Jenni Ukkonen

Laadukkaita alelöytöjä ja ostofilosofiani tästä eteenpäin

Teksti: Jenni Ukkonen

Postaus sisältää kaupallisia linkkejä, merkattu *-merkillä.

* Kietaisumekko silkkiä / * Sandaalit mokkanahkaa / * Laukku / * Kietaisupaita / * Farkut / * Helmikorvakorut / * T-paita silkkisekoitetta / * Jakku kashmirsekoitetta / * Laukku / * Paita silkkiä / * Korvakorut / * Sandaalit nahkaa

Mulla on mennyt tällä kertaa nämä joulun ja sen jälkeiset alennusmyynnit oikeastaan täysin ohi, eikä se sinäänsä ole haitannut, sillä juuri nyt en edes keksi mitään, mitä oikeasti tarvisin. Päin vastoin, olen taas löytänyt vaatekaapistani lisää eteenpäin laitettavaa, sillä pyrin sitä edelleen selkeyttämään. Ehkä sitten kun siellä alkaa olla oikeasti enemmän tilaa, voin miettiä, mitä sieltä puuttuukaan, jos mitään.

Nyt sunnuntain ratoksi kävin kuitenkin muutaman suosikkinettikauppani läpi, keskittyen tutkimaan erityisesti materiaalitietoja. Tänä vuonna en halua ostaa enää yhtään enempää keinokuituisia vaatteita, ellei kyseessä ole sitten joku t o d e l l a spesiaali tapaus, minkä kohdalla koen voivani katsoa asiaa sormien läpi. Haluan ostaa vähemmän, mutta parempaa – se olkoon ostofilosofiani viimeistään tästä eteenpäin. Paidat silkkisinä tai puuvillaisina, farkut puuvillaisina (rakastan ei-joustavia farkkuja), mekot silkkisinä tai pellavaisina, kengät nahkaisina… no, ymmärrätte varmasti mitä ajan takaa. Olen aiemminkin todennut, mutta laadukkaat materiaalit (ja kauniisti istuvat leikkaukset) yllä on niin paljon huolitellumpi ja tyylikkäämpi olo – ja kukapa ei haluaisi tuntea oloaan sellaiseksi?

Postaukseen kokosin myös vain niitä värejä, mihin aion jatkossa keskittyä aiempaakin enemmän; musta, valkoista, harmaata, ruskean eri sävyjä – ripauksella vaaleanpunaista, -sinistä ja -keltaista, mitkä tuottavat mulle kaikessa hempeydessään iloa. Näinollen kaiken pitäisi toimia yhdessä ja erikseen ja pahimmilta asukriiseiltä voi toivottavasti välttyä sitäkin kautta. Vaikka useimmiten huomaankin pukeutuvani joko helppoihin midimekkoihin (= koko asu yhdessä paketissa) tai paidan ja farkkujen yhdistelmään, en halua myöskään unohtaa satunnaisia statement-vaatteita; niitä spessuja vaatteita, mikä yllä on jollain tapaa erityinen olo. Nekin haluan silti valita siihen tyyliin, että haluan käyttää niitä toistekin.

Lisää laadukkaita alelöytöjä *

FOLLOW ME

Bloglovin / Blogit.fi / Facebook / Instagram / Twitter / Youtube

Kuvat nettikaupat + Pinterest-kansioni N E U T R A L S

Lue myös

X