Beauty

Korealaista kosmetiikkaa -20% – tsekkaa nämä!

1.11.2018 Teksti: Jenni Ukkonen

Postaus sisältää kaupallisia linkkejä.

Kaunista marraskuuta! Jos jokin asia kävi harvinaisen selväksi Soulissa ollessamme, niin K-Beautyn kirjo on kyllä loputon ja jokaiselle löytyy varmasti merkit ja tuotteet, jotka sekä toimivat omalla iholla että miellyttävät vielä silmääkin. Ihmettelen, jos näin ei ainakin niitä valikoimia selatessa jonkun kohdalla ole! Kosmetiikan hinnat Soulissa olivat muuten todella houkuttelevat ja sieltä lähtiessä hykerelinkin tyytyväisenä, että meillä oli matkalaukuissa n. 20 kiloa varattuna ”tuliaisille”.

Mikäli reissu Etelä-Koreaan ei ole juuri nyt varattuna, ei hätää – nykyään löytyy jo monta, ihan jopa täysin suomalaista nettikauppaa, jotka toimittavat noita aivan samoja merkkejä ja tuotteita helposti ja vaivattomasti meille K-Beautyyn hurahtaneille. Nyt halusinkin vinkata Bearelin alekoodista ILOVEME18, millä jokainen voi tilata korealaista kauneutta suoraa kotiovelle 20% alennuksen kera – ja mitä nyt muutenkin noita hintoja katselin euroissa, niin ei todellakaan paha edes ilman alennusta; nämä tuotteet kun tosiaan todellakin toimivat! Itselläni onkin tällä hetkellä lähes kaikki käyttämani ihonhoitotuotteet juurikin korealaisilta merkeiltä, eli ne ovat aika hyvin alkaneet päihittää kaikki aiemmin käyttämäni merkit ja tuotteet.

Alla muutama suositukseni, mikäli sielläkin kiinnostaa joko tutustua, tai täydentää jo ennalta kotoa löytyvää K-Beauty valikoimaa:

”TonyMoly on suosittu ja rakastettu eteläkorealainen kosmetiikkabrändi, jonka tuotteet edustavat modernia, trendikästä ja urbaania katukulttuuria. Tuotteet on pakattu toinen toistaan hauskempiin pakkauksiin ja ne sisältävät hedelmä- ja kasviuutteita, hoitaen ihoa tehokkaasti.”

TonyMoly EggPore Blackhead Steam Balm / TonyMoly Tomatox Magic Massage Pack

Nämä ovat molemmat aivan ihania ihonhoitotuotteita, mitä käytän kerran-pari viikossa. Tomaattia sisältävä kasvonaamio jättää ihon uskomattoman hehkuvaksi ja puhtaan näköiseksi, kun taas hauskassa munanmuotoisessa purkissa oleva kuorintavoide kuorii kuollutta ihosolukkoa ja poistaa likaa ja mustapäitä.

Kaikki TonyMolyn tuotteet täällä!

”Missha on yksi tunnetuimmista korealaisista kosmetiikkabrändeistä. Brändin kantavana ajatuksena on, ettei laadun tarvitse olla kallista. Tuotteiden pääaineisosia ovat luonnosta saatavat kasviuutteet ja lopulliset tuotteet käyvät läpi laajat allergiatestaukset ja turvallisuusarvioinnit, jotta niiden turvallisuus ja toimivuus voidaan taata. Kuten useat muutkin suositut K-Beauty-merkit, Missha vastustaa eläimillä testaamista.”

Missha Time Revolution Treatment Essence

Tästä hoitonesteestä on tullut varsinainen kulttituote, jota verrataan usein paljon kalliimpiin vastaaviin tuotteisiin – ja sanotaan jopa paremmaksi! Neste auttaa pohjustamaan ihon muita voiteita varten ja kaunistaa ihoa sitä kosteuttamalla, tasapainottamalla ja napakoittamalla.

Kaikki Misshan tuotteet täällä!

