Jenni Ukkonen

kesäpäivä

10.7.2012 Teksti: Jenni Ukkonen

Voihan vitsi miten ihana kesäpäivä tästä tiistaista tulikaan! Mentiin heti aamusta tosiaan sinne hietsuun, ja ennen kuin meillä oli edes myynnissä olevat tuotteet esillä, oli siinä jo porukkaa kaivelemassa meidän kasseja! Kauppa siis kävi oikein mukavasti, vaikka muutama hiljaisempikin hetki päivän mittaan oli 🙂 Oli ihanaa tavata myös teitä lukijoita, vaihtaa muutama sananen jne, kiitos hurjasti että tulitte! Päätettiin heti Niinan kanssa että otetaan taas uusiksi joskus kun osutaan tänne samaan aikaan 🙂 Ainut ikävä juttu oli että kummaltakin meiltä lähti yhdet mekot kävelemään jonkun pitkäkyntisen mukaan, mutta eipä sitä auta kauan harmitella, joku selvästi tarvi niitä meitä enemmän… :pKirppistelyn lomassa kävin tosiaan myös täyttelemässä huuliani, mutta siitä omassa postauksessaan huomenissa…! Illemmalla kun päivä oli kauneimmillaan lämpimänä ja aurinkoisena, hypättiin tutun veneeseen ja suunnattiin yhteen saareen illalliselle. Kruunasi kyllä koko ihanan päivän 🙂

Huomenna otetaan siskoni kanssa suunnaksi Rovaniemi, sinne lähes viikoksi loppua perhettä moikkaamaan 🙂 Tarkoituksena olisi ottaa pohjoisen reissu kunnon bootcampina: 10 kilsan juoksut aamuin illoin, ei mitään alkoholia tai herkkuja (no, ehkä pieniä jälkkäreitä ettei mennä liian tiukiksi) vaan pelkkää isukin valmistamaa protsupitoista ja terveellista ruokaa! Can’t wait!

Had a great summer day today, started by going to sell some stuff to flea market with friends, then had my lips done (will tell more tomorrow) after which took a boat to a small island and had an amazing dinner! Perfection! Tomorrow me and my sis head up north to see the rest of our family for a week. We’re gonna make it a proper bootcamp with 10k runs mornings and evening, no alcohol and only healthy food. Can’t wait for it!

Jenni Ukkonen

Arkisto

Instagram

  • Have you ever left a love lock somewhere in the world? Where? 😍 #lovelocks #seoul #nseoultower

jenniukk

Kommentit (12)

Kiitos :))

ihanan kesäisiä kuvia ^.^ harmi kun en ehtinyt tänään kirppikselle! toivottavasti ens kerralla sitten 🙂

tosi kurjaa että joku kehtaa tulla varastamaan teiltä 🙁 mun on jo jonkun aikaa pitänyt kommentoida sulle, mut en oo tienny mitä sanoa 😀 oon lukenu sun blogia nyt joku pari kuukautta(?) ja oon ihan koukussa! Oon niin kateellinen sulle miten osaat yhdistellä vaatteita aina niin tyylikkäiks kokonaisuuksiks 🙂 kauheet inspiraatiot iskee aina alkaa penkomaan nettikauppoja läpi kun kattoo sun asukuvia(tällä opiskelijabudjetilla ei tosin kauaa juhlita..) 😀 blogin perusteella vaikutat tosi herttaselta ja mukavalta persoonalta! jatka samaan malliin 🙂

looks like the perfect day 🙂

Eiköhän seuraavakin kerta vielä joskus tule 🙂

No voi että, kiitoksia vaan hurjasti kauniista sanoistasi 🙂 Tosi mukavaa että innostuit jättämään kommenttia, tällainen saa aina jaksamaan entistäkin paremmin :))

It really was so nice :))

Aww mikä koira 🙂 kenen se on?

You have a lovely blog! Congrats!
xoxoLornahttp://kumara-lifestyle.blogspot.com/

Mun siskon 🙂

Why thank you sweetie 🙂

Ihania kuvia. 🙂

Kiitos :))

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *