Outfits

Joulun odottelua

5.12.2018 Teksti: Jenni Ukkonen


Postaus sisältää kaupallisia linkkejä.

Ihan uskomatonta, että vähän reilun kahden viikon päästä olemme jo matkalla joulunviettoon Lappiin. En meinaa malttaa odottaa, mutta toisaalta nämä viikot menee kyllä aina sellaista vauhtia, että eipä tässä olekaan kuin tovi aikaa. Olen jo ihaillut jouluisia neulepaitoja ja laittanut lasketteluvaatteet meille kummallekin tilaukseen; toivottavasti lunta siis on! Täältä Ras Al Khaimahsta en sitten olekaan löytänyt joulufiilistä ainakaan toistaiseksi, mutta olen toiveikas, että tämän viikon loppuun mennessä täälläkin näkyisi jo jokunen joulukoriste tai -valaistus (kotona palaa puolestaan iltaisin joululta tuoksuvat kynttilät; sen enempää emme varmaankaan kotiin tosiaan joulua tänä vuonna laita). Joko Suomesta saa kunnon joulufiiliksen kaduilla ja kaupoissa kävellessä?

Suuntaan huomenna ainakin puolikkaaksi päiväksi Dubaihin, ja siitä tuli mieleen, pitäiskö yrittää pitkästä aikaa vlogin kuvaamista? Jotenkin tässä on taas vierähtänyt useampi kuukausi viime videosta… toki mulla on edelleen myös häämatkan videomateriaali tallessa ja läpikäyntiä odottamassa. Kiinnostaako?

P.S. Päivitin hiljattain kirppistäni – tulkaahan kurkkaamaan, mitä sieltä löytyy! Lisää vaatetta ja asustetta tulee joulun tienoilla, kun saan tuotua loputkin tavarat kanssani Suomeen!

Mekko L’Academie – samantyylinen täällä ja pitkähihaisena täällä
Laukku Kayu
Sandaalit Flattered
Aurinkolasit Céline

FOLLOW ME

Bloglovin / Blogit.fi / Facebook / Instagram / Twitter / Youtube

Jenni Ukkonen

Arkisto

Instagram

  • Let's get loose
With
Compassion,

Let's drown in the delicious
Ambience of
Love.

Hafez

#poem #myrak #sunset #hafez

jenniukk

Kommentit (4)

Hehe, hyvä, sinne siis niitä ihailemaan 🙂 Kiitos! Ihanaa joulun odottelua teillekin!

Lunta ei ole ainakaan täällä pääkaupunkiseudulla mutta pohjoisessa varmasti mutta kummasti auttaa Helsingissä ihanat jouluvalot keskustassa <3 on ne aina vaan yhtä ihanat ja tuo joulun tunnelmaa! Vastaus vlogiin on myöhässä kun Dubaissa jo olit mutta yleisesti vlogit kiinnostaa! 🙂 ihanaa joulun odotusta <3 Onko muuten sun miehelle eka kerta Suomessa..?

Helsingin jouluvalojen näkemistä kyllä odotan, vaikkakin me pysähdytään siellä vain todella pikaisesti vasta joulun jälkeen, heh 🙂 Mun mies on käynyt Suomessa useampaan otteeseen, mutta Rovaniemi talviaikaan on nyt ensimmäinen laatuaan 🙂 Ihanaa ja tunnelmallista joulun odottelua Lotta!:)

No mutta jouluvalot onneksi on kai keskustassa aika pitkään, viime vuonna ainakin oli porovalot Espalla koko tammikuun 😉 nauttikaa!!

Hehe, hyvä, sinne siis niitä ihailemaan 🙂 Kiitos! Ihanaa joulun odottelua teillekin!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *