Jenni Ukkonen

kaverin kanssa köpiksen muotiviikoille?

Teksti: Jenni Ukkonen

Sähköpostiini tupsahtelee tuon tuostakin uutiskirjeitä ja ilmoituksia, mutta äsken sinne tuli niin kiinnostava viesti että ajattelin jakaa sen teidän kanssa! Trendsales on hieman huuto.net -tyylinen onlinekauppa, minne jokainen voi listata myymiään tuotteita ilmaiseksi. Nyt ensimmäisenä 25 myynti-ilmoitusta listannut käyttäjä voittaa itselleen ja kaverilleen lennot Kööpenhaminaan ja liput muotiviikoille 13.-15. elokuuta! Tässä vielä tekstipätkä sähköpostiini tupsahtaneesta viestistä:

Untitled
Kööpenhaminassa järjestetään Pohjoismaiden suurin muotiviikkotapahtuma kaksi kertaa vuodessa, elokuussa ja helmikuussa. Trendsales Finland järjestää ainutlaatuisen kilpailun, jossa sinä voit voittaa matkan itsellesi ja kaverillesi.
Käyttäjä, joka on ensimmäisenä lisännyt 25 myynti-ilmoitusta Trendsalesiin voittaa. Käyttäjäksi liittyminen ja myynti-ilmoitusten tekeminen veloituksetta!

Palkinto: Edestakaiset lennot Kööpenhaminaan sekä 2 yötä hotellissa, liput Henrik Vibskov ja IvanaHelsinki näytöksiin perjantai-iltana sekä sisäänpääsy Cph Fashion Week-messuille

Voittaja julkistetaan 28.heinäkuuta

Mikäli siis käsitin ihan oikein, voi ihan kuka tahansa lähteä listailemaan myyntiin joutavia tavaroitaan tuonne Trendsalesiin ja päästä siten käsiksi noihin makeisiin lippuihin! Disclaimerina tähän väliin, että itse en ole tässä mitenkään osallisena, vaan halusin ainoastaan infota asiasta kaikille mahdollisesti kiinnostuneille. Oon kuitenkin ehtinyt eksyä muutamaan otteeseen tuonne Trendsalesin sivuille tutkimaan, vaikken olekaan vielä perehtynyt sivuihin kovin tarkasti… mutta kuka tietää vaikka listailisin seuraavan kerran tavaroitani sinne huuto.netin sijaan 😉 Sivuilla on mielestäni valtavasti potentiaalia, jahka sinne saadaan tarpeeksi kiinnostavaa tavaraa myyntiin! Siispä haastan kaikki vaatekaappien suursiivoukseen ja sen myötä laittamaan kaikki itselleen turhan tavarat eteenpäin 🙂

Lue myös

X