Jenni Ukkonen

keskiviikon kunniaksi: kylie

Teksti: Jenni Ukkonen
dav

Kaikkihan meistä on kuulleet ainakin kappaleen tai kaksi Kylie Minoguelta – tuntuisi hullulta jos ei, kun nainen on kuitenkin tehnyt musiikkia kunnioitettavat 20 vuotta! Itse oon erityisesti Kylien uudemmasta tuotannosta innostunut, sillä se nyt on sellaista musiikkia millaista tulee yleensäkin kuunneltua (ja ne vanhemmat on jo kuultu nuorempana niin monet kerrat että sanat muistaisi unissaankin :P). Uudemman musiikin myötä oon myös tapojeni mukaisesti eksynyt tarkkailemaan Kylien pukeutumista vähän tarkemmalla silmällä – ja todennut että siinä on nainen joka osaa pukeutua:

km1
km2

Tässä jokunen uudempi lempparini Kylieltä. Ihan uskomatonta miten hyvässä kunnossa voi nainen olla, ei kyllä voi kuin ihailla! Kaikki nuoremmatkaan ei pystyi jotain Kylien päällä nähtyjä vaatekappaleita rokkaamaan samalla tapaa…

No mikä mut sai juuri nyt Kyliesta höpöttämään, on tietenkin helmikuinen Aphrodite Les Folies -nimellä kulkeva keikka Helsingin Hartwall Areenalla. Itse oon ikäväkseni tuolloin yliopistooni sidottuna, mutta keikan järjestävälta Live Nationilta sain kuitenkin kahden lipun paketin yhdelle onnekkaalle lukijalle arvottavaksi – tarkista siis että kalenterissasi on tyhjä kohta 22. päivän paikalla ja kaverilla myös, niin voit osallistua noiden lippujen arvontaan!

Lippujen arvontaan saa siis osallistua jos tietää että paikan päälle myös pääsee, ja osallistuminen tapahtuu kommentoimalla tähän postaukseen lempparibiisinsä Kylielta! Arvonta päättyy viikon päästä keskiviikkona (2.2.) ja voittajan pyrin selvittämään heti seuraavaksi päiväksi. Jättäkää osallistujat toimiva sähköpostiosoite sille tarkoitettuun kenttään, jotta saan voittajan kiinni – osoite ei näy mun lisäksi kenellekään muulle!

Jos mun lempparibiisit kiinnostaa, niin sanottakoon että aika vaikea on valita – siispä valitsen useamman :p Ainakin Slow, Love at First Sight ja uudemmista Get Outta My Way.

Sitten vaan onnea kaikille! Ja jos joku on päättänyt saada liput keinolla millä hyvänsä, niin myös Indiedaysilla on lippuja samaiselle keikalle jaossa, eli sinne vaan mahdollisuudet tuplaamaan! Täältä puolestaan pääsee kurkkaamaan etukäteen, mitä keikalla on luvassa 😉

Kuvat The Fashion Spot

Lue myös

X