Jenni Ukkonen

Kuulumisia

Teksti: Jenni Ukkonen

Iloista tiistaita teille kaikille! Toivottavasti olette onnistuneet pysymään terveinä. Mulle alkoi nimittäin tulla sunnuntaina flunssan oireita (kipeä kurkku, tukkoinen nenä ym), ja eilen kävin muutaman ihmisen kehotuksesta koronatestissä – mikä ei onneksi tuntunut yhtään niin ikävältä, kuin mitä olin jotenkin ajatellut. Tulokset olivat negatiiviset, eli kyseessä ei ole korona, mutta eilisillan aivastelusta ja nenän niistelystä aloinkin aavistella, että kyseessä on tavallinen kausiflunssa, mikä helposti näin syksyllä tulee – kyllä, myös maassa missä ei vuodenaikoja varsinaisesti ole. Säät ovat nimittäin täälläkin tippuneet matalammaksi ja varsinkin öisin sen huomaa; meillä on oikeasti aika kylmä kotona illan tullen ja lämmityksiähän täällä ei ole, joten voi hyvin olla että joku yö en sitten vaan ole ollut tarpeeksi hyvin peiton alla ja kylmetin sillä tapaa itseni. Olen viettänyt nyt pari päivää (testissä käyntiä lukuunottamatta) omissa oloissani sisätiloissa; keittoja syöden, teetä juoden ja Netflixin parissa. Tänään heräsin ehkä huonoimmassa voinnissa, joten toivon että tästä lähdetään nyt parempaan suuntaan. Ulos katsellessa tekisi niin mieli lähteä edes muuten vaan kävelemään, mutta pitänee malttaa vielä…

Äkillistä sairastumista lukuunottamatta täällä on kaikki hyvin. Mulla riittää tehtävää onneksi ihan kotonakin; voin tehdä töitä ja podcasteihin liittyviä juttuja (vaikkakin heti sairastuttani tuli huoli, milloin pääsee seuraavan kerran äänittämään…), innostuin tilaamaan Ikeasta erilaisia säilytysrasioita, jotta voin laittaa jääkaapin sisällön vähän tyylikkäämpään kuntoon, oon miettinyt lisää kodin joulukoristelua ja mitä vielä. On myös tuntunut ihan hyvältä ottaa muutama päivä super rennosti sen sijaan että miettisin koko ajan, että haaskaan aikaa jos en tee sitä sun tätä – vaikkakin nyt alan kyllä jo kaivata hikisiä treenejä ja liikkumista ylipäätään. Tuntuu meinaan todella turvonneelta kaikkien näiden nesteiden nauttimisen jälkeen! Muistuttelen kyllä itselleni että sitäkin ehtii sitten tehdä, eikä muutama päivä tai viikkokaan pilaa vielä mitään!

Yksi asia mitä yritän vältellä tällä viikolla, on joka suunnalta tulevat Black Friday-alennushoukutukset. Niihin on NIIN helppo langeta, mutta uutta puhelinta (jep, en ole sitä edelleenkään hankkinut) ja kenties uutta imuria lukuunottamatta en oikeasti koe, että tarvin edelleenkään yhtään mitään. Tietysti olen sitä mieltä, että jos jotain on ihan oikeasti suunnitellut hankkivansa tai tarvii, on järkevämpää ostaa se alennuksella, mutta mitä aiemmista vuosista muistan niin nuo tämän viikon alennukset tulevat kyllä jatkumaan useamman viikon, joten paniikkiostamisen voi varmasti ihan huoletta skipata. Mitä mieltä te olette?

FOLLOW ME

Bloglovin / Blogit.fi / Facebook / Instagram / Twitter

Lue myös

X