Jenni Ukkonen

Kesäkuun suosikit

Teksti: Jenni Ukkonen

Olen onnistunut kuin huomaamattani tekemään kuluneet pari päivää KAIKKEA muuta, kun postaamaan blogiin. No, onneksi sentään olen tehnyt kaikenlaista (mm. kuurannut kylppäreiden laattoja kimaltavan puhtaaksi ja muuta yhtä kiehtovaa) enkä vaan maannut paikoillani, mutta se on todettava, että tänä iltana alkoi jo tulla sellainen olo, että nyt on vaan käärittävä hihat ja alettava koota uutta postausta. Kuukauden suosikit on aina suht helppo ja hauska tehdä, joten lähdetään tästä;

TV-Sarja

Tässä kuussa tuntui olevan melkein pula katsottavasta, joten aloin katsoa The Affair-sarjaa alusta; sen seurassa juoksumatolla ajan vietto ei tunnu yhtään niin pitkäveteiseltä. Aloin sarjan katsominen jokunen vuosi sitten, mutta keskeytin sen syystä tai toisesta. Ehkä nyt saisin katsottua sitä vähän pidemmälle. Vinkatkaahan hyvistä (mielellään Netflix) sarjoista, olisi kiva aloittaa jotain ihan uutta!

Elokuva

Huomasin Suomessa ollessani, että leffateattereihin oli ollut Dev Patelin (Slummien miljonääri) tähdittämä Hotel Mumbai, ja tein heti mielessäni muistilapun käydä katsomassa sen kotiin palattuani. Eipä tarvinutkaan lähteä merta edessä kalaan, jostain syystä täällä Arabiemiraateissa leffan pystyi jo vuokraamaan suoraa omaan telkkariin. Todella ahdistava, todelliseen tapahtumaan perustuva tarina, joka herätti tunteita – suosittelen ehdottomasti katsomaan!

Ruoka

Otin Suomessa rennommin ruoan kanssa (ja se teki mielelle ihan hyvää), mutta kotiin palattuani olen ollut entistäkin tiukemmin kasvipohjaisella ruokavaliolla ja välttänyt kaikkea eläinperäistä ruoan suhteen (kirjoitin aiheesta täällä, mikäli missasit sen). Yksi helpoista lemppareistani on tullut kikherneet, mitkä lämmitän pannulla ja maustan kurkumalla (ja pippurilla, ja kenties vähän chilillä). Ne käyvät niin hyvin esimeriksi salaattiin sekoitettuna! Ehkä tylsän kuuloista, mutta suosittelen testaamaan.

Aktiviteetti

Meressä uinti! Nyt olen siitä taas kovin innostunut, ja olen käynyt useampaan otteeseen auringonlaskun aikaan uimassa nimenomaan meressä, en altaassa. Ei ole linnunmaitomaisen meriveden voittanutta. Suomessa en kyllä mereen uskaltautunut!

Hyvinvointi

Kävimme siskoni kanssa St George Span hieronnoissa ja testaamassa heidän kauniin allasosaston. Tällainen hemmotteluhetki tuli niin tarpeeseen ja muistutti, että pitääpä yrittää varata itselle vastaavanlainen hetki myös täällä Arabiemiraateissa – mielellään vielä ennen kesän loppua!

Kauneustuote

Tavalliseen tapaani toin Suomesta mukanani Lumenen suosikkituotteita (mielestäni niitä ei vielä täältä saa, tilaaminen jostain nettikaupoista sen sijaan jo onnistuu), mutta niitäkin enemmän olen fiilistellyt Algamariksen aurinkotuotteita, mistä postasin täällä, sillä ne ovat luonnollisesti päässeet lyhyessä ajassa todella ahkeraan käyttöön. Postauksessa on myös linkki parhaillaan käynnissä olevaan tuotepakettiarvontaan!

Ostos

Saimme v i h d o i n ostettua lennot Kosovoon, minne meidät on kutsuttu juhlimaan häitä elokuussa (mieheni on best man, joten oli aika oleellista, että liput ostetaan, kävi miten kävi) JA laitoin myös tilaukseen mahdollisen mekon, minkä voisin nähdä juhlissa ylläni – tosin, sitä saatan mahdollisuuksien mukaan muokata ompelijan avulla vielä enemmän sellaiseksi, mistä olen haaveillut. Nyt kun liput on sähköpostissa, voi tämänkin reissun odotus virallisesti alkaa!

Instagram-tili

Jonna vinkkasi New Yorkin matkapostauksensa yhteydessä @thenamestesa-tilistä ja nyt kun me ollaan lähdössä sinne ensi viikolla, olen saanut täältä älyttömästi inspiraatiota varsinkin ravintoloiden puolesta. Vitsi en malta odottaa!

Miete

”The secret of your future is hidden in your daily life.”

Vaate

Kesämekot. Niissä on tullut viime viikkoina elettyä, ja niitä aion suurimmilta osin pakata myös NYC:iin. Paras kesävaate, vai mitä sanotte?

FOLLOW ME

Bloglovin / Blogit.fi / Facebook / Instagram / Twitter / Youtube

Lue myös

X