Jenni Ukkonen

Kollageenijauhe ihonhoidossa – Oslo Skin Lab

Teksti: Jenni Ukkonen

Tuote saatu testiin, postaus sisältää kaupallisia linkkejä.

Olen tämän alkuvuoden aikana ehtinyt ohimennen jo mainitakin, että otin joulun tienoilla testiin Oslo Skin Labin todella paljon kehutun The Solution kollaageenijauheen. Mikäli kollageeni on sanana tuttu, muttei kerro juuri sen enempää, niin kyseessä on proteiini, jota esiintyy kehossa luonnostaan, mutta tuo kehon ja ihon kollageenipitoituus alkaa laskea 30. ikävuoden paikkeilla – ikä, mitä kohti olen itsekin kovaa vauhtia suuntaamassa. Kollageeni on se, mikä pitää ihon kimmoisana ja rypyt matalina tai poissa. Kollageenijauhe sekoitetaan mihin tahansa juomaan, tai miksei ruokaankin, kerran päivässä – jauhe tulee helppokäyttöisissä yksittäispakkauksissa, missä on valmiiksi oikea määrä jokaiselle päivälle ja mitä on helppo kuljettaa mukana.

Miksi

”The Solution ™ Anti-Wrinkle-kollageeni on maultaan neutraali jauhemainen valmiste, joka voidaan sekoittaa mihin tahansa ruokaan tai juomaan. Sen säännöllinen käyttö auttaa lisäämään ihon kimmoisuutta, siloittamaan ihoa ja vähentämään ryppyjä.”

Kollageeni on tärkein yksittäinen ryppyjä ehkäisevä ja ihon kimmoisuuden tekijä, mutta iho pystyy hyödyntämään kollageenia vain juuri tietyn mittaisiksi peptideiksi pilkottuna – näin ollen esimeriksi tavallisesta ruoasta saatava kollageeni ei vaikuta ihoon samalla tapaa. Tämä oli itselleni ennestään uutta tietoa; aiemmin ajattelin, että myös tietyistä ruoista voisi saada ihoon vaikuttavaa kollageenia.

Kenelle

Kollageenijauheen nauttiminen on suositeltavaa 30. vuoden paikkeilla ja jälkeen – eli mikäli olet kanssani samaa ikäluokkaa ja haluat pitää vanhenemisen mukanaan tuomat mahdolliset ikäkriisit ainakin ulkonäön suhteen loitolla, on nyt sopiva aika aloittaa!

Kollageenin otosta tuli näiden Oslo Skin Labin jauhepussien myötä nopeaa ja helposti osa aamurutiiniani – olen tämänkin maininnut jo aiemmin, mutta ostin viime vuonna jenkeistä erään toisen merkin kollageenijauhetta, enkä millään saanut sitä alas, sillä pystyin aina maistamaan sen minkä tahansa läpi. Näiden kanssa ei onneksi ole ollut samaa ongelmaa! Vielä nyt on kenties vielä hieman aikaista tarkistella ihossa havaitsemiani eroja (useimmiten muutokset alkavat näkyä pidemmän säännöllisen käytön jälkeen), mutta nyt kun olen huomannut miten helppoa kollageenin otto on, aion ehdottomasti jatkaa näiden parissa. Olen kuitenkin sen verran kiinnostunut sekä ulkoisesta että sisäisestä kauneudenhoidosta ja hyvinvoinnista, että tämä tuntuu itselleni hyvin luonnolliselta lisältä arkeen. Oletteko te tutustuneet kollageenijauheisiin? Oslo Skin Labin kautta näitä voi tilata vaivattomasti juuri itselle sopivaksi ajanjaksoksi. Tutustu lisää ja tilaa täältä!
FOLLOW ME

Bloglovin / Blogit.fi / Facebook / Instagram / Twitter / Youtube

Lue myös

X