Jenni Ukkonen

Kulmien microblading – sopisiko se minulle?

Teksti: Jenni Ukkonen

Ajattelin pitkään, että kulmien microblading ei olisi minun juttu – että pärjään varsin hyvin kulmiani aina toisinaan sävyttämällä ja arkisin kynällä värittäen. Omat kulmani ovat kuitenkin ihan OK; toki ne voisivat olla hieman tuuheammat ja identtisemmät, mutta yleisesti ottaen olen kulmiini ihan tyytyväinen. Mutta viime aikoina tuo kulmien jatkuva värittäminen on alkanut tökkiä toden teolla. Tuntuu, että kaikki kulmakynäni ovat itselleni vääriä ja joko niistä ei lähde tarpeeksi väriä, tai kulmista tulee aivan liian tummat ja feikin näköiset. Eivätkä ne koskaan näytä samalta – tiedän, kulmien ei kuulukaan olla täysin samanlaiset, mutta välillä musta tuntuu, että mulla on kaksi aivan erilaista kulmakarvaa. No, eihän tämä mikään maailmanlopun kaltainen ongelma ole, mutta jokapäiväisessä elämässä asian kanssa tuskaillessa etsin mielummin ratkaisua kuin että tyytyisin hiljaa kohtalooni…

Eli tässä kohtaa kuvioihin on tullut alati kasva kiinnostus microbladingia kohtaan. Olisiko se ratkaisu ongelmaani, ja jos kyllä, niin kuinka kestävä sellainen? Tunnen kyllä ihmisiä, jotka ovat laittaneet kulmansa tällä menetelmällä, mutta kuullut myös kommentteja puolesta ja vastaan – toiset tykkäävät ja toiset ehkä jopa katuvat. Toki tekijälläkin on varmasti oma merkityksensä tässä. Entä sitten myöhemmin elämässä – miltä microbladatut kulmat näyttävät vaikkapa viiden vuoden päästä (siis oletuksella, että niitä joko huoltaa säännöllisesti, tai ne jättää täysin huoltamatta – kuluvatko ne siististi kokonaan pois, vai jättävätkö ne jonkunlaisen merkin itsestään vielä vuosienkin päähän?). Olisi ihan huikeaa saada teiltä näkökulmaa tähän! Oletteko te microbladannut kulmianne, olisitteko avoin kokeilemaan vai onko kyseessä täysin no-no ilmiö teidän mielestä?

Se on kuitenkin varmaa, että mikäli päädyn microbladausta testaamaan, en menisi tekemään sitä sillä ajatuksella, että kulmani olisivat jatkossa aina täydelliset ja tuuhean näköiset; pikemminkin toiveeni on, että ne näyttäisivät siisteiltä ja laitetuilta (ja ennen kaikkea: luonnollisen näköisiltä ja sävyisiltä!) myös ilman meikkiä.

FOLLOW ME

Bloglovin / Blogit.fi / Facebook / Instagram / Twitter / Youtube

Kuvat Pinterest-kansiostani B E A U T Y

Lue myös

X