 

Lisäksi itseäni kiinnostaisi testata seuraavia tuotteita – jostain syystä missasin esimeriksi Klairs-merkin myyntipiteet Soulissa totaalisesti, vaikka näin jälkikäteen mietittynä varmasti siihen sielläkin törmäsin:

Klairs Midnight Blue Calming CreamHuxley Glow Awakening CreamKlairs Gentle Black Deep Cleansing OilHolika Holika Good Cera Super Ceramide CreamMizon Enjoy Vital-Up Time Tone Up Mask

Näistä ja paljon muustakin siis 20% alennus koodilla ILOVEME18 (voimassa 18. marraskuuta saakka) – koko valikoiman löydät täältä!

 

P.S. Nyt kun on kosmetiikasta puhe, niin oletteko jo tutustunut tämän vuoden joulukalenteritarjontaan? Omia lemppareitani ovat tämä Elevenin kalenteri, tämä Lumenen kalenteri ja tämä Essien kalenteri. Miten ihanaa olisi saada tällainen yllätys joulukuun alussa?!

FOLLOW ME

Bloglovin / Blogit.fi / Facebook / Instagram / Twitter / Youtube

Jenni Ukkonen

Arkisto

Instagram

  • Five random facts about me✨ ✔️I used to hate coffee and only got into it when I was around 22, which I think is pretty late to start drinking coffee? Now I start e v e r y day with coffee and can easily have three cups a day... Also, my favourite hobby is discovering interesting cafes ✔️I was born in Rovaniemi (in the Finnish Lapland) and lived there until I was 20. Since then I've lived in London (5 yrs), Munich (1 yr), Dubai (1+ yr) and now I'm in Ras Al Khaimah for a second year. This year is my 9th year abroad - and the time has flown by! ✔️I grew up with dogs in my family and never had much contact with cats. Since moving to the UAE, I quickly fell in love with cats and at the moment couldn't imagine a more perfect pet for myself. We have a 1,5 year old Arabian Mau named Ghibli, after Studio Ghibli films ✔️I'm a true Taurus and I believe in astrology, especially in terms of personalities and characteristics. I truly think it helps in understanding others ✔️I love horror movies BUT I only enjoy watching them at home and probably wouldn't go watch one in the cinema. I'd watch horror movies over romantic comedies any day!

Anything new you didn't already know about me? 😋 #randomfacts

jenniukk

Kommentit (2)

Kannattaa ehdottomasti ottaa testiin jos vaikka edelliset tuotteet loppuu tms ja on aika hankkia jotain uutta testiin! 🙂 Se on kyllä totta että toisaalta haluaa tietää, mitä ostaa, mutta toisaalta koko joulukalenterin idea menee vähän pilalle jos tietää jo valmiiksi, mitä mistäkin luukusta paljastuu 😉

Itse en ole tutustunut vielä korealaiseen kosmetiikkaan mutta ainakin tuo hoitoneste kiinnostaisi kokeilla vaikka ensimmäisenä 😀 Kosmetiikkajoulutkalentereita olen hypistellyt joka paikassa ja viime jouluna päätin, että tänä vuonna ostan sellaisen. Päädyin sitten Dermosilin joulukalenteriin, koska oli edullisimmasta päästä ja tykkään kotimaisista Dermosilin tuotteista kovasti. Nyt en malta odottaa joulukuuta, että pääsee availemaan luukkuja. Itselläni oli vähän vaikea vertailla näitä kalentereita koska en halua etukäteen tietää mitä niistä luukuista paljastuu 😀

Kannattaa ehdottomasti ottaa testiin jos vaikka edelliset tuotteet loppuu tms ja on aika hankkia jotain uutta testiin! 🙂 Se on kyllä totta että toisaalta haluaa tietää, mitä ostaa, mutta toisaalta koko joulukalenterin idea menee vähän pilalle jos tietää jo valmiiksi, mitä mistäkin luukusta paljastuu 😉

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *