Jenni Ukkonen

lahjaideoita pojille

Teksti: Jenni Ukkonen

Alkuviikosta postailin omia joululahjaideoitani esimerkiksi siskolle taikka tyttöystävälle, ja nyt olisi luonnollisesti poikien vuoro. Kuten eilen jo vähän mainitsinkin niin huomattavasti hankalampaahan se aina on, sillä siinä missä tytöt tykkää kaikesta vähän “turhemmastakin” (ei turhasta, mutta sellaisista jutuista mitä ei välttämättä tarvisi enää lisää mutta mitkä kuitenkin on tosi kivoja), ei poikien paketteihin laitetakkaan noin vain kynsilakkapulloja täydentämään lahjaa.

Tällaisia tuli kuitenkin omaan mieleeni vaikkapa nyt sitten veljelle, poikakaverille tai miksei ehkä isällekin lahjoitettavaksi (isälle lahjan keksiminen on muuten yksi hankalimmista asioista mitä tiedän! Eli kommenttiboksissa saa ehdottomasti jakaa jos on jotain loistavaa keksinyt):

joulu_po

Tulin siihen tulokseen että siinä missä tytöille voi tosiaan lahjoittaa jotain “hömppää” (kivoja nämä mun vertaukset, mutta kyllä te tajuatte mitä meinaan), on poikien lahjat yleensä vähän käytännöllisempiä. Utelin pikkuveljeltäni juuri vähän aikaa sitten mitä hän toivoisi tänä vuonna, ja vastaus oli että pehmeitä paketteja – toisin sanoen vaatteita sekä kodintekstiilejä (pyyhkeitä, pussilakanoita ym) uuteen kotiin.

Tuo pojan pukeminen onkin ihan kätevää jos kyseessä on henkilö joka lahjan antajan makuun luottaa – itse oon harrastanut sitä aika kauan kaikkien elämäni poikien ja miesten kanssa 😀 Eikä sen tietenkään tarvi rajoittua vain vaatteisiin, vaan budjetin salliessa myös kenkiin, laukkuihin ynnä muihin. Kollaasista löytyy The Stray Boys -merkkinen Alex Label -pipo (3), 35,50e/Nelly, Selected Hommen Carl -huivi (6), 26,90e/Nelly, Topmaninpaita (7), n. 35e sekä Selected Hommen Robert -läppärilaukku (1), 46,90e/Nelly. Niken iD Dunk High Premiumien (4) värityksen suunnittelin ihan itse ja satunpa tietämään erään joka laittaisi ne jalkaansa varmasti enemmän kuin mielellään 😉 Kyseiset kengät irtoaisi reilulla 100 eurolla nettikaupasta, eli todella hyvä diili jos multa kysytään!

No tottakai myös pojat tykkää uusista pussilakanoista siinä missä tytötkin –  kuvassa H&M:nsetti puuvillachambrayta (5), 24,95e. Kotona sipsutteluun sopii vaikkapa nuo Tommy Hilfigerin Dirk -tossut (8), n. 45e/Asos ja tossut jalassa voi sitten treenata musiikinmiksaustaitojaan DJ Heron (9) avulla, vaihteluna niille ainaisille räiskintä/urheilu/autopeleille. Peli Xboxille n. 60e/Amazon. Tässä muuten peli jonka huolisin oitis itsellenikin, sillä salainen haaveeni on jo monen monta vuotta ollut päästä soittamaan musiikkia klubeille :p

Eikä unohdeta niitä hajuvesiä poikienkaan paketeista! Hugo Bossin Boss Bottled (2) on henkilökohtainen ikisuosikkini, alk. 23e/Feel Unique (eli reippaasti edullisemmin lähtee kuin Suomesta ostaessa!). Myös lahjakortit toiminee jos mikään muu ei tunnu hyvältä – perinteisen vaatekaupan lisäksi sen voi suunnata esimerkiksi cdon.comiin, mistä löytyykin sitten vähän vaikka ja mitä 🙂

Mutta tosiaan, nyt jakoon niitä hyviä vinkkejä isien lahjoihin! Täällä ainakin kaivataan apua hehe 🙂

Lue myös

X