Jenni Ukkonen

kiireetön aamu

24.2.2011 Teksti: Jenni Ukkonen

Ruokailuistani on kysytty yllättävän paljon – eroaako syömiseni paljonkin siitä mitä se Suomessa oli? No oikeastaan oon vasta tammikuusta lähtien tehnyt täällä itse ruokaa, vaikka mikään mestarikokki en olekaan (sitä ennen vastapäätä sijaitseva Chinese Chef takeway oli aika kova sana, hehhe). Yleensä päivälliseni on salaattia kanalla tai kalalla, tai sitten stir fryta – ihan yksinkertaisia juttuja siis! Aamuisin en useimmiten ehdi syödä mitään, mutta yhtenä päivänä viikossa mulla on ns. vapaapäivä koulusta (opiskelulle pyhitetty, kuinka muutenkaan :p), ja silloin tykkään aloittaa aamun hakemalla alakerran kahvilasta soijalatten, palata huoneeseeni ja syödä aamiaisen sarjojen uusimpia jaksoja katsoen. Voi kun joka aamu ehtisi niin jaksaisi paljon paremmin!

aamu2
aamu1

Hyvin tyypillinen aamiaiseni. Kun pakastimesta ei löydy ruisleipää, turvaudun Ryvitaan – se on tuollaista näkkärimäistä ohutta leipää. Odottelen kyllä että äitini lähettämät hapankorput saapuisi, on ne nimittäin paaaaaljon parempia :p

Lue myös

Suosittelemme