Jenni Ukkonen

Kulmien laminointi ja ripsipermanetti kuukauden jälkeen – tekisinkö uudelleen?

Teksti: Jenni Ukkonen

Kävin vihdoin ja viimein testaamassa jo hyvän tovin suuressa suosiossa olleet kulmien laminoinnin ja ripsipermanentin kuukausi sitten. Halusin itseasiassa testata varsinkin kulmien laminoinnin jo alkukesästä, mutta tuolloin mulle sanottiin (erissä paikassa, kuin missä sitten kävin ne tekemässä), etten todennäköisesti näkisi suurta eroa omiin luonnollisiin kulmiini, joten he eivät sitten suositelleet sitä mulle. Olen kuitenkin sellainen ihminen, että kun saan jotain päähäni, on se todella vaikea saada sieltä pois, vaikka mulle sanottaisiin, ettei kyseinen asia välttämättä ole mulle toimiva. Siispä kun löysin erään toisen todella lupaavalta vaikuttavan paikan, päätin kaikesta huolimatta testata kyseisiä hoitoja.

Kulmien laminointi toiminee tosiaan eri ihmisillä eri tavoin; joillain se saa aikaan suuren ja näyttävän eron omiin luonnollisiin kulmiin, ja toisilla se ei tosiaan välttämättä tee juuri mitään, tai kestä kovin kauan. Omalla kohtaani voin rehellisesti sanoa että RAKASTIN laminointia heti alussa (okei, en ihan tuona ekana päivänä, kun kulmat olivat todella geelatut, eikä niitä saanut pestä vuorokauteen – mutta heti sen jälkeen); kun kaikki kulmakarvani tottelivat ja menivät ojoon nopealla harjauksella. Ja tuo volyymi! Ekaan kahteen viikkoon en meikannutkaan kulmiani yhtään, harjasin ne vaan aamuisin ylös ja siinä se. Näin jälkikäteen tuntuu melkein hassulta katsoa noita kolmea ekaa kuvaa ja verrata niitä viimeisimpään; missään kuvassa kulmia ei ole meikattu, mutta koko kulmien muoto on aivan eri. Kolmannella viikolla aloin huomata seassa uusia lyhyempiä kulmakarvoja, jotka sojottivat sivulle, ja aloin myös lisätä hieman kulmakynää. Saan edelleen harjattua kulmani kivasti ylöspäin ja ne pysyvät niin edelleen ihan hyvin, mutta vaikutelma ei todellakaan ole samalla tapaa tuuhea. Kulmien laminoinnin taidetaankin sanoa kestävän keskimäärin kuukauden hyvänä, minkä jälkeen omat kulmat varmasti ovat jo vähän kasvaneet ja laminoinnin vaikutus alkaa hiipua. Toisaalta sitten laminointia ei ymmärtääkseni suositella tehtäväksi kovin usein (olen mielestäni lukenut kehotuksen, jonka mukaan käsittely uusittaisiin vain kolmen kuukauden välein – mikä on kieltämättä ärsyttävää jos/kun vaikutukset hiipuvat kuukaudessa…) vaikka näen myös, että jotkut laminointiin hurahtaneet ovat tehneet sitä n. kerran kuussa. Onko teille annettu jotain ohjeistusta, jos olette laminoinnin tehneet?

Ripsipermanentissa mulla meni puolestaan oikeastaan koko eka viikko päinvastaisesti; pidin ripsiä aluksi aivan liian ylöspäin kaartuvina, minkä myötä ne myös näyttivät lyhyemmiltä omaan silmääni. Ekan viikon jälkeen tulos hieman “pehmeni” ja aloin pitää siitä todella paljon. Kuun loppua kohden rakastin ripsipermanentin jättämää jälkeä.

Tekisinkö näitä uudelleen? Kulmien laminoinnin ehdottomasti – en malta odottaa että pääsen uusimaan käsittelyn ja saan taas ne pari viikkoa nauttia ihanan helpoista ja tuuheista kulmista! Pitääkin soittaa paikkaan, missä nämä tein, ja kysyä kuinka pitkää aikaa he tekojen väliin suosittelisivat. Ripsipermanenttia en puolestaan usko tekeväni uudelleen, sillä vaikka lopputulos (ekan viikon jälkeen) oli ihana, oli se itse käsittelyvaihe mielestäni tosi epämiellyttävä kokemus, ja oikeasti vähän pelkään mitään kemikaaleja niin lähellä silmiäni; teon aikana pystyin mielestäni tuntemaan aineiden valumisen silmiini ja pelkäsin, tulenko käsittelyn jälkeen enää edes näkemään mitään. Vaikka nämä aineet olisivatkin turvallisia (kai niiden on oltava, jos niitä saa käyttää?), niin en taida enää uskaltaa itse riskeerata – koskaan ei voi tietää kuka reagoi mihinkin miten. Mutta kulmat aion ehdottomasti uusia! Millaisia fiiliksiä teillä on ollut näistä, jos olette kokeillut?

FOLLOW ME

Bloglovin / Blogit.fi / Facebook / Instagram / Twitter

Lue myös

X