Jenni Ukkonen

Kodin uusi vuosi

Teksti: Jenni Ukkonen


Postaus sisältää kaupallisia linkkejä, merkattu *-merkillä.

* Sohväpöytä / * Kulho (setti) / * Penkki / * Sohva / * Marmoritarjotin / * Vaasi / * Pussilakanasetti / * Valaisin / * Tuoli / * Tyynynpäällinen

Ihanaa viikonloppua! En tiedä teistä, mutta aiemmin tällä viikolla joulukuusen pois vietyäni olen huomannut selaavani taas vaihteeksi ahkeraa sisustuskuvia Pinterestissä ja Instassa, ja kaikkia suosikki huonekalunettikauppojani – jälkimmäisen myötä päädyinkin jo tilaamaan uuden lautas-, kulho- ja mukisetin kotiin. Eli jokin kiva freesaus olisi taas paikallaan, vaikka mitään valtavaa muutosta en kaipaa. Varsinkin kuusi jätti jälkeensä tilan, mikä tuntuu jotenkin tosi suurelta ja tyhjältä, vaikkei se todellisuudessa ainakaan suuri ole, heh. Mutta sivupöytä, ehkä jopa puinen nojatuoli, tai edes jakkara… Unelmissani voisin tilata tuon kollaasin tuolin johonkin nurkkaan ja penkin eteiseen. En harmikseni ole törmännyt täällä vastaaviin.

Kollaasin kuvissa ja tavaroissa on mielestäni muutenkin aivan ihana, minimalistinen ja rauhallinen fiilis – just tätä haluan kotini kuvastavan. Täydellinen lisä tämän vuoden vision boardilleni. Iskeekö teihin?

FOLLOW ME

Bloglovin / Blogit.fi / Facebook / Instagram / Twitter

Lue myös

X