Jenni Ukkonen

kopioi look: alex curran

Teksti: Jenni Ukkonen

Tässä menikin useampi viikko ennen kuin silmiini osui julkkisasu mistä pidin niin paljon että päätin lähteä kopioimaan sitä. Tällä kertaa vuorossa Alex Curran, joka on varmaankin eniten tunnettu jalkapalloilijamiehestään. Arvasitte oikein – kun muut seurasivat jalkapallon maailmanmestaruuskisoja, minä käänsin katseeni jalkapalloilijoiden julkkistyttöystäviin kiinnostavien asujen toivossa. Ja niitähän löytyi!
Pahoitteluni muuten kuvan huonosta ladusta, en tiedä mitä sille tapahtui matkalla tänne WordPressiin 🙁

kopioi_alex1
Tässä asussa viehätti sen yksinkertaisuus ja värittömyys. Ajattelin kyllä ensin vaihtaa hopean kullaksi, mutta annoin sen sitten kuitenkin olla – päätin että alan treenaamaan enemmän hopean käyttöä, joten aloitetaan se vaikka sitten näin :p Ja hassua kyllä, myös tähän asuun kuuluu rannekello, mikä on tosiaan alkanut mua viime aikoina  kiehtomaan vaikken sellaista osaa varmaan edes käyttää! Ei siis ole vieläkään hankintalistallani ensimmäisenä vaikka kuinka sellaisen haluaisin…
Kopioi look: bleiseri H&M (20e), toppi Topshop (10e), farkut Gina Tricot (20e), sandaalit Asos (13e), laukku Pieces (60e), sormus ja kello Asos (16e+24e), aurinkolasit Ray-Ban (n. 140e), rannekoru Juicy Cuture (60e), huulipuna Barry M Dolly Pink / Asos (5,5e).

Lue myös

X