Jenni Ukkonen

Kulunutta viikkoa ja alkavaa (+ muutama asu)

Teksti: Jenni Ukkonen

Postaus sisältää kaupallisia linkkejä, merkattu *-merkillä.

Huhhei, niin meni tämäkin viikko kuin hujauksessa. Kuten mainitsin niin äitini ja siskoni ovat olleet täällä tämän viikon ja arvatenkin se on vähän vaikuttanut siihen, minkä verran on tullut käytettyä aikaa koneen äärellä – ensi viikolla aionkin sitten ehdottomasti ottaa itseäni niskasta ja palata normaalimpaan arkeen sekä työnteon että kodinhoidon suhteen… Mutta tämä viikko oli kyllä työmotivaation vähäisyydestä huolimatta aivan ihana ja rentouttava, teki hyvää nähdä perhettä tällaisessa rennossa ympäristössä ilman aikatauluja. Kävimme yhden yön Ras Al Khaimahin Waldorfissa, vietimme useamman päivän rannalla ja olimme vaan. Sää täällä on juuri nyt aivan optimaalinen makuuni, mitä nyt viime yönä oli aivan järkyttävä rankkasade ja ukkonen – mikä ilmeisesti on tänään siirtynyt Dubaihin, eli toivottavasti kukaan ei ole juuri nyt lomailemassa siellä!

Ensiviikolla onkin sitten vähän erilaisempaa juttua tiedossa; mm. pari työhaastattelua (kyllä! olen hiljakseltaan aloittanut työnhaun ja yhden päivän aikana soitettiin heti kahteen haastatteluun. Eihän se vielä mitään tarkoita, mutta mahtavaa alkaa saada vähän jalkaa ovien väliin) ja viikonloppuna Dua Lipan konsertti tyttöjen kanssa. Ja niiden väliin sitten vähän myös rutiineja, mitä kaipaan myös!

Koska arkisempia/tavallisempia kuvia aina toivotaan, niin kokosin tähän vielä meidän staycationilta muutaman kuvan kera siellä ylläni olleiden asujen.

Ekassa kuvassa: silkkipaita Gina Tricot (todella vanha), sandaalit Mango.


Sikkitunika Vince, aurinkolasit * Nelly

Uimapuku * Haight

Mekko Suncoo, laukku Chanel, korkkarit * Schutz

Uimapuku * H&M

 

FOLLOW ME

Bloglovin / Blogit.fi / Facebook / Instagram / Twitter / Youtube

Lue myös

X