Jenni Ukkonen

Joululahjaideat

Teksti: Jenni Ukkonen

Postaus sisältää kaupallisia linkkejä, merkattu *-merkillä.

Ihan uskomatonta, ettei jouluun ole enää kuin reilu kuukausi aikaa. Tai ehkä se Suomessa tuntuu jo olevan lähempänä, täällä meillä sitä ei todellakaan vielä huomaa tai meinaa edes välillä muistaa. Me lennetään tällä kertaa Suomeen joulukuun alussa, ja jouluksi tullaan takaisin kotiin. Tavallaan kyllä odotan sitä, että voi viettää joulun kotona täällä Arabiemiraateissa ja suunnittelen jopa laittavani kotiin vähän joulufiilistä, vaikka kuusta tuskin ostammekaan, koska noh, missä ihmeessä me sitä sitten säilöttäisiin heh. Lahjaostoksille ajattelin suunnata tänä viikonloppuna, ainakin vähän tsekkaamaan, löytyykö suunnittelemiani juttuja. Tässä samalla tulikin tehtyä taas perinteikästä joululahjaideakollaasia, mikäli jollakulla lyö pää ihan tyhjää ja vinkit tulee tarpeeseen! Mitä vanhemmaksi tulen, sitä enemmän huomaan ideoideni toistavan samaa kaavaa, mutta toisaalta hyvät jutut nyt vaan on hyviä, ja parhaimmat toimivat vuodesta toiseen…

Villa, kashmir, pellava… nämä ovat aivansanoja pehmoisia paketteja miettiessä. Tyylikäs * villahuopa sohvalle tai sängyn päälle, lämmittävä * merinovillaneule ja villa-asusteet sekä ylellinen * pellava-aamutakki ovat kaikki lahjoja, mitkä toimivat ikää tai sukupuolta katsomatta.

Kauneudesta nautiskelevalle lahjoittaisin jotain aavistuksen ylellisempää tai erikoisempaa, tavallisesta poikkeavampaa. * BYBI Beautyn boosterit, * Oslo Skin Labin kollageenijauhepakkaus, * jadekivilasta, * Summer Fridays kasvonaamiopakkaus ja * Aesopin huumavan tuoksuinen lahjasetti (tai vaihtoehtoisesti pelkästään maailman paras * käsisaippua) kaunistavat sekä lahjan saajaa että heidän kylppäriään.

Mikä lahjan saaja reissaa paljon tai ainakin viikonloppuisin/käsimatkatavaroilla, niin sanottakoon, että annoin miehelleni viime vuonna tämän * viikonloppulaukun ja joka kerta hänen sitä käyttäessään (mikä on usein) hän muistaa kiittää siitä, sillä se oikeasti ON paras viikonloppulaukku mihin olen itsekään törmännyt. Se vetää sisäänsä uskomattoman hyvin tavaraa, sisällä on useampi vetoketjullinen osio ja laukkua voi kantaa joko olkahihnalla tai reppuna. Laitoin kollaasiin epähuomiossa väärän laukun kuvan, sillä se näytti niin samalta, mutta linkin takaa löytyy se mistä puhun!

Kotikissa nauttinee kauniista * tuoksukynttilästä tai huonetta helposti vaihtavasta * Bluetooth kaijuttimesta, joka näyttää kuin sisustusesineeltä. Pehmoiset * kotitossut lämmittävät sekä varpaita että mieltä kylminä talviaamuina.

Laadukkaat aurinkolasit (tai kello) ovat aina loistava asustelahja, varsinkin jos miettii jotain miespuoliselle lahjansaajalle.

Pieneksi lahjaksi (tai herkkusuulle) Goodion ihanat raakasuklaat toimivat mitä täydellisimmin kauniista pakkauksesta jouluisiin makuihin!

KAIKKI LAHJAIDEAT

* Blueberry Booster / * Buriti Booster / * Villahuopa / * Pellava-aamutakki / * Oslo Skin Lab kollageenijauhe (60% alennus ensimmäisestä tilauksesta koodilla JENNI U) / * Tuoksukynttilä / * Kotitossut / * Gua Sha jadekivilasta / * Kasvonaamiosetti / * Kaijutin / Goodio raakasuklaat / * Merinovillaneule / * Kosmetiikkasetti tai * käsisaippua / * Viikonloppulaukku / * Pipo / CHIMI aurinkolasit / * Huivi

Millaisia lahjoja te aiotte tänä vuonna antaa?

FOLLOW ME

Bloglovin / Blogit.fi / Facebook / Instagram / Twitter / Youtube

Lue myös

X