeasti joka ikinen viikonloppu. Onko se sitten tämä loppuvuosi että tekee enemmän mieli juhlia vai mikä, mutta nyt mulla on selvästi tällainen aikakausi menossa.

Mutta loppuvuodesta puheenollen, tämä tulee kyllä menemään nyt niin vauhdilla. Myöhemmin tällä viikolla suuntaamme aikaiselle joululomalle Suomeen ja sieltä palatessamme ei olekaan enää kuin viikko jouluun. Joulun vietämme tosiaan kotona, samoin uuden vuoden – tänä vuonna en halua lähteä yhtään minnekään, sillä ne ruuhkat varsinkin juhlien päätteeksi on jotain, mitä en tänä vuonna jaksaisi kokea. Mielummin katson ilotuliteshown kotoa käsin ja menen nukkumaan just siinä vaiheessa, kun siltä tuntuu – ja herään toivottavasti suht freshina uuteen vuoteen. Millaisia suunnitelmia teillä on jouluksi ja uudeksi vuodeksi? Vietättekö kotona, perheen tai ystävien kesken, vaiko kenties reissussa?

Ennen reissuun lähtöä yritän parhaani mukaan saada työjuttuja sille mallille, ettei reissussa tarvi stressata, ja tietty kotonakin on yhtä sun toista mitä pitäisi saada kuntoon ennen lähtöä. Jouluostoksistakin on vielä osa tekemättä, mutta ne hoidamme tänään ja huomenna. Odotamme kyllä Suomeen matkustamista todella paljon, ihanaa päästä fiilistelemään talvea (ja joulua) paikkaan, missä se oikeasti näkyy ja tuntuu!

Mekko * ASOS

Laukku * CULT GAIA

Sandaalit * MANGO – * samantyyliset

 

FOLLOW ME

Bloglovin / Blogit.fi / Facebook / Instagram / Twitter / Youtube

Lue myös

X