Jenni Ukkonen

katsaus hiusten tämänhetkiseen tilanteeseen

Teksti: Jenni Ukkonen

Nyt voisi olla hyvä aika tehdä pikainen katsaus operaatio hiustenkasvatukseen, varsinkin kun sen perään on jo ehditty kyselläkin! Päätin siis elokuun 19. päivä että tästä se lähtee – hiusten kasvattaminen niin nopeasti kuin mahdollista. Kävin tuona päivänä uusimassa hiuksiini CHI -suoristuksen (tyvestä on sen jälkeen helppo seurata hiusten kasvua, hih), siirsin kaikki vanhat shampooni ja hoitoaineeni syrjään ja aloin käyttää vain ja ainoastaan F.A.S.T. -tuotteita hiusten pesuun. Tämän lisäksi oon toki yrittänyt pitää ruokavalioni mahdollisimman monipuolisena ja syönyt lisäksi hiuksiin, ihoon ja kynsiin vaikuttavia ravintolisätabletteja (mitkä on todellakin vaikuttaneet ripsiin jos eivät muihin!). Ja tämänhetkinen tilanne?

hiukset2_loka11

(Älkää missään nimessä kiinnittäkö huomiota siihen miten sotkuiset nuo hiukset kuvissa on, sillä olin ihan oikeasti just noussut sängystä kun sain neronleimauksen kuvata hiukset 😀 Harjaaminen ei sitten ehtinyt mielessä käydä…)

Tosiaan… mitään mahdotonta muutosta tuossa pituudessa ei tässä reilussa kuukaudessa ole ehtinyt tapahtua, ja ehkäpä sellaisen odottaminen hiukan utopista olisikin. Mutta omaan silmään hiukset kyllä tuntuvat/näyttävät ehkä hippasen pidemmiltä kun peilin kautta niitä katselen, erityisesti takaa päin katsottuna, kun ne yltävät lapaluiden alle (kuvassahan mulla on pää eteenpäin kallistettu ja hiukset näyttää vielä vähän lyhyemmiltä, heh). Edestä ne taas näyttää lyhyiltä, sillä ne on leikattu niin selkesti kerroksittain… argh, miksi oi miksi!

F.A.S.T. tuotteita oon tosiaan käyttänyt sieltä elokuun loppupuolelta, ja niistä oon kovasti tykännyt (ja miten riittoisia ne onkaan, kun vieläkin on vaikka millä mitalla jäljellä!). Hiukset jää pehmeiksi ja puhtaiksi 🙂 Hiukset oon pessyt kahden – kolmen päivän välein.

Nyt en sitten oikein tiedä mitä teen. Hiukset ei tunnu enää ihan niin mitättömän pituisilta nyt kun oon todistanut miten Olivia Palermo rokkaa lyhyempää pituutta, mutta toisaalta en kyllä ole mikään Olivia Palermo. Mitä tehdä kun kun oma pituus tuntuu ihan okeilta, muttei ole varma onko täysin valmis elämään vain sen kanssa. Sitä mietin nyt ainakin muutaman päivän ajan, ilman pidennyksiä. Katsotaan alkaako oma pituus tuntua paremmalta vai palataanko vielä hetkeksi pidennyksiin… Hiusten kasvatus ja F.A.S.T. -tuotteiden käyttö jatkuu, joten katsotaan tilannetta uudestaan vaikka sitten kun pullot on käytetty loppuun – tai jos ne ei meinaa millään loppua niin vaikkapa taas kuukauden päästä 😉

Lue myös

X