Jenni Ukkonen

kevään ja kesän lempparitrendit

Teksti: Jenni Ukkonen

Visual Portfolion jälkeen oon ehtinyt perehtyä vähän enemmän siihen mitä vaatekaupat alkaa kohta pullistella, eli kevään (ja kesänkin) trendeihin. Sellaisia trendejä tulee näkymään mitkä ei mua todellakaan nappaa mukaansa, mutta myös niitä mieleisiä luonnollisesti löytyy. Kokosin kollaasiin omat lempparini:

ss11_1
ss11_2

Mun missiona olisi siis pukeutua keväällä rakastamiini ja aina raikkaisiin raitoihin, hempeisiin pitseihin sekä nudesävyihin, mutta niille vastapainona myös kesäisiin kuvioihin ja kirkkaisiin väreihin. Kaikista kirkkaista väreitä en kuitenkaan syty (suurilla pinnoilla ainakaan), mutta lemppariani sähkönsinistä tulen varmasti jonkun mekon tai shortsipuvun muodossa kantamaan. Asusteissa voisin puolestaan kuvitella pitäväni myös punaista tai pinkkiä, keltaista tai vaikka vihreää.

Ne trendit mitkä ei yhtään nappaa pitää sisällään mm. midihelman eli sen melkein maksin, sillä polvien alle ulottuva pituus ei todellakaan imartele jo muutenkin lyhyitä sääriäni. Myös puvut (eli siis jakkuyläosa + samaan settiin kuuluvat suorat housut) näyttää olevan tulossa kovaan huutoon, mutta mun makuun sellainen menee jo liian “asialliseksi”. Bleiserit puen yhä rennosti vaikkapa farkkujen kanssa 🙂

Kuvat Style.com, My Wardrobe, Asos, Nelly, Zara, H&M, Gina Tricot

Lue myös

X