Jenni Ukkonen

Kuulumisia

Teksti: Jenni Ukkonen

Postaus sisältää kaupallisia linkkejä, merkattu *-merkillä.

Meidän lomalta paluun jälkeen ei loman jälkeinen zen-fiilis jatkunut pitkään. Viikkoon mahtui useampi, sanotaanko että melko yllättävä juttu, mitä joutui pyörittämään mielessä vähän enemmänkin – ja mitä prosessoin edelleen, ja se on todellakin vaikuttanut kaikkeen muuhun tehokkuuteeni! Tiedän, että on super ärsyttävää puhua tällä lailla kryptisesti asioista ilman että kertoo niistä ihan kunnolla, mutta vielä toistaiseksi olemme tilanteessa, missä mitään ei ole hakattu kiveen, vaan tilanne vielä elää, enkä siksi halua alkaa ihan vielä kertomaan juurta jaksain, mitä tässä on tosiaan nyt pyöritelty. Ihan positiivisia juttuja onneksi, monellakin eri tasolla, mutta myös sellaisia, mitkä tulee hieman muuttamaan menoa, mikäli tulevat tapahtumaan… mutta siis onneksi ei kuitenkaan mitään musertavaa, ja näin viikon asiaa ensin yhdessä mieheni kanssa puitua ja nyt viime päivinä myös vähän samanlaisessa elämäntilanteessa olevan ystäväni ja perheeni kanssa läpi käytyäni, on oloni jo huomattavasti myönteisempi mahdollisia tulevia muutoksia kohtaan.

Sitten kun asia selkenee tai vahvistuu suuntaan tai toiseen, niin tulette ihan taatusti kuulemaan koko jutun; tämä ei nimittäin ole sellainen asia, mitä tapahtuessaan olisi mahdollistakaan pitää salassa. Mutta miksihän musta tuntuu ihan kuin kuvailisin koko tämän ajan raskautta?! Sanottakaan siis etten ole raskaana, mikäli jollekulle tuli samanlainen fiilis!

Asiasta toiseen, olen viime aikoina tykästynyt ihan älyttömästi erilaisten settien hankkimiseen; tämä ”mekko” on todellisuudessa erillisestä ylä- ja alaosasta muodostuva kokonaisuus, jota voin käyttää sekä näin että erikseen. Kietaisumallinen toppi näyttää kivalta myös esimerkiksi farkkujen kanssa ja midihame toimi puolestaan niin toppien, t-paitojen kuin vaikka pellavapaidan kanssa! Ostin hiljattain myös housu- ja pusakkayhtälön Zarasta, ja sekin on aivan täydellinen sekä yhdessä että erikseen puettuna. Miten en ole tajunnut tätä aiemmin? Helpottaa ihan älyttömästi pukeutuessa, kun tietää, että kahdesta vaatteesta saa joko täysin saumattoman kokonaisuuden, tai vaikka mitä eri variaatioita toista osaa vaihtaessa.

Paita ja hame * & OTHER STORIES

Aurinkolasit * WEEKDAY – samantyyliset * täällä

Laukku * KAYU

Sandaalit * MANGO – samantyyliset * täällä

FOLLOW ME

Bloglovin / Blogit.fi / Facebook / Instagram / Twitter / Youtube

Lue myös

X