Jenni Ukkonen

Kollageenijauhe käytössä lähes kokonaisen vuoden – fiilikset nyt

Teksti: Jenni Ukkonen

Kaupallinen yhteistyö: Oslo Skin Lab

Näin vuoden ollessa hyvin pian loppumaisillaan, pohdiskelin hiljattain mielessäni, olenkohan saanut mitään konkreettista tänä vuonna aikaan. Aluksi ajattelin, etten sitten yhtään mitään, mutta mitä pidemmälle asiaa mietin, sitä enemmän laitoin merkille, että minulle tämä vuosi on ollut ennen kaikkea itsestäni huolehtimisen vuosi. Liekö taustalla se, että täysin keväällä 30 vuotta, mutta tänä vuonna olen tosissani katsonut peiliin useamman kerran ja kiinnittänyt aiempaa enemmän huomiota hyvinvointiani tukeviin seikkoihin. Perusteellisen terveystarkastuksen, ruokavalion mahdollisimman kasvipohjaiseksi muuttamisen ja monipuolisesti eri tavoin liikkumisen lisäksi on yksi pysynyt matkassa koko vuoden: Oslo Skin Labin The Solution Anti-Wrinkle kollageenijauhe.

Mikäli näihin kollageenijauheisiin liittyvät aiemmat postaukseni ovat jostain syystä jääneet lukematta (kiinnostuneille edellinen täällä) niin kertauksena mainittakoon, että Oslo Skin Labin 100% hydrolisoitua kollageenia sisältävän The Solution kollageenijauheen säännöllinen käyttö lupaa auttaa lisäämään ihon kimmoisuutta, siloittamaan ihoa ja vähentämään ryppyjä – lisäksi se auttaa vähentämään selluliittia ja sen muodostumista koko vartalossa. Koska tuote sisältää tosiaan vain yhden ainesosan, ei siinä ole lainkaan esimerkiksi lisäaineita, rasvoja tai hiilihydraatteja. Itselleni kauneudenhoito, sekä ulkoinen että sisäinen, on aina ollut tärkeää ja mieleistä, ja siksi kollageenijauheen lisääminen rutiineihini on tuntunut pelkästään luontevalta ja kiinnostavalta. Mutta millaisia muutoksia olen ihan konkreettisesti lähes vuoden käytön jälkeen huomannut?

Ihoni on kauttaaltaan kostutemman tuntoinen ja kauniimman näköinen. Luonnostaan äärimmäisen kuiva ja herkkä ihotyyppini on saanut suuren avun kollageenijauheesta: kuivuuttaan hilseilevän ja kiristävän ihon sijaan näen peilissä kuulaan ja kimmoisan ihon, joka ei tunnu enää yhtään niin vaativalta, kuin aiemmin.

Kasvoni näyttävät hehkuvammilta ja virheettömämmiltä. Toki virheitä löytyy meidän jokaisen kasvoista jos oikein aletaan tiiraamaan, mutta hyvin pitkälti koko vuoden ajan kasvojeni iho on miellyttänyt minua eikä ole vaatinut juuri minkäänlaista peittämistä – meikkivoiteet on korvattu aavistuksen sävyttävillä kosteusvoiteilla ja oma luonnollinen iho on saanut kuultaa meikin läpi.

Ihossani oleva selluliitti on vähentynyt – huomattavasti. Tähän olen kiinnittänyt huomiota varsinkin viimeisen kuukauden aikana, sillä olen viettänyt aiempaa enemmän aikaa uikkareissa – ja ottanut jopa kuvia rannalla tai altaalla nauttiessani, ilman että olisin halunnut saman tien poistaa jokaisen kuvan, tai ainakin siloittaa ihoa ennen julkaisua. Itseasiassa en ole kokenut minkäänlaista tarvetta tai halua siloitella kuviani, sillä takapuolessani ja jaloissani aiemmin ollut ja itseäni ihan rehellisesti sanottuna häirinnyt selluliitti on yksinkertaisesti kadonnut! Toki sitä voi edelleen siellä jonkun verran olla ja sehän on täysin luonnollista, mutta itse en sitä enää havaitse. Olen saanut tästä havainnosta aivan uudenlaista itsevarmuutta: en esimerkiksi muista, milloin ennen tätä kulunutta kuuta olisin julkaissut itsestäni kuvia uikkareissani!

Olen jo aiemminkin todennut, että omalla kohtaani Oslo Skin Labin kollageenijauheiden otossa on ehdottomasti auttanut se, että ne on niin vaivaton ottaa. Kaikkia samantyyppisiä kollageenihjauheita ei esimerkiksi voi lisätä kuuman kahvin joukkoon, mutta Oslo Skin Labin kollageenit toimivat niin kahvin, veden, smoothien, mehun kuin vaikka ruoan seassa. Itse nautin päivittäisen annokseni useimmiten aamukahvin seassa ja näin ollen se tulee otettua rutiinilla ja kuin huomaamatta joka ikinen aamu (en nimittäin skippaa aamukahvia vaikka mikä olisi!). Jauhe ei muuta juoman tai ruoan koostumusta tai maistu millekään, ja yksittäispakattuja annospusseja on helppo kuljettaa mukana myös reissussa – eikä oikeaa annosmäärääkään tarvi täten mittailla erikseen! Itselleni käytön myötä havaitut muutokset kehossa, ihossa ja mielessä ovat olleet vain ja ainoastaan positiivisia, mitään negatiivista sanottavaa en keksi. Aion siis ehdottomasti jatkaa kollageenijauheen nauttimista jatkossakin, siitä ei ole epäilystäkään.

Mikäli sinäkin olet kiinnostunut Oslo Skin Lab-kollageenijauheen testaamisesta, saat nyt ensimmäisen pakkauksen 60% alennuksella hintaan 22,80 euroa. Alennuksen saat koodilla JENNI U.

FOLLOW ME

Bloglovin / Blogit.fi / Facebook / Instagram / Twitter / Youtube

Lue myös

X