Jenni Ukkonen

Kookoksentuoksuinen kesäsetti

Teksti: Jenni Ukkonen

yves-rocher-coconut-3

Kesä ja kookoksen tuoksu kuuluvat yhteen, vai mitä sanotte? Huumaava ja eksoottinen kookoksen tuoksu on juuri se, mikä nenään leijuessa tuo mieleen auringon lämmön ja palmupuiden havinan; jopa silloin kun ulkona sataa vettä eikä auringonpalvonnasta saata edes unelmoida.

Yhtenä Yves Rocherin kesätarjouksena onkin tämä kookoksentuoksuinen setti* täynnä ihoa helliviä tuotteita. Settiin kuuluu suurikokoinen vartalovoide ja suihkugeeli, kevyt tuoksusuihke sekä ekstrana ravitseva sokerikuorinta vartalolle. Tämä neljän tuotteen paketti on nyt tarjouksessa vain 19,90 euroa ja se sisältää myös postikulut: siispä alle 5 euroa per tuote! Tarjouksen löydät vain tämän linkin kautta ja se on voimassa elokuun loppuun 🙂

yves-rocher-coconut-1yves-rocher-coconut-2

Itse olen niin ahkera käyttämään vartalovoiteita, että mitä suurempi pullo, sen parempi – tämän koon luulisi kestävän päivittäisessäkin käytössä pitkään. Vartalovoide sisältää karitevoita, samoin kuin hurmaavan tuoksuinen sokerikuorinta, joka tekee ihosta silkkisen pehmoisen ja preppaa ihon vaikkapa rusketusta (aitoa tai pullosta tullutta) varten… Suihkugeelissä on sen sijaan mukana aloe veraa. Kookostuoksun fanina olen ollut aivan hurmoksissani näistä jokaisesta! Ja mikä parasta, kaikki setin tuotteet on valmistettu yli 90% luonnosta saatavista ainesosista.

Kookoksentuoksuisen setin voit siis tilata itsellesi tai lahjaksi tämän linkin kautta.

yves-rocher-coconut-12

Muistattehan myös aiemmin esittelemäni kesädiilin Yves Rocherin aurinkotuotteista – sen voit edelleen tilata tämän linkin kautta! Kaikista muista YR:n tuotteista saa parhaillaan sen sijaan 20% alennuksen koodilla BONJOUR20 (voimassa 16. heinäkuuta saakka).

Seuraa minua: Bloglovin / Blogit.fi /Facebook / Instagram / Twitter

*Tuotteet saatu Yves Rocherilta
Sisältää mainoslinkkejä

Lue myös

X