Jenni Ukkonen

Kesän helpoin ja monikäyttöisin asu: co-ord setit

Teksti: Jenni Ukkonen

Postaus sisältää kaupallisia linkkejä, merkattu *-merkillä.

* Musta toppi / * Mustat shortsit / * Valkoinen toppi / * Valkoinen hame / Beige neulesetti / Sininen tuubitoppi / Siniset shortsit / * Vihreä toppi / * Vihreät shortsit

Mun tämän kesän ehdottomasti suosikkiasut ovat co-ord-settejä, eli siis mätsäävät ylä- ja alaosat, mitkä näyttävät hyvältä sellaisenaan yhdessä, tai muiden vaatekappaleiden kanssa erikseen puettuna. Ostinkin hiljattain eräästä täällä Arabiemiraateissa sijaitsevasta nettikaupasta ihan täydellisen, ohutta neulosta olevan setin (postasin siitä kuvan Instaan jos kiinnostaa), missä yhdistyi tuon mätsäyksen lisäksi kropattu yläosa ja pyöräilyshortsialaosa, ja värinä oli vieläpä ihan täydellinen vihreä sävy. Näyttää super kivalta sellaisenaan, tai vaikka ylisuuren valkean pellavapaidan kera. Toppi toimii täydellisesti erilaisten farkkujen tai muiden shortsien kanssa, ja shortsit voin pukea lähestulkoon minkä tahansa yläosan kanssa, pienistä topeista reilunkokoisiin t-paitoihin.

Setistäni innostuneena aloin etsiä muita vähän samaan henkeen olevia settejä, mitkä toimii yhdessä ja erikseen – tai vaikka keskenään sekoiteltuina. Kollaasin musta toppi näyttäisi varmasti kivalta myös valkean röyhelöhameen ja korkkareiden kanssa, tai mustan kokonaisuuden päälle voisi heittää ylisuuren bleiserin, jolloin myös siitä asusta tulisi mielestäni ihan kelpo look jopa iltamenoihin. Sporttisen sinisen tai mintunvihreän setin voisi pukea vaikka rennolle brunssille miehen kaapista napatun kauluspaidan tai vyötärölle sidotun collegapaidan kanssa, trendikkäällä lippiksellä viimeisteltynä.

Miten teihin iskee tällainen mätsäävä look? Kokeilisitteko?

FOLLOW ME

Bloglovin / Blogit.fi / Facebook / Instagram / Twitter

Kuvat @le4v4el ja nettikaupat

Lue myös

X