Jenni Ukkonen

kohti täydellistä vaatekaappia: pikkumusta

Teksti: Jenni Ukkonen

Pitkästä aikaa jatkuu toimivan vaatekaapin muodostaminen! Tässähän meni nyt muuton vuoksi vähän aikaa, mutta jatkoa on siis vielä seuraamassa tämäkin jälkeen 🙂 Ja aiemmat “osat” löytyy edelleen Operaatio vaatekaappi -tunnisteen alta!

Nyt tosiaan esittelyssä pikkumusta osana toimivaa vaatekaappia. Se on varmaankin trenssin, kauluspaidan ja parin muun vaatekappaleen oheella niitä mitä jokaisessa muotilehdessä hoetaan aina tosi tärkeäksi osaksi jokanaisen vaatekaappia, mutta minkäs teet – kyllähän se sitä oikeasti on! Jokainen tarvii varmaan kuitenkin sen yhden mekon jonka voi vetää ylleeen tilaisuuteen, missä housut on liian casualit. Tietynlaiset pikkumustat käyvät toki myös arkipukeutumisessa, mikä tekee vaatteesta vielä monikäyttöisemmän. Puhumattakaan siitä, kuinka helposti mustasta mekosta saa erinäköisen eri tavoin asustamalla!
täyd_LBD

Mustia mekkoja löytyy kaikenlaisia, joten jokaisen tyyliin (ja tarpeeseen!) löytyy varmasti juuri se oikea. Musta sopii myös kaikille värinä, ja kaikkien muiden värien kanssa yhdistettynä.

Vaan kuinka ollakaan, huomaan olevani täällä Lontoossa ilman yhden yhtäkään mustaa mekkoa! Navysinistä juhlamekkoa löytyy kyllä, mustaa ei. Loistava väri tietty sekin, mutta tällä hetkellä kaipaan lisäksi monikäyttöistä pikkumustaa, juuri sellaista mikä solveltuu tarpeen vaatiessa niin arkisempaan menoon (koulu tai vastaava) kuin myös illanviettoon. Kollaasiin keräämistäni mekoista oikeanpuoleisin on hyvin lähellä sitä mitä etsin, eli hihaa saa olla mutta muuten mekko saa olla malliltaan melko rento, löysä jopa 🙂

Asosin vasemmanpuoleisimman mekon näkisin hyvin esimerkiksi synttärimekkona tai uuden vuoden bileissä, keskempää löytyvä hihaton mekko on puolestaan malliltaan hyvin ajaton, ja se soveltuisi klassiselle pukeutujalle myös arkeen esimerkiksi neuletakkiin yhdistettynä.

Kollaasissa (vas-oik): Asos, Vero Moda, Asos, French Connection

Lue myös

X