Jenni Ukkonen

Korealaista kosmetiikkaa -20% – tsekkaa nämä!

Teksti: Jenni Ukkonen

Postaus sisältää kaupallisia linkkejä.

Kaunista marraskuuta! Jos jokin asia kävi harvinaisen selväksi Soulissa ollessamme, niin K-Beautyn kirjo on kyllä loputon ja jokaiselle löytyy varmasti merkit ja tuotteet, jotka sekä toimivat omalla iholla että miellyttävät vielä silmääkin. Ihmettelen, jos näin ei ainakin niitä valikoimia selatessa jonkun kohdalla ole! Kosmetiikan hinnat Soulissa olivat muuten todella houkuttelevat ja sieltä lähtiessä hykerelinkin tyytyväisenä, että meillä oli matkalaukuissa n. 20 kiloa varattuna ”tuliaisille”.

Mikäli reissu Etelä-Koreaan ei ole juuri nyt varattuna, ei hätää – nykyään löytyy jo monta, ihan jopa täysin suomalaista nettikauppaa, jotka toimittavat noita aivan samoja merkkejä ja tuotteita helposti ja vaivattomasti meille K-Beautyyn hurahtaneille. Nyt halusinkin vinkata Bearelin alekoodista ILOVEME18, millä jokainen voi tilata korealaista kauneutta suoraa kotiovelle 20% alennuksen kera – ja mitä nyt muutenkin noita hintoja katselin euroissa, niin ei todellakaan paha edes ilman alennusta; nämä tuotteet kun tosiaan todellakin toimivat! Itselläni onkin tällä hetkellä lähes kaikki käyttämani ihonhoitotuotteet juurikin korealaisilta merkeiltä, eli ne ovat aika hyvin alkaneet päihittää kaikki aiemmin käyttämäni merkit ja tuotteet.

Alla muutama suositukseni, mikäli sielläkin kiinnostaa joko tutustua, tai täydentää jo ennalta kotoa löytyvää K-Beauty valikoimaa:

”TonyMoly on suosittu ja rakastettu eteläkorealainen kosmetiikkabrändi, jonka tuotteet edustavat modernia, trendikästä ja urbaania katukulttuuria. Tuotteet on pakattu toinen toistaan hauskempiin pakkauksiin ja ne sisältävät hedelmä- ja kasviuutteita, hoitaen ihoa tehokkaasti.”

TonyMoly EggPore Blackhead Steam Balm / TonyMoly Tomatox Magic Massage Pack

Nämä ovat molemmat aivan ihania ihonhoitotuotteita, mitä käytän kerran-pari viikossa. Tomaattia sisältävä kasvonaamio jättää ihon uskomattoman hehkuvaksi ja puhtaan näköiseksi, kun taas hauskassa munanmuotoisessa purkissa oleva kuorintavoide kuorii kuollutta ihosolukkoa ja poistaa likaa ja mustapäitä.

Kaikki TonyMolyn tuotteet täällä!

”Missha on yksi tunnetuimmista korealaisista kosmetiikkabrändeistä. Brändin kantavana ajatuksena on, ettei laadun tarvitse olla kallista. Tuotteiden pääaineisosia ovat luonnosta saatavat kasviuutteet ja lopulliset tuotteet käyvät läpi laajat allergiatestaukset ja turvallisuusarvioinnit, jotta niiden turvallisuus ja toimivuus voidaan taata. Kuten useat muutkin suositut K-Beauty-merkit, Missha vastustaa eläimillä testaamista.”

Missha Time Revolution Treatment Essence

Tästä hoitonesteestä on tullut varsinainen kulttituote, jota verrataan usein paljon kalliimpiin vastaaviin tuotteisiin – ja sanotaan jopa paremmaksi! Neste auttaa pohjustamaan ihon muita voiteita varten ja kaunistaa ihoa sitä kosteuttamalla, tasapainottamalla ja napakoittamalla.

Kaikki Misshan tuotteet täällä!

 

Lisäksi itseäni kiinnostaisi testata seuraavia tuotteita – jostain syystä missasin esimeriksi Klairs-merkin myyntipiteet Soulissa totaalisesti, vaikka näin jälkikäteen mietittynä varmasti siihen sielläkin törmäsin:

Klairs Midnight Blue Calming CreamHuxley Glow Awakening CreamKlairs Gentle Black Deep Cleansing OilHolika Holika Good Cera Super Ceramide CreamMizon Enjoy Vital-Up Time Tone Up Mask

Näistä ja paljon muustakin siis 20% alennus koodilla ILOVEME18 (voimassa 18. marraskuuta saakka) – koko valikoiman löydät täältä!

 

P.S. Nyt kun on kosmetiikasta puhe, niin oletteko jo tutustunut tämän vuoden joulukalenteritarjontaan? Omia lemppareitani ovat tämä Elevenin kalenteri, tämä Lumenen kalenteri ja tämä Essien kalenteri. Miten ihanaa olisi saada tällainen yllätys joulukuun alussa?!

FOLLOW ME

Bloglovin / Blogit.fi / Facebook / Instagram / Twitter / Youtube

Lue myös

X