Jenni Ukkonen

Kuluneen viikon kuulumisia

Teksti: Jenni Ukkonen


Oikein ihanaa sunnuntaita! Taas yksi ennätysvauhtia menneen oloinen viikko takana, tosin tällä kertaa viikkoon myös mahtui todella paljon; deitti-illoista kulmien laittoon, naistenilloista ystävien kanssa viettyyn viikonloppuun, ja lukeutuipa viikkoon myös toisen kissan hampaiden poistoa… Ajattelinkin nyt käydä kulunutta viikkoa läpi kuulumisten muodossa.

Kävin maanantaina vihdoin kokeilemassa kulmien laminointia ja ripsipermanenttia (lash lift). Joku ehkä muistaakin että oon pohtinut kulmien laminointia aiemminkin, ja itseasiassa olin jo kesäkuussa tekemässä sitä, mutta tuolloisen tekijän mukaan kyseinen toimenpide ei todennäköisesti olisi antanut mulle paljon, eikä hän sitten nähnyt parhaaksi tehdä sitä… Mulla jäi se kuitenkin nakertamaan mieltä, ja oon todellakin sellainen ihminen, että kun oon saanut jotain päähäni niin sitä on hyvin vaikea saada sieltä pois ennen kuin pääsen sen toteuttamaan. Löysin hiljattain Instan kautta uuden salongin, minne sitten suuntasin näitä kahta testaamaan – jos tulos ei mulle antaisi mitään niin eipä tarvisi enää miettiä asiaa jatkossa! Näin viikon jälkeen on kuitenkin sanottava että just tällä hetkellä oon äärimmäisen tyytyväinen sekä kulmiin että ripsiin, ja jos tämä tulos kestää edes kuukauden kutakuinkin tällaisena, niin voisin hyvin nähdä tekeväni tätä muutaman kuukauden välein – ymmärtääkseni kulmien laminointia ei suositella aivan liian usein tehtäväksi? Yllä olevassa kuvassa kulmat ovat kahden päivän jälkeen ilman meikkiä, ripsissä kevyesti ripsaria. Muutenkin tykkäsin kyseisestä salongista ja tulen varmasti käymään siellä myös muissa merkeissä; Nails Lab JLT:ssä mikäli kiinnostaa tai on ajankohtainen!

Alkuviikosta vaikutti vielä vahvasti siltä, että mieheni olisi palaamassa piakkoin Saudi-Arabiaan – kunnes huomasimme, että hänen viisumi on vanhentunut ja uuden kanssa vielä kestää! Päätimme kuitenkin nauttia nyt tästä yhteisestä ajasta, minkä verran sitä kestääkään, ja kävimme jopa kahdesti “deiteillä”; ekalla kertaa casualisti drinkeillä ja pikku purtavilla Miss Tess:issa tässä meidän lähistöllä ja tokalla kertaa pidemmän kaavan kautta Bull & Bearissa. Oli kiva irtautua tälla lailla yhdestä arjesta; noutoruoasta ja telkkarin katsomisesta, ja laittaa korkkarit jalkaan. Lisäksi innoistuin alkaa kokeilla TikTok-videoiden tekoa arkisista asioista, kuten deitti-illoista tai normaalista arjesta Dubaissa. Pari videota löytyy Instastani, mikäli kiinnostaa (TikTokiani en sen kummemmin ole alkanut mainostaa ja seuraajia mulla on siellä pyöreä nolla, heh).

Vietin viikolla myös aikaa ystävien kanssa – olen pyrkinyt olemaan mahdollisimman aktiivinen ja viettämään tosiaan aikaa myös muiden ihmisten, kuin vain mieheni tai meidän kaikista läheisimmän piirin kanssa. Tapasin kahvien merkeissä Instan kautta mulle tutuksi tulleen suomitytön, joka on myös @foodpleasedubai IG-tilin takana – sekä Dubaissa asuville että vieraileville tämä on loistava paikka löytää uusia ruokapaikkoja. Lisäksi kävin isommalla porukalla naistenillassa La Serressa ja huomasimme, että tämä Zaran slip-mekko löytyi joka toiselta meistä, heh.

Viikonloppuna veimme uuden kissamme Kikin eläinlääkäriin hampaiden tarkistukseen; toisen kissamme hampaiden puhdistuksesta olemme pitäneet pennusta saakka huolta, mutta Kiki on ollut meille saapumisesta saakka arka suunsa kanssa ja tiesimme, että vähintään kunnon puhdistus on paikallaan. Seuraavana päivänä Kikiltä poistettiin valitettavasti lähes kaikki hampaat (jokunen sai sentään jäädä!). Tosi harmillista, mutta uskon että kun hän paranee kunnolla, parantaa tämä hänen oloaan ihan älyttömästi. Me käyntiin häntä odotellessa aamupalalla ja shoppailemassa.

Viikko päättyi ystävien kanssa nautittuun aamupäivään Bab Al Shams-aavikkohotellissa, minne suuntasimme yhteiselle aamupalalle osan porukasta käytyä pyöräilemässä aamutuimaan pitkän lenkin (me päätimme, että uni kissan operaation jälkeen tuntui paremmalta ratkaisulta, mutta kenties säiden vielä vähän viiletessä siihenkin voisi vielä liittyä). Kotiin päästyäni olin yllättäen täynnä energiaa, joten kävin todella pitkästä aikaa juoksemassa (okei, aina välillä oli pakko hidastaa ja kävellä – asteita oli kuitenkin edelleen sen +35) seitsemän kilometrin lenkin. Tuntui ihan super hyvältä ja tätä aion alkaa nyt taas jatkaa ainakin muutaman kerran viikossa, vaikka mun selkä onkin ollut tänään taas ihan jumissa… nyt ajattelinkin lähteä uimaan jos se vähän vetreyttäisi!

FOLLOW ME

Bloglovin / Blogit.fi / Facebook / Instagram / Twitter

Lue myös

X