Jenni Ukkonen

Laadukkaita, ajattomia lahjaideoita

Teksti: Jenni Ukkonen

Postaus sisältää kaupallisia linkkejä, merkattu *-merkillä.

* Valkoinen vaasi / * Musta vaasi (pieni) / * Musta vaasi (suuri) / * Korvakoru / * Kasvonaamio / * Huivi / * Vaasi / * Kosmetiikkasetti / * Kirja / * Pussilakanasetti / * Silkkinen maski / * Aamutakki / * Kynttilä / * Pipo / * Tennarit

Marraskuun viimeisiä viedään! Mulla on mennyt lähes koko kuu ihan muissa aatteissa, ja vasta nyt olen alkanut kunnolla havahtua joulunaikaan – enkä vähiten, koska päätin viimeinen laittaa ihka-ensimmäisen oman joulukuusen tilaukseen ja se tuodaan mulle jo viikon sisään! Siitä innostuneena ajattelin listailla jokavuotiseen tapaani joululahjaideoita, vaikkakin veikkaan että aika moni on päättänyt tänä vuonna viettää aiemmasta poikkeavaa joulua, ja kenties keskittyä kaiken materian sijaan nauttimaan yhteisestä ajasta jne. Ainakin itselleni se on tänä vuonna äärimmäisen korostuneessa tilassa. Mutta lahjojen antaminen on silti ihanaa; varsinkin jos onnistuu lahjoittamaan jotain, minkä tietää olevan mieluista, jopa toivottua. Itse keskittyisin ehdottomasti laadukkaisiin ja ajan hammasta kestäviin lahjoihin, ja sellaisia yritin miettiä myös tähän. Aion myös parhaani mukaan tukea paikallisia pienyrityksiä (mitä ainakin täällä Dubaissa on tuntunut tulleen tänä vuonna tosi paljon lisää), ja siitä tuli mieleen että olisi huippua jos haluaisitte vinkkailla myös kivoista suomalaisista pienyrityksistä, joita tukea tänä vuonna. Ja onhan yksi mainio vaihtoehto myös myös materiattomat lahjat ja lahjoitukset!

– Oma haaveeni on ollut lähes koko vuoden * Anissa Kermichen kaunis vaasi, mutta en ole tainnut olla ainoa, sillä suositummat mallit ovat myös olleet lähes jatkuvasti loppuunmyytyjä! Mikäli iso vaasi tuntuu liian suurelta satsaukselta, niin pienempi on mielestäni todella hyvän hintainen vaihtoehto.

– Muita kivoja kotiin liittyviä lahjaideoita ovat mm. matala vaasi (tällaisen haluaisin meidän keittiön saarekkeelle hedelmille), tyylikäs kirja (* Finnish Design Shopissa on todella hyviä vaihtehtoja!), pellavainen pussilakanasetti (ikuinen lempparini) tai aamutakki ja kaunis tuoksukynttilä.

– Laadukas huivi, pipo tai kengät ovat mielestäni aina kiva idea sekä naisille että miehille (varsinkin tennarit tai pipo, mitkä ovat unisex – tuon pipon ostin itselleni viime vuonna ja se on lemppari talviasusteeni). Muutama vuosi sitten annoin miehelleni * tämän monipuolisen viikonloppulaukun, ja se on ollut sittemmin meillä kummallakin kovassa käytössä – suosittelen sitä edelleen todella lämpimästi! Pienemmäksi, mutta todella kivaksi ja ajankohtaiseksi lahjaksi suosittelen aitosilkkistä kasvomaskia.

– Kosmetiikan puolelta suosittelen aina * Summer Fridaysin tuotteita; ne ovat todella laadukkaita ja toimivia, eikä niitä toistaiseksi saa vielä ihan kaikkialta, joten ne ovat myös siinä mielessä hieman ainutlaatuisempia lahjoitettavia.

– Itselleni olen toivonut mieheltäni timanttikorviksia (mitkä ostamme ystäväni pienyrityksen kautta), mutta edullisempana vaihtoehtona voin suositella * Astrid & Miyu -merkin koruja. Omia lemppareitani heiltä ovat nuo renkaat, mitkä eivät itseasiassa edes vaadi korvareikiä! Tosi kätevä tapa koristella korvaa ja kokeilla eri lookeja.

– Materiattomina lahjaideoina mulle tulee mieleen esimeriksi staycation kivassa hotellissa (jos olisin Helsingissä, haluaisin ehdottomasti yöpyä St Georgessa), elämyksellinen illallinen yhdessä, lahjakortti hierontaan ja lahjoituksen teko hyväntekeväisyyteen. Myös tähän kohtaan olisi kiva kuulla teidän ideoita!

FOLLOW ME

Bloglovin / Blogit.fi / Facebook / Instagram / Twitter

Lue myös

X