Jenni Ukkonen

juttusarjan uudelleenherättelyä

Teksti: Jenni Ukkonen

Innostuin taas ajatuksesta alkaa tekeen silloin tällöin näitä “kopioi look” -kollaaseja. Varmaan suurimmalle osalle onkin käynyt selväksi että seurailen melko monien julkkisten pukeutumista ja ammennan niistä inspiraatiota. “Kopioi tyyli” -jutut onkin lehdissä ja blogeissa yksiä suosikkijuttujani, sillä niiden kautta huomaa aina miten helppoa olisikaan pukeutua samantyyliseen asuun kuin ihailemansa julkkis – usein se onnistuu jopa huomattavasti pienemmällä budjetilla!
Kuten aiemminkin näitä kollaaseja tehdessäni, pyrin siis kokoamaan “kopio-asut” siten, ettei mikään kollaasissa oleva juttu ole epäinhimillisen hintainen tai muuten vaan mahdoton saavuttaa 😉
Aloitetaan yhdellä suosikillani, eli Olivia Palermolla! Olivian tyyli on mielestäni kutakuinkin täydellinen, ja hän kantaa kaikki asunsa ihailtavan varmasti. Kopioitava asu on erityisen paljon makuuni raikkaan värimaailmansa vuoksi:

copy_o1
Kesällä ei vaan voi mennä pieleen valkoista ja sinistä yhdistämällä! Lisätään siihen vielä konjakinruskeaa nahkaa, kultaiset korut ja luonnollinen päivetys, niin hyvää tulee.
Kopioi look: enkelihihainen paita H&M Garden Collection (20e), tummansininen hame Rare Fashion (30e), hopeat ballerinat Dune (30e), nahkalaukku Asos (80e), korukello ja rannekoru Asos (20e+10e), kynsilakka Mavala New Delhi, itseruskettava St Moriz.
Lintun upean kellon myötä oon alkanut itsekin sellaista vähän himoita, vaikkei se tällä hetkellä ajankohtaisin hankinta mulle olekaan. Tuo Asosin kello ei kuitenkaan ole pahanhintainen jos sellaisen todella paljon rannettaan koristamaan haluaa 😉

Lue myös

X