Jenni Ukkonen

Kollageenijauhe osana ihonhoitoa

Teksti: Jenni Ukkonen

Kaupallinen yhteistyö: Oslo Skin Lab

Olen tämän vuoden puolella maininnut jo pariin otteeseen ottaneeni viime vuoden lopulla Oslo Skin Labin kehutun The Solution kollageenijauheen testimielessä osaksi ihonhoitoani, ja nyt olen saanut ilon lähteä sen tiimoilta heidän kanssaan yhteistyöhön. Huomasitteko, että postasin tästä jokunen viikko sitten Instagramin Storiesiin videota? Puhun harvemmin suoraa kameralle, mutta olin inspiroitunut testaamaan jotain vähän erilaista tämän yhteistyön myötä!

The Solution kollageenijauheesta on siis tullut viimeisen nyt jo hieman reilun puolen vuoden aikana osa arkeani ja rutiinejani; olen ottanut jauheen lähestulkoon poikkeuksetta joka päivä ja tällaisen pidemmän testiajanjakson jälkeen kokenut sen omalla kohtaani toimivaksi lisäksi ihonhoitoani. Voin nähdä muutoksen kasvojeni ihossa, mikä on aiemmin ollut paljon vaativampi (ihoni on luonnostaan todella kuiva ja esimeriksi meikkipohjan laittaessa olen voinut heti nähdä, mihin juonteisiin meikkivoide tulee päivän mittaan kerääntymään); nyt minua tervehtii aamuisin heleä ja kimmoisa iho, joka ei juuri peittelyä kaipaa. Viimeisen kuukauden aikana olen alkanut nähdä eron myös vartalossani; ellen ole täysin väärässä, voin havaita kehossani aiempaa vähemmän selluliittia. Voi olla, että nämä muutokset ovat tapahtuneet usean eri asian summana (kuten unen, veden, liikunnan ym määrä), mutten voi laskea pois mahdollisuutta, että myös säännöllisesti ottamallani kollageenijauheella on ollut oma osuutensa asiassa.

The Solution on korkealaatuinen kollageenijauhe, joka sekoittuu helposti kylmiin ja kuumiin juomiin ja ruokiin, muuttamatta niiden koostumusta, makua, hajua jne. Pystyn omakohtaisesta kokemuksesta kertomaan, että kyllä – tällä on väliä. Kokeilin nimittäin jo noin vuosi sitten erään toisen merkin kollageenituotetta, minkä ostin viime vuonna New Yorkissa ollessani, enkä saanut sitä alas millään: se haisi kamalalle ja jätti minkä tahansa juoman pintaan inhottavan kalvon, olipa kyseessä sitten kylmä tai kuuma juoma. Oslo Skin Labin kollageenin kanssa en ole kokenut samaa kertaakaan! Tästä kollageenijauheesta tekee erityisen helppokäyttöisen erillispakatut annospussit, joita voi kuljettaa myös reissussa mukana – uskon, että omalla kohtaani hyvin oleellinen syy säännöllisessä nauttimisessa onkin ollut nimenomaan tämä helppous. Tokikaan se ei haittaa, jos kerran tai pari jauhe jää kiireessä ottamatta, mutta mitä säännöllisempi sen kanssa on, sitä varmemmin voi odottaa saavansa myös tuloksia, kuten useimpien asioiden kohdalla tapaa olla! Koska The Solution pitää sisällään vain yhden ainesosan, tyypin 1 hydrolisoitua kollageenia, ei se myöskään lisää juomaan tai ruokaan mitään ylimääräistä, kuten lisäaineita, rasvoja tai hiilihydraatteja (huomioitavaa on kuitenkin se, että kyseessä on eläinperäinen tuote eikä se täten sovellu tiukkaa vegaanista ruokavaliota noudattaville). Jauhe toimii esimerkiksi aamiaisella hyvin kahvin, teen, mehun, veden, smoothien, jugurtin tai puuron seassa – itse kaadan sen poikkeuksetta aamukahvini sekaan, joten en joudu näkemään erillistä vaivaa ottamisen kanssa senkään vuoksi.

En näe itseäni lopettamassa kollageenijauheen nauttimista lähitulevaisuudessa. Mitä vanhemmaksi tulen, sitä kiinnostuneempi olen myös, tai pikemminkin ennen kaikkea, sisäisestä kauneudenhoidosta. Kollageeni on tärkein yksittäinen ryppyjä ehkäisevä, ja ihon kimmoisuuden ja elastisuuden säilyttävä tekijä, ja jos kehoni luonnolliset kollageenivarastot alkavat näin 30 täytettyäni vähentyä (mitä ne siis valitettavasti alkavat), niin ilman muuta otan sitä mieluiten takaisin näin helppoa kautta. Tietenkään tuo kehon luontaisen kollageenin vähentyminen ei ole ainoa syy, miksi ihoon voi varsinkin iän myötä alkaa muodostua ryppyjä ja juonteita; niitä tulee myös ulkoisten haittatekijöiden, kuten auringon, saasteiden, jopa ruokavalion kautta. Siksi kyseessä on mielestäni hyvin oleellinen lisä; esimerkiksi auringon haitoilta tai ilmansaasteilta kun emme oikein voi täysin suojautua, vaikka kuinka haluaisimme ihoamme varjella!

Mikäli kollageenijauheen testaaminen kiinnostaa, voit tilata täältä ensimmäisen Oslo Skin Labin The Solution kollageenijauhepaketin kokeiluun huikealla -60% alennuksella hintaan 22,80 euroa (sen jälkeen normaali hinta 39,80 euroa)! Käytä tilatessa koodia “JENNI U” alennuksen saadaksesi.

FOLLOW ME

Bloglovin / Blogit.fi / Facebook / Instagram / Twitter / Youtube

Lue myös

X