Jenni Ukkonen

kohti täydellistä vaatekaappia: istuvat farkut

Teksti: Jenni Ukkonen

Aloittelen nyt uutta juttusarjaa täällä blogissa, sillä veikkaan että tästä on mulle kovasti hyötyä siinä vaiheessa kun alan pakata muuttoa varten – lentokoneissa matkustaville kun on ne tyhmät painorajoitukset, ja (yllättävän paljon painavien) vaatteiden lisäksi mukaan pitäisi saada paljon muutakin. Siispä lähden listailemaan niitä vaatteita, mitkä mun mielestäni kuuluu täydelliseen ja toimivaan vaatekaappiin, niin ei tule hätä sitten kun mietin mitä sitä ottaisi mukaan ja mitä jättää odottelemaan toista noutokertaa 😉 Vaatekaapin must haveista on siis tässä juttusarjassa kyse!
Ekassa osassa kohti täydellistä vaatekaappia on istuvat farkut.
vaate_jeans
Varmaan jokaisen vaatekaapista löytyy ainakin yhdet farkut, toivottavasti omistajalleen istuvat sellaiset. Eri ihmisille käy tietysti eri malliset ja -tyyliset farkut, ja omaa silmääni miellyttää ehdottomasti eniten kapeat pillit. Mun kaapissa pitää ehdottomasti olla sekä tummansiniset että mustat farkut. Ne käy mihin aikaan vuorokaudesta (ja vuodenajasta) tahansa ja tietysti ne pystyy pukemaan joko rennosti tai asiallisesti.
Farkkujen hankintaa mulla on yleensä vaikeuttanut pituuteni: 32 -pituiset lahkeet on liian pitkät ja polvet asettuu aina vääriin kohtiin. Siksi hyvät farkut löydettyäni oon voinut jopa innostua niin paljon, että ostan samaa mallia useamman parin. Nuo kuvassa näkyvät Gina TricotinSilviat on olleet tosi paljon mieleeni, eikä hinta todellakaan ole paha: 19,90e / kpl! Aina hyvistä farkuista ei siis tarvi edes maksaa itseään kipeäksi 😉

Lue myös

X