Jenni Ukkonen

kokoelma kasvaa…

Teksti: Jenni Ukkonen

Me so happy! Kävin töiden jälkeen katsomassa josko H&M:ltä olisi löytynyt eräälle lukijalle se sama valkea mekko, minkä ostin aiemmin tällä viikolla: löytyi, ja löytyipä muuten mullekin jotain- niitä tulppaaninmallisia nudemekkoja oli nimittäin ilmestynyt jostain lisää ja munkin koossa, ja lisäksi löytyi samaisen Garden Collectionin valkea tunikamekko. Sekin oli tulossa mulle nettikaupasta, mutta myöskin vasta toukokuussa. Kukaan ei tietenkään jaksa odottaa jos voi saada heti, elikkä henkilökohtainen kokoelmani senkun kasvoi :p

gc234
Kuvat ei nyt anna minkään näköistä oikeutta näille ihanille mekkosille, mutta ei anneta sen häiritä<3 Ylempi tulee olemaan 99% varmasti mekkoni pikkuveljen lakkiaisiin, ja alempi varmaankin osa huomisen asua- ehkäpä siis parempaa kuvaa silloin?
Nyt kun mulle tulisi vielä postitse Garden Collectionista se ruusuhelmainen mekko, supervärikäs minimekko ja nude bleiseri, olisin hyyyvin onnellinen :))
Näiden lisäksi nappasin Kicksistä mukaan jotain pientä, mille pyhitän ihan oman postauksensa myöhemmin :p

Ps. Heiii ihmiset ihanaiset, oliko mun bikinit oikeasti niin rumat ettei niille voi antaa edes yhtä tähteä 😀 Oon tositosi kiitollinen kaikille jotka antaa edes sen yhden tähden, ja jos autatte mua menestymään tässä kisassa niin lupaan että myös teille on tiedossa kivaa ylläriä- tehkää se siis vaikka synttärilahjana mulle 😉 Täältä siis ääniä antamaan, jokainen tähti otetaan sydämellisesti vastaan!

Lue myös

X