Jenni Ukkonen

Joululahjaideoita

Teksti: Jenni Ukkonen

Postaus sisältää kaupallisia linkkejä.

Kashmirneuletakki & kashmirneulehousut / Korvakorut / Kosteuttava naamio & kuoriva naamio / Huonetuoksu / Kynttilä / Huivi / Kashmirsukat / Juliste / Pöytävalaisin / Kirja / Karahvi- ja juomalasisetti / Vohvelikangastakki / Pipo / HuiviKylpytakki / Viikonloppulaukku

 

Joulu alkaa lähestyä kovaa vauhtia (vaikkei siltä täällä aavikolla ihan vielä tunnukaan) ja sen myötä on hyvä aika alkaa pohtia lähimmäisiä ilahduttavia lahjaideoita, ellei sitä ole jo aloittanutkin. Itse haluaisin keskittyä laadukkaisiin lahjoihin, etenkin määrän sijaan. Eiköhän meillä kaikilla ala olla ihan tarpeeksi kaapeissa ja laatikoissa tavaraa jo ennestään? Mutta olisiko silti jotain, mistä itselleni tärkeä ihminen on maininnut, muttei ole ehkä raaskinut ostaa, tai voinut oikeuttaa itselleen? Tai mistä olen varma, että hän nauttisi, muttei taatusti ostaisi itse itselleen?

Olenkin pitänyt tämän vuoden lahjoja ajatellen silmällä varsinkin seuraavia (enkä todellakaan sanoisi näille itsekään ei!):

  • ajatonta designia ja ylellistä hyggeä kotiin; helpommillaan esimeriksi pehmoinen aamutakki ja tohvelit tai neuleasu, huumaava huonetuoksu tai vastaavaa
  • tehokkaita kauneustuotteita, jotka ihastuttavat myös ulkomuodollaan
  • elämyksiä – esimerkiksi jotain niinkin yksinkertaista kuin illallinen ravintolassa, missä olette halunneet käydä, muttette ole vielä ehtinyt? Staycation viihtyisässä hotellissa omassa asuinkaupungissa? Tai jos budjettia on hitusen enemmänkin, niin miltä kuulostaisi kahdenkeskeinen pitkä viikonloppu ulkomailla?
  • käytännönläheisinä lahjoina toimivat miespuolisille lahjansaajille esimeriksi laadukas villaneule tai pipo, uusi viikonloppulaukku tai reppu ja naispuolisille tyylikäs huivi, kaunis tuoksukynttilä tai klassiset korvakorut (niitä itseasiassa toivoin jo mieheltäni – jotain yksinkertaista ja kaunista, mitä voin käyttää päivästä toiseen!)

 

Millaisia lahjoja te olette tänä vuonna suunnitelleet antavanne ja kuka saa mitäkin?

FOLLOW ME

Bloglovin / Blogit.fi / Facebook / Instagram / Twitter / Youtube

Lue myös

X