Jenni Ukkonen

kynsilakkainventaario

Teksti: Jenni Ukkonen

…koska inventaariot on aloitettava aina jostain. Tänään kynsilakat, kuka tietää mitä huomenna 😉 Paljon lensi surutta roskiin, mutta siitäkin huolimatta aika kiitettävä määrä jäi peilipöydän laatikoihin…

nail1

Mun tämänhetkisen kokoelman voi jakaa aika hyvin kolmeen kategoriaan: nudet, punaiset ja loput. Nudet on ehdottomasti suosikkejani.

nail3
nail33
Parhaita nudesävyjä maan päällä: Opin Malaysian Mist, Mavalan Rodeo Drive ja Mavalan Reno. Valkoisista lakoista paras on Opin I Do!I Do! (tälläkin hetkellä kynsissä, niin nätti ah).

nail4
nail44
Punaisista lakoista eniten tulee käytettyä yläkulmassa näkyvää H&M:n verenpunaista Midnight Passionia (loistava hinta-laatusuhde, tosin en tiedä saako kyseistä lakkaa enää) ja Mavalan Londonia. Verenpunaiset kynnet on mun mielestä paljon kivemmat kuin palopostinpunaiset, vaikka sellaisetkin pitää aina välillä lakata 😉

nail2
nail22
Lopuista löytyy aika sekailainen sakki: mustaa, harmaata, sinistä, mintunvihreää, lilaa. H&M:n turkoosi lakka on kyllä loistava kesäsävy, mutta niin kirkas että karsastan sitä nykyään. Jos haluan astetta rajummat kynnet, valitsen mustan.

Lue myös

X