Jenni Ukkonen

lahjaideoita tytöille

Teksti: Jenni Ukkonen

Alan olla ihan fiiliksissä joululahjojen hankkimisesta, sillä kerrankin pääsen ostamaan niitä kaupoista sen sijaan että tilaisin kaiken ja odottelisin sitten paniikissa saapuuko ne ajoissa perille vai ei :p Ajattelin alkaa jakaa innostustani myös täällä, sillä lahjojen suunnittelu toisille on ihanaa!

Tässä siis jotain kivoja ideoita jos jonkun pää lyö ihan tyhjää – yritin valikoida kollaasiin niin sellaisia juttuja mitä itselleni kelpuuttaisin enemmän kuin mielelläni, kuin myös sellaisia millaisia tulen itse muille hankkimaan. Nyt ekana vinkkejä esimerkiksi siskolle, tyttökaverille (jos siellä on poikia ruudun takana;) ja äidille – vinkkejä kaksilahkeisten lahjoihin tulee myöhemmin!

lahja_tyt12

Mun mielestä parhaat lahjat on sellaisia missä yhdistyy suloisuus, tyttömäisyys, lämpö ja pehmoisuus, hyöty ja ei-hyöty. Jouluna kuuluu hemmotella rakkaita!

Kotiin ihania ja ehkä vähän yleellisiäkin vaihtoehtoja on H&M:nkashmirtorkkupeitto (1), 149e sekä puuvillasatiininen pussilakanasetti (6), alk. 29,95e. Tunnelmaa tuo vaikkapa Aromatherapy Associateskynttilä (5), n. 27e/Feel Unique.

Hajuvesi on toimiva lahja kenelle vain, sillä niissä on mistä valita. Kuvassa Juicy Couturen Couture Couture edp (8), alk. 36e/Feel Unique. Hiusten hellimiseen mulle on kehuttu Redkenin Extreme Deep Fuel -settiä (3), missä on viisi hiusten tehohoitoampullia, n. 15e/Feel Unique. Myös laadukkaat kynsilakat on kiva lisä lahjaan kuin lahjaan, Essien Fall Collection -setti (4) n. 9 e/Feel Unique.

Itse sain viime jouluna Thomas Sabon Charm Clubin aloitusrannekorun sekä charmin (7), minkä jälkeen pikkulahjojen osto mulle on varmasti helpottunut. Korumallistoa löytyy kultasepänliikkeistä, hinnat alk. 19e. Toinen persoonallinen korulahja on esimerkiksi nimikirjaimella (joko vastaanottajan tai sen antajan;) varustettu kaulakoru (9), n. 20e/Alvina Abramova.

Myös kirjat ja leffat on sellaisia klassikoita, jotka tuo paljon iloa. Hyviä vaihtoehtoja kirjoiksi on esimerkiksi Gossip Girlin puvustan, Eric Damanin, You Know You Want it (11), Lauren Conradin Style (12) sekä Lady Gagan tyylistä kertova Lady Gaga: Extreme Style (13), 9e – 15e/Amazon. Joulun toivotuin leffa lienee Sinkkuelämää 2 (14), n. 14e/Amazon.

Muuta pientä kivaa kuusen alle: alushousut La Senzasta (2), 5kpl/n.15e, Bedroom Athleticsin mokkanahkaiset kotitossut (15) n. 40e/Asos sekä pullo kuohuvaa (10) vaikkapa Moët & Chandonilta, alk. 24,30e.

Siinäpä tosiaan jotain ideoita 🙂 Noita kirjoja ja leffoja löytynee kyllä lähempääkin (vaikkapa cdon.com), että siitä vaan soveltamaan! Eikä unohdeta lahjakorttien toimuvuutta – mitäpä jos lahjoittaisit äidillesi hemmotteluhetken kosmetologilla tai tarjoaisit koti spata itsesi toteuttamana? 😉

Lue myös

X