Jenni Ukkonen

Kuvia viikonlopulta

Teksti: Jenni Ukkonen

Ihanaa sunnuntaita! Me ollaan tuttuun tapaan jo aloitettu uusi viikko täällä Arabiemiraateissa, joten ajattelin tulla jakamaan muutaman kuvan meidän viikonlopulta – näitä arkisempia juttuja aina toivotaan ja kun mulla nyt tuli tänäkin viikonloppuna jokunen kuva napattua (ajatellen että postailen niitä IG Storyihin, vaan kuinkas kävikään), niin miksei. Mitä te olette tehnyt tänä viikonloppuna?

Me saatiin Dubaissa asuva läheinen ystäväpariskunta viikonlopuksi kylään ja heti perjantaiaamusta suuntasimme porukalla golf-kentälle harjoittelemaan lyöntejä, minkä jälkeen nappasimme aamiaisen kentän kupeessa. En ollut koskaan aiemmin edes koskenut golfmailaan, mutta yllättävän hyvin se varsinkin loppua kohden alkoi mennä. Tarvin kuitenkin vielä vähän lisää lyöntiharjoituksia ennen kun uskaltautuisin kunnolla kentälle, heh…

Loppupäivä meni rennosti; katsoimme Netflixistä komedioita ja kävimme kävelemässä rannalla. Illalla avasimme pullon kuohuvaa ja söimme helpon dinnerin (tein pitkästä aikaa uunifetaa, mitä en siis ollut tehnyt sen koomin kun jätimme eläinperäiset tuotteet ruokavaliosta, mutta nyt vieraiden vuoksi ajattelin että on OK luistaa siitä tämän verran).

Lauantaina ystäviemme lähdettyä suuntasimme mieheni kanssa ottamaan aurinkoa ja uimaan. Sen jälkeen meidän piti käydä ruokakaupassa tätä alkanuttta viikkoa varten ja samalla reissulla testasin näitä Adidaksen lenkkareita, mihin onnistuin kehittämään pienen obsession nähtyäni hyvin samantyyliset ystävälläni… Tyypillistä, että vielä keväällä sanoin, ettei mulla tulla varmasti koskaan näkemään “dad sneakereita” jalassa, mutta näinpä on taas mieli muuttunut! Joudun ehkä taas perumaan puheeni yhden trendin suhteen! En kuitenkaan ostanut vielä, mutta olen 95% varma että jos niitä vielä löytyy koossani niin käyn ne noutamassa kotiin… en nimittäin ole lakannut ajattelemasta niitä.

Tänään mulla olisi tarkoituksena saada illemmasta New York-aiheinen postaus ulos, joten nyt hyökkään seuraavaksi sen kimppuun. Rentoa päivää teille!

FOLLOW ME

Bloglovin / Blogit.fi / Facebook / Instagram / Twitter / Youtube

Lue myös

X