Jenni Ukkonen

kohti täydellistä vaatekaappia: laukut

Teksti: Jenni Ukkonen

Oon ollut tosi laiskana tämän mun vaatekaappi -juttusarjan kanssa (et tiedä mistä kyse? Aiemmat “osat” täällä!), lähinnä koska tiesin että teen seuraavana laukut enkä millään meinannut keksiä mitkä olisi ne oikeasti tärkeimmät omistaa. Vastaus olikin sitten yllättävän yksinkertainen…

tayd_bags1

Musta tuntuu että pelkästään laadukkaalla ja tarpeeksi tilavalla arkilaukulla ja upealla pikkulaukulla pötkisi hyvin pitkälle, mutta lisäsin vielä omaksi ilokseni tuon viikonloppulaukun lyhyitä reissuja varten sekä “villin kortin” eli kätevän totebagin jossa on vielä makea värityskin. Tämä siksi että oon viime aikoina suurkuluttanut vanhaa Longchampin kassiani, jos en muuten niin oon kuljettanut sitä toisen laukun sisällä siltä varalta että tarvin yhtäkkiä lisätilaa tavaroilleni (jos lainaan vaikka kirjastosta tiiliskiviä tai vastaavaa) – uskomattoman nerokas sellaisessa tilanteessa siis!

Tässä kollaasissa on muuten laukku jonka oon nyt 100% varmasti lahjoittamassa itselleni joululahjaksi 🙂 Blogia kauemman aikaa lukeneet varmasti tietäänkin mistä on kyse, sillä tästä jos jostain oon jaksanut täälläkin selittää… enkä malttaisi enää odottaa hetkeäkään!

Kollaasissa: arkilaukku Mulberry, iltalaukku Chanel, viikonloppulaukku ja totebag Longchamp

Lue myös

X